Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dava

    tag

    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni, fejhallgatós témákban jobban otthon vagyok de úgy döntöttem, jó lenne otthonra egy pár jobb hangfal is, és ebben nem vagyok olyan járatos.

    Nem vagyok audiofil, de szeretem a zenét és a minőségi hangzást. Nem vagyok az a típus, aki milliókat költene hogy egy picit még jobban szóljon a cucc. Úgy gondolom, hogy viszonylag megfizethető áron már nagyon jó hangot lehet elérni, és attól a ponttól felfelé a beleölt pénz mennyisége fordított arányoságban áll a minőség növekedésével. Ezt nem bírálatként mondom, szép hobbi ez, és ha az anyagiak/szabadidő nem szabnának határt, én is szívesen foglalkoznék hi-fivel komolyabban. De jelenleg nem a tökéletes hangzás a cél, hanem egy olyan rendszer, amin élmény zenét hallgatni, és árban sem elrugaszkodott. Ott meg is állnék :) Ezt vegye figyelembe, aki válaszol pls. Tehát:

    Kinéztem a Cambridge Audio Minx Xi-t, tetszik a streamelés meg a kompatibilitás mindenféle eszközzel. Nagyon jó kritikákat olvastam róla, és ami számomra fontos, állítólag komolyabb fejhallgatókat is szépen meghajt. Van benne jó dual DAC chip, és az erősítőt meglepően erősnek, jónak mondják.

    A kérdésem, hogy ez, plusz egy pár Wharfedale Diamond 220 milyen lenne szerintetek? Otthonra, nappaliba, mindenféle zenei stílusra.

    Ez így együtt kb. 230 eFt. Nem kevés pénz, úgyhogy jól körül szeretném járni a témát. Szívesen fogadok más javaslatot hangfalra is, erősítőre is (hangsúlyozom, fontos hogy jól hajtson fejhallgatót, és valamilyen hálózati megoldás is jó lenne, hogy gépről is tudjon zenét átszívni).

    Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák