- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
denesdr
addikt
válasz orbano #117890 üzenetére
Nyilván nem csak abban, van ezen kívül sok más dolog is ami fontos lehet, csak érdekességnek hoztam a Spendort, ha már úgy is meg lett említve, mivel egy 6+" közép, meg normál 1" csipogó, magasan váltva (a Spendor SP100R2 esetbében elvileg 5kHz) ritkán ad szép polár választ.
-
orbano
félisten
válasz denesdr #117901 üzenetére
Gondolom emiatt válogatós az elhelyezésben. Hát valamit valamiért. Csak kíváncsi lennék arra a valamire Chario-t is azértdícsérik, mert az énekhangokat jobban visszaadja az alacsonyabb vágással. 1250 körül van asszem a 38-as magas vágva 6dB negyedfokú váltóval.
A vér nem válik VAZZE!™
-
fehér_ember
addikt
-
orbano
félisten
válasz fehér_ember #117904 üzenetére
Quadral Wotan-on gondolkodtam, ami hasonló motyó. Csak nagyon vonakodom bármitől ami nem selyem magas, eddig ami igazán a fülemre való volt az mind azzal dolgozott.
fererencz89: ú köszi! Kicsit lehetne közelebb, akkor meg is hallgatnám.
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
fehér_ember
addikt
válasz orbano #117905 üzenetére
Amit fererencz linkelt azt nem is figyeltem, hat az tenyleg pompasan nez ki. Szoval nem erre a konkret peldanyra gondoltam. Hanem ami charioval talalkoztam hifikiallitason az nem gyozott meg egyaltalan. Amugy kishazankban nincsenek is akkora tavolsagok, szoval hallgasd meg ha ilyen jol nez ki + 3 utas.
-
orbano
félisten
válasz fehér_ember #117906 üzenetére
iagazabol nem annyira 3 utas, ha ugy vesszuk, 1500-on valt a dom es melykoep kozott nemtoooom, ülök még inkább a seggemen amíg a szoba nincsen kész....
A vér nem válik VAZZE!™
-
fererencz89
őstag
Szonáták az Aprón, szinte ingyen.
Nem szotkam hibázni.
-
Dißnäëß
nagyúr
Nem tudom, ki szereti a spirituális-ezoterikus zenéket - a szavak szoros értelmében ... - én nagyon. Úgy 30 éve már kattanok rájuk, gyűjtöm őket.
Van egy csodás ima. Ha tetszik, chill-eljetek rá Lehozós. Imádom.
Egy nagyon nehéz korszakomon segített át 24-25 éves korom körül anno.
[link]Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
orbano
félisten
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz fererencz89 #117911 üzenetére
Mo.-n ki forgalmazza? Ára, érzékenysége, bármi információ róla?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz fererencz89 #117914 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de ebből az égvilágon semmit nem tudtam meg....
Amúgy jó a színe!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz tranceplanet #117917 üzenetére
Elvileg nálunk is kapható:[link]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
cibus
aktív tag
sziasztok,
bocsi a buta kérdésért
van otthon egy cambridge audio erősítőm, amit ha bekapcsolok, akkor a bekapcsológomb benyomásakor egy elég nagyot sípol a jobb hangszóróban, (vagy lehet hogy mind a kettő, de a jobb annyira, hogy elnyomja a balt). 10ből kb 9x sípolva kapcsol be. semmi más hibajelenség nincs. ez a sípolás mitől lehet?köszi
-
cibus
aktív tag
válasz cibus #117919 üzenetére
szerk:
ilyesmi: http://www.nrpavs.co.nz/archive_1_14/Sold_1_14_htm/CambridgeAudioA1mk3.htm
CambridgeAudioA1 azt nem tudom most, hogy hányas mk, mert nem vagyok otthon, de az enyém szürke.
az enyémen is van ugyanígy jobb oldalt egy monitor gomb. próbáltam úgy is bekapcsolni, hogy az be volt nyomva (mert ugye akkor nem szól semmi a hangfalból), de a sípolás úgy is megvan... -
tranceplanet
addikt
válasz Jorgi Kormi #117918 üzenetére
És valóban, rendeltem innen korábban alkatrészeket!
Esti subláda melegítős: [link]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
kempelen77
csendes tag
Üdv. RCA összekötő kábelek gyártanék magamnak méretre. Kicsit elakadtam. A kábel választás a ROXTONE MC002 mikrofonkábelre esett ami egy érpár+harisnya szigetelés. Szerintetek melyik lenne a jobb/zajmentesebb bekötés?
Ennél a harisnya+a negatív szál összesodorva végig a kábelen.
Ennél a harisnya csak a forráskészülék felől van bekötve(elvileg azért, hogy ne juttasson vissza a zajt az erősítőbe)
itt meg a két vezetőpár közösre véve talán a nagyobb keresztmetszetre rájátszva javítva az átvitelt.[ Szerkesztve ]
-
denesdr
addikt
válasz kempelen77 #117923 üzenetére
Én a második változatra voksolnék, máskülönben, ha a negatív vezetéket közösíted a harisnyával, akkor a harisnya semmilyen árnyékoló szerepet nem fog tudni betölteni, mert az lesz a negatív vezeték. Viszont, ha külön van választva, mint a középső képen, akkor egy kvázi árnyékolt kábeled lesz.
Az utolsó képen latható kötés szerintem semmilyen előnnyel nem jár vonalszintű jel esetén. -
bta1
őstag
A kétféle bekötés hangja eléggé eltérő szokott lenni, de így sem mindig könnyű a döntés. Ha a szigetelés veszteségi tényezője kicsi, akkor valószínűleg a kváziszimmetrikus konfiguráció lesz a nyerő, a méréstechnikából ismert bekötéssel (jelforrás oldalán rákötött árnyékolás).
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
Egyedül a középső működik.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
bta1
őstag
válasz denesdr #117927 üzenetére
Dielektromos veszteségi tényező, avagy tgδ, így elég szabatos?
(Ne kérdezzétek, milyen összefüggés van, azon kívül, hogy a DIY kábelkísérleteim idejében kb. ezt tapasztaltam.)
-
Dißnäëß
nagyúr
Nnnna, mivan ?
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
nagyúr
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz Polarstar #117938 üzenetére
Óhh jaj. Érdekesnek érdekes, de vajon mennyi ipari hulladék várható itt, és/vagy érdemben kiváló portéka vajon ? Nepperék már kivettek egy sor asztalt igencsak.
Mondjuk régi LP-ket vadászni jó, hátha rábukkan az ember valami unikumra..
Köszi. Brahiból kinézek.Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
nagyúr
válasz Dißnäëß #117939 üzenetére
A varázsszót keresd a poszteren! In-gye-neees!
K.rva örabörzén is elszálltak a belépő árak. A fotóbörzén még nem, de sok más ilyen-olyan börzén másfél éve távlatából akár 60% emelkedés is előfordul. Az 1000 forintosból így lesz szépen beetetve 2500.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Mennyire életképes megoldás szerintetek egy Tangent Pre Ampster előerősítő, két M-Audio BX8 aktív hangfallal? Elektronikus zene hallgatására, illetve még TV és XBOX kezelésére? -
Dißnäëß
nagyúr
Úúúúú jóstét zenéljünk, csütörtök óta nem hallottam zenét..
Ez pedig .. wahh.. alapos !![ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs