Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz Mezga Aladár #51106 üzenetére

    A hangsugárzók között nincs trabant, olcsó hangsugárzók alapvetően nem azért nem jók, mert olcsók, hanem azért, mert az egyes alkotórészeik tudatosan úgy vannak összeválogatva, hogy a végeredmény ne legyen annyira jó. Egy 50 ezres és egy 500 ezres hangdoboz nem sokban tér el egymástól, nincsenek igazi minőség béli különbségek a felhasznált alkatrészeket között, csak jobban vannak összerakva és összeválogatva és a hangszórók és a hangdobozok hibáit jobban kezelik a keresztváltó segítségével. Milliós kategóriában jelennek meg a "minőségi", drága alkatrészek, mert ott már alapvető elvárás, hogy ezüst fólia tekercsek legyenek, meg ezüst fóliakondenzátorok, meg tantalum ellenállások...

    Gondolom a második mondatod a hivox tevékenységére vonatkozik és nem a trabantra. Az abban foglalt állításod arról tanúskodik, hogy nem sokat tudsz a hivox tuningról. Ők nem annyit tesznek, hogy a maszat legfelső rétegét leszedik, ha ez lenne a helyzet, akkor igazad lehetne, de szerencsére ennél kicsit többet tesznek.

    andorra
    A hivox tuningjai elég jól ismertek, rengeteg referenciájuk van, ezért elég jól tudható, hogy milyen lesz a végeredmény, már csak azért is, mert nem hasra, nem véletlenszerűen dolgoznak.
    Amúgy Te általánosságban beszélsz a témáról, Dorian pedig konkrétan, így eleve nem fog teljesen találkozni a kettőtök halmaza.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák