Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz bajnokpityu #20283 üzenetére

    Név szerint nem tudom sajnos, hogy kik voltak ott. Komolyan nem kötött le, úgyhogy nyomtam egy balra-elt. Lehet az öreg után jött volna valami kiemelkedő eszköz, de már nem is volt kedvem kivárni... :(

    XTZ-t hol írtam? Vagy valamelyik amelyiket írtam XTZ lenne más néven? Nem jegyeztem meg az összes eszköz nevét, csak azt hogy melyik volt az amelyik kiemelkedően tetszett illetve melyik nem. :U

    Hangfalakból nálam egyértelműen az Amphion volt a nyerő. Ehhez ráadásul olyan zenéket is párosított az illető ami nekem nagyon bejön (D. Krall). Lehet ez is közrejátszott a jó szereplésben (placebo - csak, hogy aktuális legyek ;] ). Nem tudom.

    A Genelec szoba is tetszett, de ezek a hangfalak elsősorban soft-rock ill. country zenékkel szóltak nagyon jól, legalábbis nekem, de nem dobnám ki a szobámból egy kis Tony Bennett hallgatása közben sem (talán ezen a hangfalon lehetett a legjobban érteni és egyben élvezni az énekhangot).

    Hát más érdekes még..... Az Audio-Technica terme tetszett mert volt ott vagy 4 féle DAC, illetve DAC-AMP kombó. Érdekes volt, hogy reagál ugyanaz a füles (ATH-A500), két különböző DAC-ra (C.E.C DA 53 nagyon tetszett, a másikat nem tudom mi volt).

    Illetve meghallgattam az ASUS DAC-ot ugyanitt, de nagy csalódás volt. Először is szerintem simán hibás volt, mert a balansz nem volt tökéletes, másodszor semmi extrát nem nyújtott hangzásban. Mind emellett a hangminőség sem volt frenetikus. Direkt vittem magammal zenét amit tökéletesen ismerek, és hát a HRT-m köröket ver rá (költői túlzás természetesen). De az biztos, hogy nem adnám érte oda a MS2+-omat, főleg miután ma hallottam egy AKG K601-el. ;)

    Röviden ennyi. De a fentebb leírtak szigorúan szvsz. Mielőtt valaki elharapja a torkomat. :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák