Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz TheProb #10595 üzenetére

    Szerintem először azt célozd meg, hogy mindegyik kaszttal meglegyen a lvl10. Egyrészt megszerzed az összes basic lapot, másrészt belülről is látod, hogy nagyjából melyik hogy működik.
    Az egy nagyon jó kis sámán deck, de van benne nem egy rare kártya. Ha nem vettél vagy nyitottál még sok kártyacsomagot, akkor jó részük hiányozni fog. A pap, mage, hunter pl. egész jól működhet basic lapokkal is, de rankeden 20-on is túl lehet jutni bármelyikkel.

    Nincs rá mód, esetleg leírhatod, milyen lapokat nyitottál már, amik expert név alatt futnak a kollekciódban. Ollie leírásában szereplő rossz lapokat egyébként nyugodtan betörheted, nem igazán fognak hiányozni sehonnét. Viszont ezek ugye csak 5-5 dustot érnek, tehát 20-at kell betörj egy rare-ért. Esetleg a novice engineert, frostwolf gruntot tartsd meg egyelőre, ha van, és nincsenek jobbak náluk.

    Nekem az a fixa ideam, hogy sosem érdemes goldot pakkra költeni, inkább arénára, de majd mások ezt cáfolják. Ha tudsz legalább 4-es átlagot tartani arénában, már a statisztika is az én oldalamon áll, és jobban megéri arénázni. De ha nem tetszik az aréna (meg persze amúgy is), szíved joga, hogy pakkra költöd-e a goldod vagy sem. Viszont drágább nem lesz később sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák