Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • oba

  őstag

  Legalább annyi energiát fektess a játékba mint amennyit az itteni sírásodba az utóbbi pár napban és jobb játékos leszel mint most. A pókeresek is tudnak fejlődni, ők is kártyajátékosok... Ha tetszik a játék, és eredményes akarsz lenni benne, ne sírj, hanem játssz. Ha nem tetszik, ne játssz vele...
  Tanulni éles helyzetekből, sok-sok meccsből, profik nézéséből és cikkeiből lehet. Én 1,5 éve játszom, pár kaland szárnyat vettem meg pénzért. A lapkészletem átlagon aluli azokhoz képest akik már régebb óta játszanak vagy pénzért vettek sok-sok pakkot. Előző hónapban mégis rank 5 -ig el tudtam jutni. Úgy, hogy totál átlagos játékosnak tartom magam. Van még mit tanulnom bőven.

  [ Szerkesztve ]

  I came here to drink milk and kick ass. And I've just finished my milk.

 • voyager4.4

  senior tag

  "De akkor megtanithatnátok játszani ezzel hogy megváltozzon a véleményem"
  Holnap belezőgép stream lesz, hajrá ! :K

  no fate but what we make

 • zws

  senior tag

  Béta óta játszom, elértem legendet is, a legtöbb kártya megvan, mostanában keveset kommentelek, de ezt a sok hülyeséget, amit összehordtál, nem lehet szó nélkül hagyni már.

  Nem szeretek személyeskedni, de ahogy látom nemrég tévedtél ide, közölted velünk akik tapasztaltak a játékkal, hogy mindenki rosszul gondolja a dolgokat és csak neked lehet igazad.
  Több kommenteddel bebizonyítottad, hogy fingod sincs a játékhoz (legendről visszaesés, wintrade...stb)
  "Nah mindegy túl sokat vártam egy olyan community-től aki kártyajátékozik" Már ne haragudj, de ki vagy te ahoz, hogy leszólj ismeretlen embereket azért, mert munka/suli után szabadidejükben szeretnek kikapcsolódni egy kártyajátékkal?
  Szerintem arra nem vagy képes, hogy megítéld a játékban mi az amit az RNG dönt el és mi az ami skillből is jöhetett.
  Mielőtt mégjobban trollkodnál, az igaz, hogy a játék nem igényel hatalmas skilltudást (inkább egyes paklik nem igényelnek), de ha szerinted nem kell skill, akkor szívesen várjuk az elért eredményeidet ;)
  Ha meg nem vagy megelégedve a játékkal, akkor ne játsz vele, nem kötelező, el lehet menni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák