Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz andorra #43221 üzenetére

    Sőt, mivel a tanácsadók extraoligarchaultraprofitot termelnek (kivéve persze a mieink), a tanácsadásra is ideiglenes különadót vetünk ki, ez lesz a tanácsadóadó. Az oligarchisztikus hatástanulmányokat is levadásszuk végre, a hatásvadászadó formájában - természetesen, ez is csak ideiglenes lesz.
    Az ideiglenes luxushifi különadó (lu-fiadó) azért van, mert a luxushifit is az oligarchák (kivéve persze a mieink) gyártják és veszik, akiknek az extraprofitját most végre le fogjuk hámozni! A jövő év a lu-fiharc, másnéven a lu-fihámozás éve lesz! Ne már hogy a szegény nép fizesse a lu-fi extraprofitját! Lu-fi helyett egységes low-fit a Nemzeti Low-fiboltokba! Ebben is elvárom a nemzet együttműködését, rendszeresen!

    Egyébként pedig 19 Mága CD-m van (Mágazt mondják részeges vagyok...), mert megvan az összes Budapesti Újévi Koncert kalózfelvétele két példányban! Különben pedig nem kell ám kigúnyolni a MágaZoltánhallgatókat, ki vagy te, hogy megmond, hogy mi zene és mi nem?! Ízlések és pofonok mások ám! Tudd meg! Azért, mert te csak Beatovent meg Techno le mant meg Dubussyt meg Blues Rhapsodyt meg rapetitív zenét hallgatsz a Schnittkei kápolnában, még nem kell kigúnyolni a Mága zembereket! Azért nem csak úgy véletlenül lesz ám valakiből a Királyok hegedűse! Komoly marketingpimaszság kell ám ahhoz!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák