Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz konzumpro #122119 üzenetére

    Ezt nagyon rosszul tudod. A tesztszoftver is azért készült, hogy bizonyíthassa ezt az állítást bármelyik kábeles egyszer s mindenkorra. Csak át kell mennie bárkinek rajta. Soha nem sikerült. Ahogy bármely vakteszten, pedig nagyon sokat jártam az országot, és nagyon sokféle rendszerben mutogatták nekem a kábeleiket, amik közt végül kiderült, hogy ők sem tudtak különbséget tenni.

    Azért nem fogadom el a tapasztalatod, mert nem tudod bizonyítani. Ismét a tudományos metódusnál vagyunk. Ha megtetted volna, például azzal, hogy idemásolod a reportot a hallásodról, már rég elfogadtam volna, hogy tévedtem. Jelenleg viszont minden létező pszichoakusztikai és elektrofizikai kutatás, valamint az összes személyes teszt az én pártomat fogja, a tiédet pedig semmi tényszerű.

    "Pontosan, ezért nem lép fel ekkora átmérőjű zománcozott tömör réznél skin hatás."
    Akkor miért kezdted azzal a mondandód, hogy van, és számít?

    #122121 Digitalis: Pontosan ugyanezt a tesztet végeztük el néhány önjelölt (nem vizsgázott) szakértővel. Ott is bukás lett. :D A másik ilyen a borrulett, ahol a legnagyobb "borszakértők" (ismét nem sommelier-k, hanem "én eskü érzem tesó" hozzáállás, olyan ez, mint a kábelesek vs mérnökök) eredménye lett a legrosszabb. Pontosan ugyanúgy, ahogy az átlagember vs hifista hallásteszten. De a nyelvezet tényleg más. Ahogy itt is írtam, a borászatban a sommelier és a tudományos nyelvezet egy és ugyanaz (sőt, akiket ismerek ilyen vizsgával, mind mérnökök főállásban), hifinél az igazi szakszavakat lényegében a gyártókon és fejlesztőkön kívül senki nem ismeri.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák