Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    Hali,
    Így 2 nap távlatból azt kell mondjam aréna fronton, nekem pozitív élményeim vannak.
    Mint azt korábban már írtam nyílván az új lapokkal csökkent az átlagom (5-6 jelenleg), de még erőssen a probálgatás fázisban vannak a classok és az új lapok is. Ugye mivel Old Gods boostert ad, meg átlagban 70-75 goldot ez annyira nem is fájó. Viszont cserébe kellően változatos kasztok és deckek jönnek. Végre nem a 4keeper-es, 3mustáros (nyílván túlzás) palákkal van teli a verem.
    Nyílván itt is érezhető a lassulás és sokkal nehezebb egy jó tempo decket összerakni, viszont sztem helyette kellően szórakoztató és sokkal inkább kijön, hogy ki tud jókor jól tradelni.

    Az eddigi legjobb és legélvezetessebb arénát rúzzsal sikerült mennem. Semmi backstab, si7, sap, assa vagy barber nem volt. Amivel tempót tudtam nyerni az 1 posion, 1 evis, 1 az új 5 sebzéses lapból és a kidnapper. Valamint ez a csoda ShadowCaster, ami így a meccsek félet biztosan lehozta. Remekül lehetet kombózni bombloberrel, gnomish mindcontrollal, vagy éppen farseerrel. Szóval azt kell mondjam ez a lap BETEG arénában. Jó tudom epic, de az eddigi rugó epicekből talán a sabotage volt használható.

    Remélem más is kedvet kap, majd egy kis arénázásra, tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen jó irányba sikerül elmozdítaniuk.
    Üdv.: Chronos

Új hozzászólás Aktív témák