- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
Szerintem ne nagyon bánkódj, kevés az esély rá hogy egy 10cm-es mélyközéppel szerelt hangdoboztól valami elfogadhatót halljunk. Ezek csak arra valók hogy szóljon valami, legyen valami alapzaj ha teszünk-veszünk pl. a konyhában; ne kelljen a tv-t bekapcsolva hagyni. Használtan ez egy 20-asból is megoldható, szintén mikrohifi szerűséggel. Mondjuk abban nem netrádió lesz hanem hagyományos.
Igaz én a "kis" erősítőket se tartom sokra, habár 10m² környékére egy átlagos hifis erősítő már megfelelhet, szóval nem feltétlenül kell a hülye mániámnak érvényesülnie, bár én akkor is inkább az ilyeneket szeretem, ennyiért(~326000Ft 2001-ben)
De persze spórolósan pc-hez akár egy ilyen végfok is elég lehet, vagy kevésbé spórolósan egy ifjonc yami.. Illetve lehet nézni régi denon pma-kat esetleg valami arcam-ot. -
orbano
félisten
egy vas szerkezet rugalmas, megfelelő csillapítás nélkül nem a legjobb. egy homokkal telitömött böhömnehéz rugalmatlan állvány meg nem biztos, hogy a legjobb dolog, ami egy falat/plafont érhet, mint terhelés.
Egyébként meg nem értem mire jó lelógatni a plafonról fejmagasság alá egy hangszórót. 6x annyi anyag kell, és az alatta fennmaradó deréknyi hely sem túl jó semmire. plusz bukik a virágállvány-faktor. -
Khaal
őstag
Marantz SR 810, STK459 IC van benne, itt van két nagyobb kép a belsejéről:
[link]
[link]Ha nem kapcsolom át sztereóba észre se vettem volna hogy valami gond van, mert úgy tökéletesen működik. Ez a melegedés viszont tuti nem normális, mert egy ujjnyi helyen össze van kormolódva a palást belseje. Valahonnan a trafó és a két nagy kondi közötti részről jön a forróság, pontosabban nem tudtam belőni,de valószínűleg az a kerámiatokos alkatrész amit fentebb linkeltem.
Az a baj, hogy Hévízen nem tudok szerelőt, hazahozni meg nehézkes, mert busszal járok dolgozni. Ha tudnám mit kell cserélni akkor valamelyik karbantartóval talán meg tudnám forrasztatni itt a szállodában, de annyira nem értenek hozzá hogy kiméregessék melyik a hibás alkatrész.
-
zodo
nagyúr
Szia!
Tudom, hogy írtál már nekem, említettem is az előbb, de ezekszerint még olvasni sem tudok.
Bennem csak az maradt meg, hogy " valahonnan egyenáromot kap " ,mint üzenet, ami nekem nem mond semmit.
Nem akarok barkácsolni, mert távol áll tőlem a témakör, így nem probálkoznék vele.Koppanásgátló hiányából adódóan, lehet baja a rákötött hangfalaknak ?
-
Auratech
őstag
A zenészek közt nem egy "süket" mint az ágyú.
K. Zoltán zongoraművész nem hallotta meg a felvételben a belecsámborgott 15Khz-es pilot jelet (sípolás). Kérdésemre, visszakérdezett: Mit kéne hallanom? És tényleg nem hallotta, csak amikor ráemeltem.
Ayuminak Meg küldjünk egy DJ kontroll fülest, féloldalast
Nekem 15éve volt egy kéthetes nem látó időszakom a kórházban fertőzés (irrdociklitys). Három nap után faklumpában (echo!) járkáltam mindenhol, főként a nővérszobákban, hogy belém karoljanak és kísérjenek vissza. Nem fogtam fel tragikusan, persze bíztam, hogy megjjavul a szemem.
Minden érzék kiesés tragikus, bár mindent lehet ellensúlyozni. Ne legyen ilyesmihez "szerencsénk".
Mondjuk egy Szép nő látványa is izgató lehet, de ha közelről a füledbe súgja kedvesed, hogy most már nincs menekvés, az sem kevésbé ajz fel.Az offolástól visszatérve az esti zenehallgatás javulása a korábban összegyüjtöttek alapján:
a hálózati zavarok mérséklődhetnek. A háttérzaj csökken, tehát a finomabb dolgok felbontása javulhat. Szerintem inkább a korábbiakban említett pszichés hatás a legjelentősebb. ezért is van a koncertekben színházakban, templomokban, klubokban, kávéházakban sötétebb, mint egyébként. A látás nagyon ráerőlteti mintáit a hallásra. Legnyilvánvalóbb a tv sztereo hangjában a személy képéhez kötődő hang forrás, miközben máshonnét szól.
Viszont a sok modern világítás este éppen rászórhat az érzékenyebb elektronikákra. kábelekre. -
törölt tag
Nálunk apai ágon több vak is volt a családban, és szinte mind zenész volt (pontosabban ők is), nem egy kiváló zenész. Maximálisan élvezték, amit csináltak. Nem is tudom, mi lett volna velük, ha teljesen süketek, de látnak, vajon olyan munkájuk lett volna, amit élveznek is? (Általánosságban kevés ilyen szerencsés ember van.)
A túlélési esélyek egy dolog, valószínű a látó emberé nagyobb, de hogy teljesebb, boldogabb életet élhet, abban már nem vagyok biztos. A zene csodákra képes a lélekkel.
Ellenben még egy olyan látnivalót nem láttam, ami hasonlóan mélyre tud hatolni. Egy szép, formás nő látványa, persze, nem rossz, de az is csak visszájára hat, hány ilyen nő áll le egy sükettel? A vakkal sem, de az legalább nem is látja, úgy az nem fáj. -
Auratech
őstag
A nagymamám, aki nem látott, simán hallgatta a filmet, ami a tv-ben ment és követni tudta a cselekményt. Viszont sok film, ahol a hang és a szöveg döntőbb, a fonál elszakad, ha csak képet látod.
"Meg kell kérdezni két kompetens személyt, melyikük mennyire tapasztalja teljesebbnek a világot. Szerintem egyértelműen a hallássérült élhet teljesebb, biztonságosabb életet."Ha Steve Wondert kérded és ....érdekes, hogy rengeteg látássérült művész ember van. Viszont sokkal kevesebb süketnéma jut el a művészi önkifejezésre.
Egyébként inkább örülni kell, hogy látunk is és hallunk is. Jó zenékkel, szépséges látványokkal balzsamozzuk érzékeinket inkább.
Az érdekesség a fél szemre látó és a fél fülére süket ember által megélt fogyatékosságban van.
A térhallás kiesése sokkal nagyobb bizonytalanságot, egyensúly zavarokat okoz, mint a látás térbeliségének hiánya.
A térbeli látást kompenzálni tudjuk az ismert környezet miatt "szoftveresen".
A hallás viszont nem fele olyan marad, hanem csak töredékes, ha az egyik fül kiesik -
törölt tag
Az Alisca Orange honlapján volt ezzel kapcsolatban egy eszmefuttatás (most nem jön be nálam az oldal, nod szerint vírusos
), szerintük a hallás az elsődleges érzékszerv, legalábbis valami ilyesmit boncolgatnak. Az alapján, hogy a látószögünk jóval kisebb, mint a "hallószögünk", sőt az éles látás szöge még kisebb; továbbá az odafigyelésnek, tájékozódásnak sok esetben előfeltétele előbb hallás útján érzékelni.
Egyébként ha bringával közlekedem, tapasztalom is a dolgot, hogy a hallás éppúgy nélkülözhetetlen a túléléshez, mint a látás. Sőt hátrafelé ugye csak hallok ha előrenézek biciklizés közben, bizonyos irányokba megintcsak "csak" hallok. Szóval szerintem a látás mellett legalább olyan fontos a hallás. Még azt is boncolgathatnám külön, hogy kommunikációban mennyire fontos a hangsúly érzékelése, magának a beszédnek az "elemzése", ezekből is sokmindenre lehet következtetni. Ahogy a testbeszédből is, amihez meg látás kell. Vagy az írásból, de ahhoz meg grafológusnak kell lenni.És mindebbe nem volt benne, hogy mi van, ha az illető zeneszerető ember.
Beethoven lehet a vakság mellett döntött volna a süketség helyett.Egyébként valószínű én is elgondolkodnék rajta, de persze a látás kiesése is hasonlóan nagy érvágás lenne.
-
Tristis
őstag
"A 40w szerintem a hálózatból felvett teljesítménye lesz. A kétoldalas pdf-ből több nem derült ki."
Hátha ez igaz (én lusta voltam beleolvasni megvallom), akkor bizony az az erősítő nagyon azokhoz a hangfalakhoz lett mérve... Nem hiszem, hogy ki tudnál belőle többet hozni ilyen áramfelvétellel.
A plussz rákötésnek pedig sok veszélye van, így én abszolút nem ajánlom. Már csak az eltéről ellenállások miatt, nem vagyok biztos, hogy az erősítőd sokáig fogja tolerálni...
Tanács: Ozaki WR 2.2 450. Olcsó és van hangja is, nem is rossz poton pénzért.
-
rii
nagyúr
itt ezt írják:
Mission760i párban, kifogástalan állapotban, eladó, audiófiltől. Jazz-re, blues-ra, komolyzenére, akusztikus hangszerekre. Rockra, diszkóra alkalmatlan. Én 3x4 m-es helységben hallgattam, itt nagyon szépen szólt, nagyon jó a sztereója!
:-/
(#6903) Tristis: assz'szép O.o
-
Voyage
aktív tag
Max a Z5500 szóróit tudom rákötni, de abban meg amúgy sincs mély, szóval az kb semmit nem ér.
Tristis: Anno amit hallottam, szépen szólt, azért gondoltam rá...
Keverő azért kéne, mert ha jól tudom, az aktív hangfal kb szarik rá, hogy én pc-n milyen EQ-t állítok be, alig változik, másik, hogy nem is tudom konkrétan rákötni, más fajta szabvány.
Hangerő igény elég nagy, szoba is kb 60nm, hétköznapi zenélésre itt a Z5500, bulikra akartam a sony hifit, meg mellékesen csak úgy magamba hangosan hallgatni, de arra nagyon gáz. De ha a hangosító hangfal nem szól szépen, az már baj...
Monitor hangfal nem kell, nincs benne elég mély, nem is olyan hangos...
Milyen erősítőt, és hangfalat tudnál ajánlani vateráról, vagy ilyen helyekről? -
-
commanDOS
senior tag
Passz... az erősítő hifi részegység
Egyébként az erősítőnek sincs földelt tápkábele, csak sima 2eres.
Vagy pont emiatt lehet a potenciálkülönbség?
Digi kimenet nincs, meg ahhoz DAC is kellene (az meg még nem készült el).Egyébként előfordulhat, hogy máshol nem jelentkezik ez a dolog?
-
zodo
nagyúr
Ellnézést, rosszul fogalmaztam.
Mükődik a ledes kivezérlés jelző.
Csak ha szétszedném a deck-et, mert szeretném megmenteni a kijelzőjét akkor azt meg tudnám oldani valahogy, hogy egy másik készüléknél tovább szolgáljon ?Gondolom a táp elvesztése miatt, sehogy, mert ha analog lenne akkor akár a hangkimenetre kötve meg lehetne oldani.
-
zodo
nagyúr
Szépek az F3-ak, kár, hogy nem tudnám elhelyezni őket.
Sr7300-as szériát nem ismerem, de ma rákerestem és találtam valami service manualt.
Volt, van az áramköreivel valami gond ?(#6744) DBob
Hát nem tudom, a szoba közepét túlzásnak érzem, de valóban, nem 100-as, ha közel van a falhoz vagy bármilyen akadályhoz. A nagy álló frontokra , talán jobban igaz az állítás, mert ezek a kis könyvespolc hangfalak amúgy sem a mélyeikről híressek.
Persze, valóban, jobb megoldás a vásárlás alkalmával első reflexest választani.
Én nem gondoltam erre, épp volt pénzem, akciós volt az MX1 , megtetszett és megvettem.Ja, DBob, te az a Bob vagy aki szokott, zenével kapcsolatos teszteket írni ?
Legalábbis, tegnap belefutottam egy "Bob" írásba, valami zenei szoftver kapcsán.(#6745) Ba cy lus
Köszönöm, most már lesz, mit összevadásznom.
-
zodo
nagyúr
Persze csak viccnek szántam, hogy nem kapcsolgatom.
"Ebből feltételezem AB osztályú munkapontja van, így nyugalmi áram nem túl magas."
Nem tudom, mit is jelent az AB osztályú munkapontja, de a Marantz-om melegebb készenléti állapotban, mint ez üzem közben. Közel 4 órája hallgatom folyamatossan.
Azt tudom, hogy úgy szokás vásárolni vagy tesztelni, hogy viszi magával a bevált lemezeit.
Eladó is csodálkozott, hogy üres kézzel mentem, ezért az ő lemezeit hallgattuk.Tényleg szépen szól és ritkán ülők be a stereo-ba, de mint láthattad a képeimen, most pont benne vagyok és néha fel fel kapom a fejem az ismeretlen részletekre, amit eddig nem vettem észre. Mondjuk ezeket a kis Tannoy-okat, sosem hallgattam így csak háttér sugárzoként mentek. Előtte egy Technics SB CS65-ös hangfallakon hallgattam a zenét a Marantz-al, de ez most jobbnak tünik.
Akkor, szétnézek a lemeztáramba, hátha találok valami elfogadható minőséget.
Csak gondoltam, hátha van egy pár spéci audio tesztlemez , amivel ajánlott meghallgatni a cuccost. -
zodo
nagyúr
Ídővel kiderül.
Egyenlőre nem ízgat, lehet, hogy régi és nincs benne védelem (ahogy mondod) vagy nem tudom. Max. nem kapcsolgatom.
Nem melegszik a készülék, szépen szól, ahogy kell.
1 W kijelző folyamatos égésekor, már igen nad hangja van, még féltávig sem tekertem fel a hangerő gombot. Kéne hozzá, valami nagy hangfal.Van ötlet, tesztlemezre ?
Symphonikus, Jazz vagy nem tudom csak ne altatós.
Nekem csak gépzenéim vannak, de bármit szivessen meghallgatok. -
zodo
nagyúr
( most már tudom a nagy Marantz-om is két lépésből kapcsol be )
Az enyém, mozog be és ki kapcsoláskor is, viszont nem kattan.
Kb. annyira, mintha az említett ceruzaelemes tesztet végezném el.
( megnéztem a Marantz, viszont nem mozdul )Hangfalak jól vannak csatlakoztatva, bár a 3.5 jack => Rca kábel, elég vacak.
Elméletileg földelt a hálózati csatlakozó is, itt a panelba.
Lehet, hogy a pc-ről kap valami jelet ?#6733) Rozoga62
Köszönöm szépen és viszont kívánom !
-
zodo
nagyúr
Köszi.
Igaz kicsit sajnálom érte a pénzt, de ha azt mondja itt mindenki, hogy jó vétel akkor beruházok egyre.
Bár, jobb lett volna olcsobban megúsznom, de itt pesten nem sok használható darab van ami megfelelne nekem ill. nektek.
A vaterás terméket én is láttam, na azért nem sokat adnék. -
zodo
nagyúr
Sajnos csak ez az egy darab kép van a hirdetésében.
Mire érdemes figyelni, vásárlás során ?
Nekem csak a kapcsolók, potméterek kontakthíbáinak, ellenőrzése ugrik be. -
zodo
nagyúr
Értem, akkor valami ehhez hasonlót nézzek, ha Marantz-ot szeretnék ?
Vagy jobb választás a NAD 3020 , ( nem a tegnapi törött ) 25k-ért ?
-
Tristis
őstag
Hát.... az a szalagos állat az már nagyon komoly
Attól én már dobtam egy hátast. Az biztos, hogy gyönyörű! Erről vita nincs, de én pl. csak az erősítőt használnám belőle. Az ilyen már jó szobadísznek isÉn is pont így vettem vizipipát: szobadísz és használati eszköz egyszerre.
-
Tristis
őstag
Ez már nekem ilyen megalománia. Nekem most egy orosz kihúzható fiókban tárolt erősítőm van, de nem is érdkel hogy néz ki. Inkább az, hogy ki csinálta
. Nagyon szép csöves hangot produkál! Kell a tökömnek ilyen böszmeteg állat cucc. Engem csak a zene érdekel és semmi más. Minek vegyek 20-30 éves cuccokat?! Én azt hiszem nem is vagyok igazi hi-fis. Inkább csak zenekedvelő vagyok, de az nagyon!
-
zodo
nagyúr
Persze, azok már tényleg nem a tökéletes állapotukról tanuskodnak, de még használhatóak, annyi pénzért. Nyílván a szebb, jobb állapotban lévőekért többet kérnek, ami így van rendjén.
Kicsit visszatérve az én szempontjaimra.
A kicsit híbás darab még nem zavarna az asztal alatt, ezért nem akarok sokat áldozni rá, igazából a füllessel is meg vagyok, de ha már ott porosodnak az MX1-ek akkor inkább kerítek nekik valamit, hadd szóljanak. -
zodo
nagyúr
Bocs, nem állt szándékomba lehúzni a Yamaha erősítődet (nem is tettem) , de a Vidi kapható 5-6k-ért, ami nagy árkülönbség.
Biztos jobb a tied, de én nem az első vagy állandó erősítőmet keresem, arra ott van a Marantz SR5200. Szóval csak szóljon valahogy (nem vagyok vájtfülű), olcsón. -
Tristis
őstag
Pedro nagyon jó. Sajnos nekem is csak ez az egy regem van és a másik két nagyra vadászo, de legalább ez megvan. Jah és egyébként az derült ki, hogy semmi sem történt. Csupán arról van szó, hogy ez a metallica album 1991-es és ezért éreztem én tompának és rosszanak. A furcsa csak az, hogy a Pink Floyd - Dark side of the moon albuma pedig csodálatosan szól... Érdekes....
-
Tristis
őstag
Bocsánat, hogy ennyire szélsőségesen fogalmaztam. Igen, ne sértsünk meg senkit, ne mondjunk semmit úgy, mintha nagy igazság lenne, meg hangsúlyozzuk hogy szerintem...
Nekem ez néha már az agyamra megy, hogy ezen reszeljük a.... mindegy.Szerény véleményem szerint a Foobar sokkal természetesen visszaadja a zenét, mint a winamp. Gyári beállításokra gondolok. A jetaudio színezi a zenét, de egy rendkívül kellemes hangja van szerintem. Szerintem a winamp hangja fakó és tompa szerintem. Úgy gondolom, hogy mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a programot úgy gondolom, mert szerintem úgy gondolom, hogy jól járhat vele talán a felhasználó. Én rendkívül komoly szakadékot érzek a Winamp és a jetaudio között. A jetaudio és a foobar között már kevésbé.
Ezzel próbáltam leírni a szerény tapasztalataimat.
-
AMDFan
addikt
Én új cuccokról beszéltem, szerintem a srác nem akar használtat venni.
Meg én nem szeretem a használt cuccokat ha zenéről van szó. Ki tudja hogy az előző tulaj hogyan hajtotta szét a hangfalakat. Amúgy persze igazad van, használtból biztosan lehet 40-ért is venni valami értelmeset. -
Tristis
őstag
Ilyesmire gondolsz akkor?
Cav DP288F -
rii
nagyúr
XP-nél többet dehogy akarnék én
se Vista se a Seven nem "gyere be"
még egy win98 is teljesen ..sőt .. több mint jó lenne ...egy kis winamp 1.7-el
DOS, XTC-player -el ...
Linux XMS-el, vagy mpg123-al ... (ha jól emlékszem még rájuk)
" .... Nekem xp fut rajta, egy elég megcsonkított verzió. Köszönhető ez annak hogy egy 512mbos cf kártyán van rajta. .... " nehar, hogy Hozzád is ilyan laamaaz kérdéseket intézek, de mi az a CF kártya?
a nyilakkal jelölt csatlakozók mik lennének ... a feketét fektetett memória banknak néztem pár napja ....
-
dabadab
titán
"a 100/100-as hálót natolja neked simán. Ezt hagyományos procik közül csak a 1ghz körüli p3-ak tudják"
A NAT-olashoz nem kell kulonosebben nagy szamitokapacitas, max. akkor maszik fel a CPU terheles par tiz szazalekra, ha vmi RTL8139 v hasonlo gagyi ethernet vezerlo van a gepben - de az meg fuggetlen a natolastol.
(Egyebkent a Geode a szepemleku Cyrix CPU-k leszarmazottja, ami magyarazza a gyenge FPU teljesitmenyt (kiveve a Geode NX-et, ami mar Athlon-alapu)). -
rii
nagyúr
ez nagyon ütős cuccos... köszi szépen!!!
már csak valami lcd kellene találni.
meg lehet erre egeret, bill.-t kötni?
mert "csak" 2 USB van rajta
illetve milyen oprendszer megy fel rá?a PH!-n nem írtak még róla?
az audio nem lenne gond
ahova került, ott alapintegráltról hallgatnak MP3-at
igaz, egy cambridge audio 300-asról, nomeg wherfedfale hangfalakról -
dabadab
titán
"Elvileg ennek tönkretehetetlen kellene lennie."
Gyakorlatilag viszont tonkremegy. Tonkremegy a HIFI hangeroszabalyzojaban, a monitor beallitogombjaban, a PC-s jatekkormanyban, tonkremegy mindenhol...
Arrol fogalmam sincs, hogy mitol megy tonkre (de mondjuk azt se tudom, hogy mitol mukodik).
-
törölt tag
De akkor milyenre? Nem a legeslegeslegjobb kell nekem, hanem ami ennyiért a legjobb választás lehet. Tunereket azért nem szokták olyan drágán nyomni, sokszor kelnek el ennyi körüli összegért jobb darabok. Egy ilyen kellene nekem, csak nem tudom, mely márkákat érdemes előnyben részesíteni.
-
biker
nagyúr
értem.
Mint írtam, mai tapasztalatom nincs, mivel 2005 óta mac-em van, ebben meg más a hangkártya, sőt az audio sw is más, mint winen, így ezt nem követtem.Azt az egyet tudom, hogy mikor ezt a jelzett szörny hangkártyát megvettem, annak az oka az volt, hogy abban az időben a hangkarik 95%-a egy szoftveres szar volt, és megvolt a jó kis AMD K5+ proci, mellé egy Gef2 GTS, és a Colin2-ben minden hangkártyával ugyanaz volt az effekt, mikor visszaváltáskor visszalőtt a kipuffogó, vagy egyéb "váratlan" hangeffekt jött, pl alagút visszhang, vagy hasonlók, akkor látványosan beakadt a játék.
Erre javasolta valaki ezt, beraktuk, és minden megszűnt.
bár idegesített, hogy annyiba került a hangkártya, mint a proci maga, de megérte.ha ma már nem árulnak ilyen egycsipes szaokat, amik mp3 lejátszáshoz kérnek 20% proci időt, akkor jó.
-
biker
nagyúr
éppenséggel ha a kártya hardveres gyorsítást végez, tehát ő maga számolja ki a térhangok helyzetét akár játék, akár dolby dekódolás és Virtuális 3D keverés esetén, akkor máris kell neki memória, ha a hangokat kicsomagolja, átalakítja, stb.
és jobb, ha a saját ramjához nyúl, és nem a sínen küldözgeti a központi ramnak oda vissza.régen tényleg csak az volt, amit írtál.
-
bpityusz
csendes tag
A jack dugót félig bedugva, van egy olyan szerencsés pontja, amikor mindkét érintkező (a 0 ponton kívül) az egyik csatlakozó résszel érintkezik. Ezáltal a hangkártya egyik oldalát "keveri ki" mindkét hangszóróra. Rendeltetésszerű használat, amikor a dugo teljesen be van nyomva ütközésig. Kérdés, hogy ilyenkor mit is hallatszik pontosan?
-
D4lamia
csendes tag
hogy érted hogy nem ér végig ??? nekem félig van bedugva és csak igy szól rendesen, a kábel rendes AUX kábel RCA nem vágom mi lenne de én inkább jack ra tippelek és amit cseréltem az full ujj volt akk vettem és azzal is rossz volt . Hangfalat tegnap délelött probáltam másikkal 2 Tato S-30-at tettem rá ami ugyanigy szar mint a gyárival :S am 30w osak .
-
perempe
veterán
Érdemes ezeket is megnézni:
[link]
[link]Zaph L18 és SR71 KIT-et a Madisound.com is árul. A hangszórók valamivel 50K alatt vannak.
[link] Egy DIY hangfalépítő Zaph egy régebbi konstrukcióját (L15) és egy bevált MTM-et hasonlította neves darabokhoz; érdemes elolvasni. Naná, hogy DIY-t választja!A dán hangfalépítő oldalán lévő SEAS CA18RLY/22TAF-G doboz hangszórókészlete 40K.
-
AMDFan
addikt
Fülesnél azért más a téma
Én westendben voltam a hifis részen, ott volt egy srác aki értett hozzá és nagyon segítőkész volt, mondta hogy nyugodtan lehet tekerni neki, de azért ha 1,5 órát ottlennék tesztelni lehet hogy kidobnának
Bár ez is attól függ, hogy megvenném-e ott a cuccot vagy sem. Gondolom nagyon sokan járnak be MM-ba csak azért, mert ott ki lehet próbálni a dolgokat, aztán megrendelik neten ahol mondjuk 10-15%-al olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest