Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • XharX

    aktív tag

    válasz Man0gatya #66029 üzenetére

    Akkor fussunk neki még egyszer. Van egy simád és te 3200 kettőért legyártod a goldent, amiből kapsz vissza 3200 kettőt, ergo eddig 0. Ezután három lehetőséged van. Betöröd a simát, az 400 dust plusz és használod a goldent, betöröd a goldent az plusz 1600 és használod a simát. Betöröd mindkettőt, az ugye plusz 2000.
    Ha viszont nem csinálsz semmit csak a simád van, akkor kapsz érte 1600 dustot és ugye megmarad a lapod, szóval már jobban jársz mint az első esetben és pont ugyan ott vagy mint a másodikban. Ezek után, ha mégsem kell wild ragna, akkor betöröd a simát és így 2k dust, ergo megint ugyan ott vagy.
    Amint látom azt nem érted, hogy ez nem nerf, itt nincs teljes árú törés, itt csak szimplán visszakapod a lap értékét ami megy classicból wildba. Annyi lapnak kapod vissza az értékét ahányat be tudsz tenni egy pakliba, szóval ha 3 gannád van akkor abból 1-nek kapod vissza az értékét, ezenkívül ugyan úgy 400-ért törhetőek. Ha pedig goldened van, akkor az értékesebb lap értékét kapod vissza, akkor a sima nem számít, az ugyan úgy 400-ért törhető legend esetében.

Új hozzászólás Aktív témák