Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    el is felejtettem, hogy az első 100 winnél jár 300 gold :C

    ezzel a zoo kész is van az imp gang boss-t kivéve, összesen 10 napig tartott, max napi 2 óra játékkal. az összes bónusz az összes lehetséges mobil eszközről, a wotog launch bonus, két wing LOE, két brawl pakli, 5 aréna és két golden epic (plusz a használhatatlan lapok és extrák) betörése kellett hozzá. eléggé dust pazarló módon készültek, egy csomó kraftolt lapot biztosan ki fogok nyitni, de a használati értéke most sokkal nagyobb, mint a dust, amit vesztettem rajta. valószínűleg most a BRM első két szárnyát kellene kifarmolni, mert a harvest golem azért nem imp gang boss, de lehet a vége az lesz, hogy csicska leszek és megveszem, a goldból meg arénázok.

    a priest sajnos esélytelennek tűnik, hogy jelentősen jobb legyen rövid időn belül, úgyhogy az megmarad napi questekhez. rank 10-ig nagyon sokat kellene játszanom vele, hogy elérjen, mert kulcslapok hiányoznak, amik nélkül gyakran esélytelen a dolog, nincs semmi fenyegetésem, max amit lopok és nagyon sok dustba kerülne, hogy tier 3 legyen, RIP. a következő a sámán lesz, de oda már nem akarok indokolatlanul kraftolni, viszont se doomhammer, se storm, se farkasok, se dolog a mélyből nincs és a TGT lapokat nem is mondtam, mert azokat úgyis legyártom, nem veszek olyan paklit.

    nyitásokban egyébként közepesen voltam szerencsés, 13 classic és 18 wotog pakliból nyitottam 2 arany epicet és 6 simát, legend még nem esett.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák