Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • python1

    veterán

    válasz krichd1 #66887 üzenetére

    A két tesót már fülvégre kaptam,először a CAV 12-es hibridet hallgattam miután 3-órát pucolgattam a dohányfüsttől,még most is szellőzik,semlegesítem a dohányszagtól. :(((
    Először a szokásos melegítés zajlott,míg a csövek bemelegedtek,ez kb fél óra volt utána már nem változott a hangja. Teszteléshez CD-t hallgattam,de sajnos a forrásom egy nem túl minőségi harman volt egy musical fidelity DAC-al a kábelek Valhalla ,Nordost kombináció volt,hangfal Open Baffle.
    Poppal nyitottam a hallgatózást,az ének és színpad a hangszerek tapinthatóak voltak,bár itt az OB ebben a formájában elég gyengén mizsikált,nem is nyűgözött le. A következő stílus a Jazz volt,itt már szépen működtek együtt,dinamikában nem volt hiány, bőgő húrjai rezegtették a bambuszt alattam a rezesek igazi érces hangja egészen különleges hangulatot varázsolt a nappaliba. Komolyzenével sem jött zavarba,a nagyzenekari részeknél sem volt káosz a zenekarban,korábban sajnos nem tapasztaltam ezt a "fegyelmezett,rendezett" megszólalást.
    A CAV a8m erősítőt csak futólag próbáltam,hozta a papírformát ,zenére meg sem közelítette a CAV 12-es modelt és az is biztos,hogy az Open Baffle-val nem tudnak mit kezdeni egymással. A 8m hangja nem fogott meg igazán,dinamika rendben volt meg a tere,de hiányzott a melegség és elég fakónak tűnt a 12-höz képest.

    A Bodor még várat magára,talán majd holnap vagy kedden próba.

Új hozzászólás Aktív témák