Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    en a kartyas multambol indulok ki. nem voltam guru (ebben sem leszek az, leven nem koltok ra extra penzt), es ha az ember csak hobbibol szorakozasbol jatszik, akkor celszeru egy-ket fajt/klant/vagy barmi masnak nevezzuk valasztani...., vagy sokat kell rakoltenie....ez termeszetesen valodi kartyajatekokra igaz...itt nem biztos!
    VTES-t gyujtottem...szerintem 70-100eFt-ert siman eltudnam adni a gyujtemenyem (es ez a semmi kategoria kb). Az indexen volt egy warhammer (tablas) cikk kb egy hete...a gyujto csavo meghazasodott, venni akart egy kocsit, felrakta a netre a figurajit, majd a vevovel besetalt egy suzuki szalonban, es ramutatott/valasztott maganak egy kocsit...hat kartyaban is lehet ezt a szintet hozni. magicben black lotusbol is van/volt valami magyar sracnak 4db a pakliban (ugy emlekszem ott negy lap a limit)...akkor mikor hallottam volt valami 100e ft/darabja vagy valami ilyesmi...1lapert.
    VTES-ben eselyem nem volt 5-6 versenykepes paklinal tobbet kihozni (volt egy szavazos nyumi paklim ami meglepte a gurukat versenyen...csakhat ott nem 1v1 harc van, es a masodik asztalnal mar tudtak, hogy ossze kell fogni ellenem :B :K ) a legertekesebb lapom akkor a warghoul volt, es egy lapra nehez alapozni, foleg, hogy nem 30-as paklival jatszik az ember. makomra letudtam capazni egy kezdo bosster bontotol ;] .....

    konnyen lehet, hogy ez itt nem mukodik (bar a craftolastol talan megis lehet), ill. nagy kerdes a lapok ossz mennyisege. ha egy adott kasztnak pl. hunter, van 20-30 rare-legend lapja, az semmi, ha van 200-300-1000fele az boviti a lehetosegeket. ill. ha van/lesz osszesen mondjuk 10-20.000 fele lap akkor a korpa koze keveredhetunk....

    Nagyon az elejen jarok, nem akarok messzemeno kovetkeztetest, es mint irtam majd szepen tapasztalgatom a tobbit is, de ha egyet jobban erzek, es kombokat tanulgatok (pl. sajat unitot tamadni, akinek novekszik a sebzese damage-tol), ill. taktikakat tanulgatok, torom a fejem, akkor lehet tobb sikerelmenyem lesz, mintha sokat probalnek fogni.
    meglassuk.

    Mage-nek amugy van heal spellje? /sorry most becsben melozok nem tudom checkolni a lapokat/
    oxox

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák