Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowbull

    addikt

    válasz mocsanisi #36993 üzenetére

    nyugi, ez egy folyamat, es te eppen csak az elejen jarsz :) Fogalmad sincs, hogy a szemelyiseged, szemelyes frusztracioid,a tudatalatti es tudatos ened konfliktusa vegul is merre fog sodorni. Raadasul eleg fiatal is vagy, igy az onismereted is nagy valoszinuseggel elegge ingatag labakon all. Felre ne ertsd, ezzel mindannyian igy voltunk, es van aki meg is rekedt ezen a szinten :)

    Szerintem az lenne az elso fontos lepes, hogy letisztazd magadban: mit miert csinalsz. Es legalabb magadnak ne hazudj. Az ember imad ideologiat gyartani a lelki bajai elfedesere.

    A fu tenyleg nagyon jo pelda, mert attol fuggetlenul hogy dzsánki korokben mennyire artalmatlannak van beallitva, nagyon csunyan ra lehet kattanni.

    (#37013) Radnix en is nagyon kedvelem a csavot. Kenyelmetlen a konyveit olvasni, mert nem jo amikor az ember magara ismer. Egyebkent eloszor vagy 10? eve lattam vele egy riportfilmet, akkor meg nem volt ismert, drogosokkal foglalkozott, azt hiszem az volt a cime hogy Tigrisszelidito. En akkor figyeltem fel ra.

    [ Szerkesztve ]

    Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Új hozzászólás Aktív témák