-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz python1 #188950 üzenetére
Kardió kapcsán régen 1 órát nyomtam, de most 20-30 perc csak. Igaz stabil a pulzusom végig már. Izzadok, mint a görény.
Célok megvannak, kitartás akad szerencsére. Igazából idei célom az volt, hogy 100 alá beesek és azt tartani is tudjam. Meglepő módon meglett "hamar". Próbálok reális célokat kitűzni.
Na jó, az alacsony kalóriavbevitel legfőbb oka a gyorsabb fogyás. Nem gondoltam volna, hogy eddig fogom bírni, de bírom már május óta.
[ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
addikt
-
python1
veterán
válasz python1 #188950 üzenetére
5 perctől beszél róla és dolgozik.
Az egyik legjobb befektetésem az otthoni spinning keróba, ajánlom mindenkinek, mivel otthon van, bármikor rádobod magad, azt hadszóljon.
Louro
Pár hónap és rááll a szervezet a kevesebb bevitelre, majd alkalmazkodva újra tudod az edzéseket az erőlétedhez igazítani.
Nálam az ért nem játszik a drasztikus megvonás, mert hirtelen még a kedven is elmegy az edzéstől, kizökkenek a komfortzónámból.
Vagy ha drasztikusan esek neki a diétának, az első néhány hétben csak lájtosan tolom.[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz Tyler Durden #188952 üzenetére
Kutyásoknak könnyű Macskát esélyem sincs kivinni. Lusta dögök
-
tisn
addikt
az szep.
nekem a futas/seta/foci nem volt ennyi osszesen -
-
persil
nagyúr
Azt hiszem akkor a majus nekem is pipa.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Louro #188954 üzenetére
Igazabol ez a napi ~10k lepes, ami valami varazslatos meroszam sokaknal, akkor is osszejon kb. ha az ember reggel ki kel az agybol.
Nem kell a sarki abc-be is kocsival menni, meg 10 lepcsofok helyett mozgolepcsozni, meg ilyesmi. Ha az emberileg belenk kodolt lustasagot letesszuk, akkor onnantol tenyleg semmiseg egy kis setat beiktatni.
-
tisn
addikt
válasz python1 #188959 üzenetére
mindig rohogok, amikor valaki azt mondja, hogy nem viszi sportolni a gyreeket, mert az elsport kinyirja a testet.
itt allok 50 evesen, rossz terddel, gerinccel, 25 eve kuzdok a sulyommal: megis mi a faxommal jobb az ulomunka? (de ha egy 50 eves fizikai melost nezunk meg az se lesz jobban)
-
python1
veterán
Akkor már hármunknak, tulajdonképpen nekem már megvan, de tartani szeretném.
Mivel itt a srandszezon és szeretek páváskodni, nagyon észen kell lennem, hogy mit kajálok és hogyan edzek, tulajdonképpen izmosodni szeretnék, de zsírt is égetni közben, hogy ez mennyire kivitelezhető majd meglátjuk.
Így 50 felett semmi problémával könnyen tudom osztani az eszet, de egy biztos, a gépekkel ellentétben a testünk akkor múködik megfelelően ha használva van, természetesen ésszel.
Csak óvatosan, ha túledzed magad kell a pihenő, van mikor heteket simán kihagyok, olyankor valami kardiót tolok, lényeg, hogy mindig örömed legyen a sportban, legyen meg a motiváció.
Én tulajdonképpen örülök az életnek, mindenki vidám fickónak ismer, soha nem lógatom az orrom, mindenben kizárólag a pozitív dolgokat látom, soha nem haragszom senkire, csak így lehet.[ Szerkesztve ]
-
Louro
őstag
válasz persil #188965 üzenetére
Oh, hidd el a 10k nem is irreális cél. Ha home office van és rendelünk kaját, nem átmegyünk a közeli kifőzdébe, akkor talán 2000 lépés jön össze.
Ha be kell menni, akkor esős időt kivéve lesétálok 5 buszmegállót a villamosig. Az 2000 lépés oda és ennyi vissza. Ez már 4000. Munkahelyen van kantin, ami talán 1000 lépést rádob a 3 emelet miatt is. De ez is csak 5000 lépés. Szóval nem annyira rossz cél a 10e.
Ezért megyek át az edzőterembe pihenőnapokon is kicsit a futópadra. Tavaly próbáltam, hogy villamos útvonalából is lesétálok 5-6 megállónyit. Így lett kicsivel több, mint egy óra séta. Hátránya, hogy úgy leizzadtam, hogy szégyelltem már magam. Sajnos nagyon izzadós vagyok. 5 perc séta és már izzad a hátam nagyon.
-
addikt
válasz Louro #188954 üzenetére
Tavasztól őszig igen, télen mondjuk nekem nincs kedvem kimenni
tisn: köszi, ebben az időben adja magát, mindennap meló után megyek vele legalább 5km-t. Nekem is jó, mert a termi kardiót megspórolom, neki pedig megvan a napi menet (:
persil: az igen, nem szaroztál minek köszönhető ennyi menetelés? direkt kardió vagy hobbi vagy is-is?
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Louro
őstag
válasz python1 #188970 üzenetére
Mivel ingben járok dolgozni és hiába nem műszálas, nagyon kellemetlen érzés, amikor a szövetnadrágba csorog lefelé, a gerinc mentén az izzadtság. Hazaérve, amikor leveszem az inget, egy átázott inget látok. Az ilyeneket nem megszólom, hanem sajnálom, amikor látom a tömegközlekedésen.
-
persil
nagyúr
válasz Louro #188969 üzenetére
"Oh, hidd el a 10k nem is irreális cél."
En most linkeltem be a havi felmilliot, nekem a 10k az, amikor "nem csinaltam ma semmit", szoval tudom, hogy nem irrealis.Ezekkel, amit te is irsz, nagyon konnyen ossze lehet hozni szep szamokat. Illetve gep elott ulve, home office-olva is erdemes neha felkelni, tenni egy kort, guggolni nehanyat, stb. Hosszutavon az ilyesmi meghalalja magat. Arrol nem beszelve, hogy nem folyik ki az ember szeme, meg nem szakad le a dereka a sok ulestol. Erdemes.
Az izzadas meg ilyen, amugy is rohadt dog meleg van, nem tudom ezzel mit lehetne kezdeni, szerencsere en nem vagyok az. De, ha tettel az egeszsegedert es ezert kicsit megizzadtal, en azt mondom, hogy megerte, aki szerint meg ciki, az rohadjon el.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Tyler Durden #188971 üzenetére
Leginkabb is-is. Eleve jobb szeretem a setat, mint az utazgatast.
Meg most par honapja tenyleg minden lehetoseget megragadok egy kis mozgasra. 70-71 kg vagyok(171cm) de a hasammal nem tudok kibekulni es az utolso 2 talan 3 kilot mar minden letezo iranybol probalom tamadni.
-
Louro
őstag
válasz persil #188973 üzenetére
Ha nyaralunk, akkor a napi 25-30e összejön. De azon kívül, munkanapon szinte lehetetlen, mert irodai, géphez kötött munkakörben dolgozok. Így tényleg nem könnyű. Napközbeni guggolás nem számít lépésnek. Fekvőtámasz szintén. (Ezeket szoktam.)
Mivel nem vagyok extrovertált, így nem is pletykálok a munkaidő felében a kollégákkal, így a traccspartik miatt sem vándorlok irodák között.
Én úgy vagyok, hogy fiatalon sportoltam, majd karrier miatt székbe kényszerültem. Beütött a 4. X és eldöntöttem, hogy nem egészséges a forma. Igaz nem egy év alatt akarom megváltani a világot, de azért az 5. X-re szeretnék egy egészséges formát elérni. Széles csípőm miatt úgysem lehet alfahímhez méltó V alakom. Én már azzal, hogy többet mozgok, többet teszek, mint az utóbbi 10 évben. Persze mindig lehet többet.
Izzadás tényleg kellemetlen. Régen is láttam és manapság is, hogy úgy utaznak a járatokon az emberek, hogy a hónaljkutya kivan és folyik le róla az izzadtság. Sajnos nem minden járat klimatizált. Persze ne ítélkezzünk, csak hát na.
-
python1
veterán
válasz Louro #188975 üzenetére
Nem hajt a tatár, inkább később mint soha!
Én nem is akarom elérni a kívánt formát csak kb 5-6 év múlva, az út sokkal izgalmasabb, ha meg elértem aztán jön még csak a java.
Úgyhogy büszkén húzhatod ki magad, hogy többet teszel az egészségedért mint az emberek 90%-a.
Akkor ha írritál az izadság, marad a szobakeró.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz Dorian #188903 üzenetére
amugy ez igy van, bizonyos szint utan kezivel a labedzes nem fog mukodni. egy szintet el lehet erni de utana problemas lesz, pl. goblet squatnal ha mar nem vagy kezdo ha lenne is oriasi kezisulyzo, nem a celizomzat faradna el, hanem a vallad, alkarod kb. amivel tartod.
en most filozok is hogyan tovabb, valszeg elo kell vennem a rudat meg venni par sulytarcsat. mert rdl-nel mar reg, de goblet squatnal is kifutottam a sulyokbol. pedig utobbit rdl meg bolgar guggolas utan csinalom, 3 sec le, 2 sec pause es lockout nelkul, de 40 kg a max. lehet felhuzasnal az 1 labas verziot kiprobalhatnam
ellenben visszajott az elvesztett tomegem 3 edzes alatt, tegnap mar 84 voltam, este persze.
lehet kellene neznem vmi sulymellenyt is, multkor irta vki, talan itouchfan hogy vett. bevalt? mivel lehet tolteni? valami olyan kellene amin vannak zsebek, vannak ilyen olomovhoz valo sulyaim kis zsakokban, jo lenne azokat belerakni amikor epp novelnem a sulyt.
most egy olomovet hasznalok, ebbe 10kg belefer, meg rajta lancon log meg 10kg, de kenyelmetlen, nyom mindenhol azert is kellene vmi mas megoldas.
na meg fekvotamaszhoz is jobb lenne ez a melleny.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Dorian
félisten
Nem tudom hány lépést tehetek, hétköznap nem sokat, kocsival be az irodai munkába.
Hetvége viszont mindig kb folyamatos mozgás, rendezem a kertet vagy megyünk vhová.
En az időt sajnálom a külön kardiózásra. 3. Edzeskent, het közepen rövid, max félmórás HIIT-et tervezek, de par hétig meg nem.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
addikt
válasz persil #188974 üzenetére
Nálam ugyanez van kb, én is minden irányból támadok, ráadásul most az idő is kellemes hozzá. Fiammal szoktam még kosarazni, de van amikor leráz, mert inkább a haverokkal megy
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
tisn
addikt
válasz Tyler Durden #188980 üzenetére
nekem igy halt meg a mindennapi foci
neha azert meg eljon velem kispalyara, de hat mar urfocit tol mindenkihez kepest. -
itouchfan
senior tag
Hali, igen, én vettem, használom is szorgalmasan bár még nem full súlyon, (épp ilyen 12,5-15 kg-nál tartok huzodzkodas, tolodzkodas esetében 7-10 közötti ismétlésszámmal). Eddig jó, masszív, tartósnak tűnik, semmi jele nem látszik a használatnak rajta.
Innen vettem, ezt a mellényt: [link]„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
python1
veterán
Ezzel nem értek egyet, hobbigyúrósnak bőven elmegy.
De van egy rakás videó, pont az ellenkezőjéről amit álítasz, na meg a saját tapasztalatom, pedig guggoltam hatalmas súlyokkal, és most is megtehetném, de sokkal jobb a mostani fejlődés.[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
válasz python1 #188983 üzenetére
rp-n is volt par hete egy video errol amugy, hogy a goblet squat emiatt kompromisszumos. beleporgettem ebbe a videoba. itt elejen rogton labnyujtoval kezdenek. ha lenne labnyujtom akkor nekem is eleg lenne a vegen a goblethez a sulyom...azert nem kell nagyon haladonak lenned, hogy kifuss a gobletnel a sulyokbol. vagy ha meg van is giga kezid, a combod tobbet bir, mint amit a vall es kar.
kezdoknek viszont full jo.azert, mert egy sima guggolas nem tul balanszos ha mast nem csinalsz testepiteshez sztem. legalabb 2 gyakorlat kell meg melle ugyanugy, mint a bolgar melle. nekem giga adductort meg segget csinalt anno (140x20at guggoltam). combra viszont nem eleg.
ez az RDL+bolgar+goblet no lockout sarokemeles kombo amit most csinalok sokkal kiegyensulyozottabb labedzes.
gondolom te is hasonlokat csinalsz a multkori videobol kiindulva.[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
python1
veterán
Igen, 1évig kísérketeztem kézisúlyzókkal kiváltani a gépeket ill a kétkezes súlyzókat, megmondom őszintén, így imádok edzeni, alig várom az edzéseket, lábat kifejezetten szeretem így, nics semmiféle ízületi fájdalom, és stabilan megy minden, nem kell egyensúlyozgatni, amivel egy csomó energia elmegy.
Azóta van seggem is.
Na meg mára már kevés lett az itthoni súly.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Tyler Durden #188980 üzenetére
Az kiraly lehet.
Enyem lany, raadasul telo-fuggo, szoval ha feljonne a sportoljunk kicsit, akkor inkabb menjek az anyamba.
-
-
m3ss
veterán
válasz python1 #188985 üzenetére
ha mar kezi, hatra mik jottek be? persze mas velemenye is johet. egykezes evezessel nincs gondom, de barmilyen mas variaciot probalok ki egyikkel se vagyok kibekulve. a melltamaszost probalgattam paddal szemben, hogy csak a mellkasom tamasztom neki de ugy nyom a pad. 45 fok koruli padon hasalva meg csokkenti a mozgastartomanyt nem kicsit a kezi, fent utkozik a padba. lehet dontott torzzsel kellene megprobalnom pad nelkul.
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Louro
őstag
-
Peaceliker
addikt
Van aki fekvenyom otthon, úgy, hogy nincs súlyzó állványa?
Végre jöttek súlytárcsák, felpakoltam a rudat, de nem igazán tudtam szánalmas, nevetséges mutatványok nélkül az 55 kilót kezdő pozícióba venni. elfáradtam mire kezdeni tudtam
Van erre valami praktika vagy vennem kéne állványt is?"Oh my Goa'uld!"
-
Vitee
aktív tag
válasz Peaceliker #188992 üzenetére
Kezisulyzoval nem tudod megoldani?
"Life before death, strength before weakness, journey before destination."
-
python1
veterán
válasz Peaceliker #188994 üzenetére
8 perctől, én is így veszem mellre, térdről pattintva, lerakni szintén, vigyázni kell nehogy leszakadjon a bicepszed., Még néhány mell gyakorlat, váll.
Nekem is most jönnek a gumírozott tárcsák, kb 200-250kg-ot tervezek venni még, na meg egy profi állítható fekpadot, de nem állványosat.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Innen koppintottam magamnak néhány hátgyakorlatot, azért szeretem kézi súlyzókkal, mert sokkal több a lehetőség, pl evezésnél a csuklóimat kényelmesebben tudom tartani, jobban oda tudom szorítani az oldalamhoz a könyökömet, úgy alakítom, hogy végig érezzem a monkát.
Meg ennek a srácnak szoktam nézni a videóit, eléggé jó gyakorlatokat lehet koppintani róluk.[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
-
python1
veterán
Na srácok, meg is jött az első gumírozott súlytárcsa rendelésem, nem mertem elsőre sokat rendelni, kíváncsi voltam a minőségükre, de szerencsére nagyon rendben vannak úgyhogy jöhet a következő tétel.
Így szabad lett az út a gyarapodás felé. -
python1
veterán
válasz Peaceliker #188999 üzenetére
Francia rúddal?
Azt hittem kézisúlyzókkal akarsz nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest