Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    Üdv a fórumlakóknak!
    Kb 1 hónapja kezdtem el játszani a HS-nal. Az alapokkal és sok fogalommal már tisztában vagyok, de maradtak bennem kérdések amikre remélem ti tudtok válaszolni.
    F2P játszom, vagyis pénzt nem szándékozom költeni rá. Rövid távú célom ranked 10 elérése, középtávú cél ranked 5 elérése egy kaszttal és ranked 10 elérése az összes többivel, hogy a napi küldetésekhez legyenek jó paklijaim.

    Kérdéseim:
    1. Szoktak lenni ingame akciók/leárazások aranyra vagy dustra vonatkozóan? (Példul kevesebb aranyért lehet paklit, aréna belépőt vagy kalandot venni. Több dustot kapsz kártyák betörésénél vagy kevesebb dustból gyárthatsz le valamit.)

    2. Melyik a legkevesebb dustot igénylő pakli amivel viszonylag gyorsan el lehet jutni ranked 10-re? Nézegettem a budget paklikat, innen a Sheng's Budget Standard Zoo Warlock paklival kb meddig lehet eljutni?
    Vagy estleg metasnapshotról ezzel a 2100 dustos Zoolockkal meddig lehetne pár nap alatt eljutni?

    3. Előző heti Tavern Brawl-ért kapott pakliból nagy meglepetésemre és örömömre kinyitottam az első legendás kártyámat (C'Thun-t nem számolva). Mennyire számít jó lapnak Archmage Antonidas, lehet rá decket építeni?

    4. Összegyűlt 2000 aranyam. Régi leírásokban azt olvastam hogy arénára éri meg elkölteni, de itt a fórumon valaki azt írta hogy változott az aréna és már nem éri meg. Mikor és miben változtattak rajta, tényleg nem éri meg már arra költeni?

    5. Kaptam egy küldetést egy pakliért hogy meg kell néznem valakit spectator módban ahogy nyer. Hogyan lehet mások játékát megnézni?

    6. Egy költői kérdés a végére, nem kell rá válaszolni. Szinte minden netes kártyajátékban van replay funkció. Egy ekkora cégnek mint a Blizzard hogy nem sikerült még implementálnia ezt a játékba? :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák