- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz scream #22249 üzenetére
"A fő bajom, az a hangjuk, valamiért kis rpm-en fura hangot adnak"-tipikus Arctic betegség...
Nézd át az Összefoglalót,mondj egy árkeretet és hogy 3 vs. 4 pin-segítek választani.
(#22250) razerrlzCsak úgy,ha kikötöd a led-t.Igen,a 3 pin-s változat lednélküli csak.
(#22251) iceman007Akkor neked pwm-s venti kell igaz?Ha igen,akkor 120mm-ben:
Be Quiet Pure Wings 2 PWM
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Coolink Swif2 120P
Alpenfoehn Wing-Boost 2(bordára/radira is)
Lepa Bol.Quiet
Akasa Apache
Be Quiet Shadow Wings Pwm
Noiseblocker eLoop B12-PS[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
scream
veterán
Természetesen átnéztem, de nem tudtam dönteni, illetve RPM, meg dBA infót nem találtam mindről.
Árban szabadon mozgok, de azért ne szálljon úgy el, mint pl ez, ezt már sokallanám érte.
3 vagy 4pin-est nem tudom, most az F12-k 3pinesek, a CPU cooleren van 4pines.
Amúgy 2 db 4pines és 1 db 3pines csatlakozó van az alaplapon a CPU Fan-on kívül, melyiket érdemesebb? (2db lesz véve, így a 4pines is belefér, csak nem tudom, hogy kell-e a fix fordulatszám miatt)
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz scream #22253 üzenetére
A cpu_fan,cha_fan1 és a cha_fan2 is pwm-s,tehát 4 pin-s ventire lesz szükséged.
"a 4pines is belefér, csak nem tudom, hogy kell-e a fix fordulatszám miatt"-ezt nem tudom honnan vetted,pwm-s ventit is lehet fix fordulaton járatni,csak hülyeségnek tartom,akár 3 pin esetében.Szépen az AiSuite-l belövöd a ventiprofilt hőfok függvényében(pl:50 fokos cpu-ig minimum fordulaton megy,utána emeli az rpm-t) és lesz egy csöndes+hatékony hűtésű géped.
Amiket ajánlok neked alacsony fordulaton mind némák és felette is csendesek:
Be Quiet Pure Wings 2 PWM
Nanoxia Deep Silence Pwm 1500 rpm
Alpenfoehn Wing-Boost 2
Lepa Bol.Quiet (ledes,kék vagy piros-jelenleg az egyik legjobb házhűtő és bordára/radira is megfelelő)
Akasa Apache(elsősorban bordára/radira,de házhűtőnek is kiváló)
Be Quiet Shadow Wings Pwm
Noiseblocker eLoop B12-PS
Ha ár-érték arányban a legjobbat keresed,akkor a Lepa-t ajánlom,továbbra is a kedvencem.Esetleg ha befér,még szóba jöhet a TY-147A(140-s venti,120-s furattávval).Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
Topikgazda
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Alpenföhn Wing Boosthoz hasonló kék színű ventilátorokat tudtok ajánlani házhűtésre, lehetőleg 3 pinnel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #22257 üzenetére
Méret kimaradt, 12 cm-es kell.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Grózi
Topikgazda
válasz Bjørgersson #22258 üzenetére
3 pinben Aerocool DS,4 pinben Lepa Bol.Quiet Blue.Mindkettő kicsit halkabb és kellő légszállítással bír.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Bjørgersson
félisten
Egyik sem az igazi, azért köszönöm!
-
Grózi
Topikgazda
válasz Bjørgersson #22260 üzenetére
Mindkettő mérhető nagyságrendekkel jobb mint a Wing Boost,párszor már leírtam hogy az Alpehnfoehn mindenben jó,viszont semmiben se kiemelkedő.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Bjørgersson
félisten
Engem elsősorban most a szín érdekel, nem pedig kiemelkedőt szeretnék. A jelenlegi SWiF2-1201 ventik sem kiemelkedőek semmiben, mégis teljesen elégedett vagyok velük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Korábban említettem (amikor meglettek), hogy van motorhangja az Akasa Viper (-R) 140-es ventiknek, főként alacsony fordulaton. (2-2 van belőlük). Mondjuk ha jól füleltem, akkor főként a sima Viper-nek van hangja, vagyis az a hangosabb.
Az utóbbi időben már sikeresen használom a Speedfan-t, és próbálgattam. Úgy néz ki, hogy mondhatni 50% alatt jön elő a motorhang. Vagyis, 40%-nál már hallgató, de még so elviselhető, 25-30%-on ha nagy a csönd, akkor már néha zavaró.
Ez jó is, és rossz is, a jó az, hogy 40% körül még alig van szélzaj, vagyis simán lehet őket így használni (ekkor úgy 800-900 rpm körül mennek), és jelenleg Nálam 55 fok körülig nem is nyúl hozzájuk, felette kezdi el emelni a fordulatot. Plusz a vga is több levegőt kap.
A hátrány az, hogy, alacsonyabb fordulattal is ellenne idle (20-30% között), de ott, mint említettem is, zavaró tud lenni a motorhang, főként 4 ventinél.
kovy29: Nekem 120p-jeim voltak, hasonló feltűnő ventiket szerettem volna, így lettek a sárga Viper-ek.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Nojbee
tag
Sziasztok
Vettem a radira pwm-es Lepa-kat kipróbálni.
Pullba rakom fel, mert a másik oldalon Apache black-ek vannak.
Viszont ha már ilyen jól néznek ki, akkor őket tenném látható helyre.Az a kérdésem, hogy a gépházam plexijéről szerintetek kimegy oldalt/fölül/alul a meleg levegő, vagy visszacsapódik a lapra?
Azért kérdem, mert nem volt még alkalmam kipróbálni amióta megvettem a házat, mert még úton vannak alkatrészek; és ha egyszer összeszerelem, komplikált lesz szétszedni a merev csövek miattAz alaplapomon "páncél" van, ha ez számít valamit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz abridabri #22266 üzenetére
Szoftverre van állítva. Bios-ban pedig PWM-re. Nem tudom, hogy ez alapján mivel tolja.
Ha a lap szabályzott PWM-mel is megvolt a motorhang alacsony fordulaton. De úgy szabályozva ényegében használhatatlan volt. Terheléskor néha késett kicsit, stb.. Szörnyű.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
slidercod4
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek esetleg leselejtezett Sharkoon Rebel háza? A világ összes oldalát felkerestem ventilátor tartóért, de sajnos maga a gyártó is azt írta vissza, hogy nincs nekik raktáron. Esetleg valakinek nincs feleslegesen egy ilyenje? (Erről beszélek: http://www.itsmart.gr/popup_image.php?pID=3644)
Köszi előre is!
-
Grózi
Topikgazda
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az új ET-t sajna még nem volt lehetőségem kipróbálni, így arról nem is tudok nyilatkozni.. A régi nem volt egy nagy eresztés.
Összességében jó ez a Speedfan megoldás is, játékok alatt így sem tekernek feleslegesen a ventik, és halkabb is a vas. A min 40-50%-os fordulat belefér, kisebb terhelés mellett nem is emelkedik a fordulatszám.
Véleményem szubjektív...
-
hegegabi80
addikt
Van egy alpenföhn panorama cpu hűtő 10-es ventivel. Egész jól hűt meg vagyok vele elégedve, de fontolgatom hogy kéne tenni rá egy jobb ventit.
Mit tudnátok ajánlani? és hogy miként lenne érdemes rá rögzíteni?Egyébként az adatlapomon lévő cube házban gyárilag csak hátra lehet tenni egy 12cm-es ventit, ott van egy arctic, ami kifelé viszi a levegőt. Most ideiglenesen egy régebbi 8cm-es ventit bebarkácsoltam a felső szellőzőre, de ha nagyon kell még előre is befér 1 de lehet 2 db 8-as venti.
Egyébként fölösleges lenne ez a sok venti, csak most ilyen hülye moddingolhatnékom van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez vajon milyen venti lehet?
Véleményem szubjektív...
-
ZrogNV
tag
Sziasztok!
Sajnos a gép csak mostanra állt össze a vga kivételével.
NZXT H440-es ház. A gyári ventik kikapcsolásával a gép teljes mértékben hangtalan még leszerelt oldallapokkal is. Ez a BQ Advanced C1 és Corsair RMx tényleg egy csendes párosítás lett.
A gép elejébe nincsenek extra elvárásaim a HDD tartó keret úgy is takarja a ventiket.
2 vagy 3db 12es esetleg 2db 14es az ideálisabb?
14-esből BQ PW2 játszik 12-esből szintén + Lepa Bol.Quiet Tri-Speed
A Lepanal mi ez a + adapter?
Hátra és felülre a Thermaltake Riinget gondoltam 14-es 2-vagy 3.
Leszabájozva ez az összeállítás is hangtalan marad?
Mind feszültség alapon lenne szabályozva.
Köszönöm a válaszokat!“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Végigolvastam a topicot nagyjából, vagyis a releváns részeket amik számomra fontosak voltak végül így a választásom egy Coolink Swif2 120P-re esett. Egy ledes revoltec 12-est váltott.
Mellette most van egy Artic Cooling F12 ami általatok hangosnak vélt. Nos az f12 konkrétan idle hangtalan, míg ez a 120p iszonyat zavaró. Ugyan úgy a házat hűti mindkettő, de valami borzasztó hogy mennyire ingadozik a 120p, már 1200 rpm-en is hangosabb az f12-nél.
Nem értem miért ajánlott ez a hűtő, szerencsére van ventiszabályzóm és így be tudom lőni hogy hol pörögjön, így akkorát nem buktam rajta, de nem értem hogy miért is ajánlott ez a cucc.*Sn0w
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
van a HP gépemben egy
Foxconn PVA092G12H
típusú hűtő, ami 4 tűs. Az alaplap azonnal sír, ha nincs rádugva, és valószínű PWM vezérelt, de az összefoglalóban láttam, hogy több féle PWM kiosztásúak a ventik.Ehelyett szeretnék egy halkabb ventit venni, mert ennek a csapágya el kezdett morogni.
92mmx25mm méretű venti kell a gépbe, a fordulatszáma és hangja legyen kicsi/halk, 1500 max 1800 rpm elég is lenne...
NBASE, Xilence, Zalmann Artic Cooling, Blacknoise, stb hűtőket néztem, de nem merek bármit megvenni, mert a lábkiosztását ezeknek nem ismerem.
Tudnátok javasolni egy megfelelő ventit?
köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Grózi
Topikgazda
válasz hegegabi80 #22275 üzenetére
100*15 mm-ben nincs nagy választék,a SCYTHE gyárt ebben a méretben 2 típust.Én feltennék rá egy normál 120*25mm-s ventit alternatív módon.Abban a házban hátulra tennék egy normális(értsd: nem Arctic) ventit és előre 2db 80-st-viszont ha ide felfér egy 140-s akkor biztos azt.
(#22276) hackeeeeeDizájnos,de sajna nincs tapasztalatom vele.Teszteld le és írd meg a tapasztalataid!!
(#22277) ZrogNVFeszültségalapon ne akarj pwm-s ventit szabályozni-maradj 3 pinnél.Nekem is volt ilyen házam,igaz pwm-s ventikkel(kivétel a 140-s Riing,az volt hátul).A Riing főként dizájnelem,nem éri meg az árát és 60-70% rpm felett van hangja.A helyedben így csinálnám,ha csendes gépet akarsz:előre 3db BQ vagy eLoop 120-s,hátra és felülre szintén ezek 140-ben.Viszont ha hátra 140-st teszel,akkor az oldallap akadni fog kicsit-egyedül a gyári ventik és a Riing nem akasztotta meg.
(#22278) gtamate2Írod,hogy ingadozik a fordulat+most ventivezérlőről vezérled.Feszültségalapon mit vártál pwm-s venti esetén?
(#22279) rokafiu77
"de az összefoglalóban láttam, hogy több féle PWM kiosztásúak a ventik"-na akkor még párszor olvasd el,mert amit írtál az nagy bullshit...
Ha az ALJZAT valóban pwm-s,akkor 92mmx25mm-ben ezeket ajánlom neked:
Nanoxia Deep Silence PWM 92- 1400
be quiet! Shadow Wings PWM 92 mmSzakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hegegabi80
addikt
ok.
én is 120*25-re gondoltam, vagy esetleg ha van jó fajta 92-es, akkor az is jó. ebben a méretben van valami ami mehetne a bordára? az elképzelések megvannak, miként tudom a ventit feltenni a cpu hűtőre.
itt apron néztem egy akasa apache 12-es ventit, az jó a bordára
hátra miért nem jó az arctic? én teljesen meg vagyok vele elégedve, csendes egyáltalán nem hallani, jó a légszállítása.
az arctic miért nem jó?
előre szerintem beférne 14-es, csak ott van a táp ami elölről veszi a levegőt és oldalra fújja ki. Így csak a táp mellett marad hely ami tudna elölről levegőt szívni. a 14-es akkor a levegő egy részét a tápba fújná, akkor annak a ventijét kellene kiiktatni.
A régi gépembe van 2 db aszem 7-es xilence venti, lehet megnézem be tudom e varázsolni előre. jó pár évesek már, de még tökéletesen zajtalanul működnek csak nem pwm-esek.
a procihűtő felett merre érdemes állítani? kifelé vagy befelé dolgozzon?[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
Azt vártam hogy nem lesz random repülőgép hangja ha silent módra teszem és idle a gép.
Azt hogy 1300-as fordulaton (amin a szarrászidott f12 csendes) nem lesz idegesítő hangja.Azért vettem pwm-est, mert gondoltam hogy nem lesz hangos, nem kell fixre beállítani. Ha játék közbe hangos lenne az nem zavarna, de az hogy idlebe silent módba is az ezt sajnos nem bírom elviselni, ezért kötöttem rá a ventiszabályzóra.
De tényleg nem értem miért ajánlott ez a venti, vagy nekünk nem ugyan azt jelenti a csendes ventilátor?
*Sn0w
-
Grózi
Topikgazda
válasz hegegabi80 #22281 üzenetére
Az ajánlott ventiket az Összefoglalóban megtalálod mindkét méretben,az Apache amúgy nagyon jó választás-feltéve ha valódi pwm-s aljzatról akarod vezérelni.A házat nem ismerem,eleve azt szerelném be ami akadálytalanul tud kellő légáramlást csinálni.120-s se fér el?
(#22282) gtamate2
"Azt vártam hogy nem lesz random repülőgép hangja ha silent módra teszem és idle a gép"-ez a profil és a te hibád,miért nem állítod be,hogy mondjuk 45-50 fokig minimum fordulaton menjen?
"Azt hogy 1300-as fordulaton (amin a szarrászidott f12 csendes) nem lesz idegesítő hangja"-mivel több mint 150%-nyi levegőt szállít az Arctichoz képest így nem meglepő.
"Azért vettem pwm-est, mert gondoltam hogy nem lesz hangos, nem kell fixre beállítani"-nem is,de a 3 pin-st se...Hőfok függvényében kell szabályozni mindkettőt.
És végezetül,a Coolink egy nagy légszállítású-magas fordulatú,belépő szintű venti.Ha alacsony fordulaton nagy légszállítású és csendes ventire vágysz,az nem 2-3000Ft lesz,viszont ebben az ársávban is vannak csendes ventik(pl: BQ Pure Wings 2)-de azok házhűtésre vannak kitalálva(alacsonyabb fordulat,kisebb statikus nyomás),míg a 120P inkább bordára/radira.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hegegabi80
addikt
Itt egy netes kép meg gyártói oldal, hogy jobban lásd. jobb oldalt látszik, hogy nem sok hely van, meg rés is, de azért hátha adna egy kis légáramlást a levegőnek belül.
De majd legfeljebb csinálok néhány képet és linkkel felteszem, meg hétvégén leszedem az előlapot és megnézem mi férne el pontosan.
Apache a cpu pinről lenne működtetve, de megnézetem alaplap leírását és a cpu/sys fan is pwm-s 1-1 csati van belőle, tehát max a cpu és hátsó venti menne cpu-ra, az első két venti pedig a sys-re hosszabbítóval vagy a tápról molex csatoról.
A régi xilence venti is arról ment, majd megkeresem dobozát milyen fordulaton üzemel.[ Szerkesztve ]
-
ZrogNV
tag
Pwm-s? Tudtommal a BQ SW2 (12) és Lepa BOL.QUIET Tri-Speed is 3pin-es.
E kettő közül melyiket választanád? Nagyjából egy árban vannak.A Riing is 3pin-es egyedül az Rbg Leddel ellátott pwm-es.
2db 14-es Riing 600-800 rpm-en csak csendes lesz.
Egyáltalán lehet 1000 rpm-em alatt használni őket?“Nem győzni jöttünk, hanem pusztítani!”
-
veterán
Hogy lehet az, hogy a Viper olcsobb mint az apache ?
Pedig erosebb.
Vennek a 60as radimra 12cm ventit,de az apache nem kaphato jelenleg ,meg egy ezressel dragabb darabja a vipernel
Viper hangosabb lenne alapbol ? Specifikaciok alapjan csak a max fordulatszama nagyobb. -
veterán
válasz hackeeeee #22290 üzenetére
Nekem van egy 12es Viperem, ennek semmi motorhangja, de Apachom csak 14cm es (volt) , igy nem tudom igazan osszehasonlitani a ketto hangjat.
Amugy ugyanaz a lapatkialakitas, nem hinnem hogy tobb levegot mozgatna ugyanazon a fordulaton a viper . Csak azert tud tobbet mert ugye az apache veget er 1300 rpmen ,a Viper meg 1800 ig tolja. -
Grózi
Topikgazda
válasz hackeeeee #22285 üzenetére
Ha otthon lennék és lenne időm(majd egy másik életben..),már leteszteltem volna-így rád vár.
(#22286) RazoR8402Az se 2K és továbbra is az egyik kedvenc-viszont hogy úgy mondjam felső középkategória.És igen,kellő légszállítással bír viszont azért ahhoz kell az 1600 rpm ahol természetesen már van hangja.Házhütésre bőven elég 1000-1200 rpm-n is,viszont van olyan venti ami alacsonyabb zajszint mellett(rpm is) képes ugyanannyi levegőt megmozgatni-viszont jóval drágább.
(#22287) ZrogNVFáradt voltam és belekeveredtem-szóval valahogy így jött az a pwm.Én mindenképp a BQ-t választanám 120-ban.Én a 140-s Riinget le tudtam vinni 600 rpm-re AiSuite3-l,de 8-900 rpm alatt nem vílágit a gyűrű teljes fényerővel.Olyan 950-1000 rpm-től jön meg a hangja.
(#22289) abridabriMert népszerűbb.A viper annyival hangosabb amennyivel többet forog(és sárga),1300 rpm-ig csak minimális az eltérés.Viszont az Apache alacsonyabb fordulaton(900 rpm-ig) 5-10%-l több levegőt mozgat mint a Viper.
(#22290) hackeeeee
"Viszont alap motorhangja lehet. Nem biztos, de a 140-esnek van"-A tiédnek Speedfan-al vezérelve,ezt tedd hozzá mert így korrekt.Nálam 10-20 db járt és egynek se volt motorhangja.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Itt is feltenném kérdésem:
Ajánlanátok nekem 12 cm-es méretben ventit radiátorra.
30-as és 60-as radira menne. a 60-as elég sűrű, valami nagy statikus nyomású kellene.
3 db-ra lenne szükségem, olyan 3E/db áron, többet nem szánok rá.Köszönöm előre is!
-
Grózi
Topikgazda
válasz Daffchy #22296 üzenetére
Az árkategóriában a Lepa Bol.Quiet lesz a befutó,de 60-s radira jobb lenne az Apache vagy az eLoop..
És ugye ezek pwm-sek,nem szeretik a feszültségalapú vezérlést.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
hackeeeee
Jómunkásember
Negatív, az PWM.
Most is a CPU szál pwm-re van állítva, és így szabályoz szoftveresen a speedfan.
Amúgy, érdekes, most áttettem a 2 elsőt sysfan 1_re speedfan-nal szabályozva, és halkabbak lettek alacsonyabb fordulaton. Mondjuk 50-60%-on pörgetem őket, h menjen befelé a levegő.
Véleményem szubjektív...
-
Razi
tag
Sziasztok srácok!
60mm-es radiátorhoz keresem a legjobb ventilátort ami csak létezik. Nem szeretnék pull-push rendszert kiépíteni egyelőre. A fő szempontok fontossági sorrendben: 1. Teljesítmény 2. Zajszint 3. Megbízhatóság
Az ár/érték dolog nem érdekel csak erős legyen mint a bivaj.
Amiket eddig néztem: Akasa Apache black; Blacknoise nb-eLoop B12-P; Corsair Sp120 high performance edition; Noctua NF-F12 IndrustialPPC 2000rpm PWM
Eddig minden tekintetben a noctua a befutó, de ha van jobb ötletetek annak nagyon örülnék. Az ár egyáltalán nem számít. A teljesítmény a fontos hogy nagyon le hűtse a folyadékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE 3db + Lightning Node Core
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
- 40x40mm-es 12v ventilátort keresek
- Be quiet! Pure Wings 140 MM es rendszerhűtők eladók!!!
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest