Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz slick-adam #41992 üzenetére

    Ne kösd össze az AVR pre-ampját a sztereó erősítővel, mert minek is tennéd, nem lenne ez jó semmire, használd a sztereó erősítőt, arra való.

    Még egyszer határozottan leszögezem, hogy olyan nincs, hogy a "szoba atrendezes es hasonlok kizarva.", az ilyen mondatok nem az ismert Univerzum részei. A hifi-audiofília alaptörvénye, hogy a zenehallgató szobában minden, értsd minden a zenehallgatás szempontjainak van alárendelve, tehát szoba átrendezendő, álló hangdoboz beállítandó, punktum. Az előbbiek fényében akkor gondolkodjunk abban, hogy kb. 1000 ajróból ki kell hozni egy CD-játszót, egy sztereó erősítőt és egy pár "polcsugárzót", vezetékeket, asztaltól való izolációt, stb.
    Szerintem egy igencsak szinergikus best buy rendszer lenne felállítható NAD C516BEE (75ezer), NAD C315BEE (80ezer) elektronikákból, e téren most az adott keretek között nem is akarnék másban gondolkodni, és akkor ez megengedne 100-150ezret költeni kis monitor hangdobozokra, amelyek ízléstől függően az alábbiak lehetnének például: Mordaunt Short Mezzo 1; Mordaunt Short Mezzo 2; Acoustic Energy 301; Focal Chorus 705; HECO ALEVA 200; Castle Knight 2; Dali Lektor 2; Monitor Audio BX2; Elac BS 62.2; B&W 686; Chario Hiper 1000 MK2 akciósan; Chario Hiper 2000 MK2 akciósan; Quad 11L Classic...
    Én például egy gyors robinzonáddal most rávetődnék az elég jól leárazott Chario Hiper 2000 MK2-re, amíg van készleten (bár nem teljesen az én ízlésem, de parádésan jó hangdobozok).
    Kezdj hallgatózni.
    A választott hangdoboztípus karakterétől és árától függően pedig kiválasztható lenne a megfelelő vezetékezés, illetve ahogy felvetődött, az asztaltól való minden határon túli izolálás - persze ez fából vaskarika.

    (#41979) Ispy Például Hi-Fi Barlang.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák