Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chronos85

    tag

    válasz ollie #10439 üzenetére

    Van abban a deckben kakaó rendesen az biztos.
    Nyerj 3at napit kaptam csere után gondoltam, ez bármelyikkel meglehet rugó, warri, hunter trióból. Rugót válaszottam olyan "jó" draftot sikerült összeválogatni, azért 4-5win lehetet volna benne, de a szerencse nem állt mellém így 1-3al zártam. Úgy voltam vele ez olyan gyorsan ment, hogy tolok még1et ismét ugyan ez a trió (ezen itt már csak nevettem). Végül warrival estem neki. Heroic strike, Arathi, 2 Arcanite, Taskmaster, Warsong, Korkon elite adták a gerincet. Szintén 4-5win kis szerencsével.. Ehhez képest 9ig futotta volt olyan h 7. körben intéztem el egy shámlit mikor közben már tolt egy stormot és fire elit.
    Szóval a 2 runból napit is bele számolva 5gold profitom let. Dustokat nem számolva egyébként szokásos minimum roll 1rare+4common a deckben.Elsőért pack+common, másodikból 265g+rare+pack (9ért ez nagyon sok gold).
    Ezt csak azért írom ilyen hosszan (a szófosáson kívül :) ), mert szokták itt kérdezni, hogy az 1es draftokban mennyi win van. 2 teljesen átlag alatti draft és mégis hatalamas különbség. Mellesleg mostanában nálam ez a jellemző. 500g-t buktam az utóbbi 10runból, ok dustba átváltom nem ilyen drasztikus a dolog, meg nyitottam 2epicet+1 legendet. Játszani se felejtettem el így 5 hónap után. A mezőny se let erősebb, kaptam lockot akin látszott h abszolút kezdő 2.körben semmit nem csinált 5.ben pitlord, tradelni nem tradelt, lethal elött kirakta a kis lényeket, amik már kezdésnél nála voltak... Pusztán csak fortuna nem állt mellettem a napokban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák