Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Pecc #37372 üzenetére

    Létezik, még abban az esetben is, ha a loudness alatt afféle loudness gombot értesz, nem pedig önmagában a hangszínszabályzót - minthogy nyilván valóban afféle kapcsolható loudnessre gondoltál. (Nem véletlenül nem nevezek meg most konkrét típusokat, mivel nekem is utána kéne járnom, hogy melyekben áll ez így össze, de találsz ilyeneket.) Ezzel együtt, természetesen mi itt csak lebeszélni tudunk a loudnessel való foglalkozásról - ezért sem kezdtem ilyen típusokat gyűjtögetni, mondhatni "elvből".

    (#37379) KisTücsök Értem, ez esetben még inkább fentartanám a véleményemet (nyilván továbbra is Blattidáétól eltérően), hogy bár valószínűleg nem éppen a szinergia világbajnoka lenne egy ilyen társítás, de nem is lenne ördögtől való, ezek összepárosítható készülékek, az Arcam CD játszó felnőne a feladathoz az Audiolab erősítő párjaként. Kb. egy kaszthoz tartoznak, és a habitusuk is lehetővé teszi a gyümölcsöző egymás mellett élést, és idővel, ha egymáshoz szokna a pár két tagja, akár még szerelmi házassággá is alakulhatna az eredetileg inkább érdekházasság.

    (#37384) zodo A HK 980 általában valóban nem számít a legbravúrosabb ár-érték arányú készüléknek, és a ("fémes-csörgős") hangvétele sem elégíti ki mindenki ízlését, én azonban elég jónak tartom, és még kedvelem is, szívesen szoktam hallgatni főleg jobbfajta JBL-lel társítva. Próbáld összehallgatni a JBL-eddel, mert könnyen megeshet, hogy tetszene amit hallasz. (Meg tudna hajtani bazi nagy állódobozt is.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák