Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz zolka95 #36807 üzenetére

    de, ez színtiszta irigység.

    most akkor gondolj bele, hogy a játékosoknak azon része, aki minden hónapban elmegy legendig, az mennyire rohadtul megun egy lapkészletet, mire kijön az új, ráadásul a BRM kb. nem is számított, mert alig kavart valamit a metán. egy TCG/CCG meghal, ha nem jönnek aránylag gyakran új lapok, mert a játékosok magja ott fogja hagyni az unalom miatt.

    aki elmegy legendig, annak leginkább ideje van játszani a játékkal, amiből elsősorban tapasztalata, gyakorlata lesz, másodsorban kártyái. többen is írtuk már, foshugy dust költségű paklival is lehetsz legend, nem tudom elképzelni, hogy ha betörnéd Muklát és Crusht, akkor egy hunter pakli ne jönne ki belőle, onnantól már csak időre van szükséged. a legendet a játékosok nagy része nem control paklival tolja le, mert legalább 3szor annyi idő, az aggro meg többnyire olcsó. ha meg van egy eboladinod vagy huntered, akkor csak te magad vagy a gát abban, hogy bemenj rank 10 alá.

    tény, hogy a GvG-nél becsatlakozó tábor, vagy aki a Naxxot nem farmolta ki időben, az hátrányba került, pláne, ha nem is játszik eleget, és a Blizz tesz is lépéseket az ügyben (pl. spectate küldi, most az új aréna nyeremény rendszer), de úgy hadd ne kérjek már elnézést, mert launch után elkezdtem játszani a játékkal és előrébb vagyok, mint aki egy évvel utánam kezdte.

    a jutalommal kapcsolatban meg lásd előző hsz-em. aki ilyen rankokon mozog, az simán játszik annyit, hogy arénából meg a farmolt goldból valszeg amúgy is kijönnen neki egy új kiegészítő, szóval totál tárgytalan. tudom, szar dolog szembesülni vele, hogy egy f2p játékba vagy pénzt, vagy időt kell belerakni, de ez van.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák