Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz dabadab #55672 üzenetére

    Nyílt levél
    Én ugyan köztudomásúlag régóta ignorállak téged, de most, amikor éppen megint elég súlyosan "weimarizálódik" a topik, és mert ebben a helyzetben is, az utóbbi hetekben is tipikusan rád jellemzően jelenségértékű a működésed, ráadásul pillanatnyilag éppen az évszázad egyik legkorrektebb, legsportszerűbb fórumozóját vádoltad meg alaptalanul személyeskedéssel, a topik(ok) és a topik(ok)ban értelmesen és sportszerűen hozzászólni szeretők érdekében most kivételt teszek. Hátha információértékkel bír számodra, amit közlök. Miheztartás végett. A folytatólagos hatalmaskodásod ellen.

    Tehát, ha esetleg nem tudnád, sok értelmes és korrekt és aktív (tehát a Prohardver tulajdonosai számára kifejezetten fontos) fórumozó nevében tudatom veled, hogy a te fórumozói tevékenységed általában a Prohardveren és ebben a topikban is széles körben hírhedettként van számontartva, mint az agresszívan hazug, kifejezetten személyeskedő (és közben - mint éppen most is - éppen másokat személyeskedéssel alaptalanul vádoló), adott helyeken általában kifejezetten a kekeckedés szándékával megjelenő trollkodás egyik mintapéldája. Ez nagy baj, de még ennél sokkal nagyobb baj, hogy mindezt nem csak civil fórumozóként teszed, hanem számos esetben a kezedbe kapott moderátori eszközökkel kifejezetten visszaélve, vagyis cenzori hatalmaskodás eszközévé silányítva a moderátori feladatot. Adott esetben be is vallod (legalábbis nekem bevallottad anno), hogy valóban, kisszerűen visszaélsz a hatalommal, kihasználod az eszközöket, amelyeket nem ezért kaptál. Ez számos topikban jól látható, néha reakciókat is kapsz ezzel kapcsolatban, amelyeket vagy nem veszel figyelembe vagy likvidálsz. De én most csak a saját szférámból hozok fel példát, érzékeltetésül - amint mondtam, miheztartás végett.
    Annak idején, amikor kettőnk között az az "eseménysor" történt, amely azt eredményezte, hogy ignorállak, annak kapcsán néhányan megírták a topikban is a tevékenységedről a meglátásaikat, ezeket sorozatban kicenzúráztad, ugyanakkor ezenkívül hatan spontán, kéretlenül megírták nekem privátban a rólad alkotott képüket, és ugyanezt tették négyen spontán és kéretlenül bő egy hete, amikor csak egy félmondatos utalást tettem arról, hogy akkor is éppen mit csináltál. A két eset között egy személyi átfedés van, tehát (a topikban kicenzúrázott hozzászólók mellett) kilenc ember csak úgy spontán kiöntötte nekem a szívét, hogy mennyire rühellnivalónak látja a fórumozói működésedet, amelyet adott helyzetben lelkiismeretfurdalás nélkül megspékelsz hatalommal való visszaéléssel, a hatalmaddal rendszeresen revolverezve is a magánérdekeiddel ellentétes megnyilvánulásokat, és csak azért nem jelentenek fel téged a lap vezetőségénél, mert nem viszi rá a lélek őket az "árulkodásra", pedig sokszorosan megérdemled, már csak azért is, mert szemtől-szembe nem nagyon lehet veled elintézni az ügyeket, - lásd a fentebb írottakat.

    Ha most ezen kifejtést megint kicenzúráznád, és engem megint a szokásos "baleset" érne, azért érdemes megfontolni a tartalmát, és hogy megfelelő helyeken archiváltam, "halálom esetén felbontandó" címszóval.

Új hozzászólás Aktív témák