Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Macka #177251 üzenetére

    es hollandiaban / kanadaban nem okoz bodultsagot ? a tomeny alkohol amit HEKTOLITER szamra fozhetsz otthon, az nem okoz bodultsagot ? nem veszelyes a kozbiztonsagra ? pl kozlekedes bodult allapotban ?
    vannak meg ilyen fantasztikus erveid ?
    tudod az van, hogy egy idealis vilagban, ahol a dolgok objektiven merlegelve vannak a fu lenne legalais es az alkohol lenne betiltva. kezdjuk ott, hogy ha te most tenyleg nem csak trollkodsz, hanem valoban (!) parhuzamot vonsz es azon a skalan amin mondjuk az alkohol ertelmezve van , azon a cannabist is ertelemezed es itt az alkohol jon ki nyertesnek, az a valosag olyan szintu meg-nem-ertese, hogy gyakrolatilag nincs semmi ertelme ezt a kerdeskort vizsgalnod, mert a kiindulasi pontod onmagaban egy totalis tevut. csakmondom.
    az elso es legeslegfontosabb az lenne, ha sikerulne belatni mindenkinek, hogy senkinek koze nincs hozza hogy ki mit eszik meg/sziv el/iszik meg/lo be magaba. ha ez sikerul(ne) , a kovetkezo lepcsofok lenne megerteni es belatni, hogy nincs, konkretan NINCS az alkoholnal karosabb kabitoszer. egy sem. ha ezen a ket ponton tulvagyunk, na akkor elkezdhetunk beszelgetni a kabitoszerhasznalatrol. addig nem.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák