Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DBob

    őstag

    válasz rii #5124 üzenetére

    Továbbra sem mondtál (vagy nem láttam) árkategóriát.

    http://www.vatera.hu/hangfal_120119222.html ilyet ne ;)
    ~100khuf visaton alto 2
    Egy időben népszerű volt, mivel jól szólt állítólag és lehetett kitből építeni ha ügyes voltál. Ez is "utángyártott"nak nézz ki. Hogy megéri-e az árát már picit kétlem, de ennyit kérnek érte ;)
    ~80khuf hivi
    Nem túl ismert márka, pedig a tavalyi high-end shown (ahova nem tudtam eljutni) ennek a márkának egy komolyabb árazású hangfalát dicsérték az ismerősök, mint a kiállítás legjobbját. Bizalomgerjesztő ránézésre, meghallgatnám.
    ~60khuf visaton alto 1Nézegetve ~60khuf körül sok hangosításos doboz volt, meg mélynyomó egypár...ez tűnt a legszimpatikusabbnak kb hasonló okok miatt mint az első. Ez már nem álló, ezt se tudjuk hogy a "havercsajnak" mennyi helye van ;)
    ~40khuf focal, mission rogers, sound art, hans deutsch
    Itt már eléggé besűrűsödik a mezőny. Én inkább a focallal és a rogers hangfallal ismerkedni meg közelebbről. Focalról hallottam sok jót, rogersel nincs sok tapasztalat, missionökből az "újabbakat" már nem szeretem, sound art meg ismerős, de szerintem csak olvastam róla. A legutolsó meg érdekes egy állat. Olyan mint a zsiráf. Szép szép, de otthonra nem kéne ;)

    20k körül már nem néztem hangfalat amit meghallgatnák. Főleg amiatt mert az erősítő jobb hangfalat érdemel mint egy 18k körül kínált Videoton hangfal ;) No meg amúgy is hangfalra illik költeni a legtöbbet.

Új hozzászólás Aktív témák