- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
SMR hengerre tudtok valamit jó beszerzési helyet?
90 cm hosszú és nem rücskös kellene, találtam olcsóbbakat 9k körül.Fascia lazítás célból hengerezek, gyógytornász tanítja a helyes használatát a hengernek, meg önszorgalomból olvasom a Kyle Stull - A hengerezés kézikönyvét.
-
parazstaposo
újonc
válasz grizlisandor #173901 üzenetére
-
Angel2014
addikt
Alien2022 :
Ma kimentem sétálni reggel ahogy mondtátok. 4 km volt.
Nagyon elkezdett fájni a jobb térdem. Ahogy a a képen is
látható a jobb meg van dagadva , oldalra van csúszva és tenyérnyi hófehér folt van rajta.Ettől függetlenül ha lenne lábedzés guggolással is megcsinálnám, és ha lenne szobakerékpárom akkor tekernék is este.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
aelod
veterán
Ilyent valaki próbált már? Milyen?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
t256
őstag
válasz grizlisandor #173901 üzenetére
Szia,
Nekem ez vált be. Most látom, hogy szépen felszaladt az ára. Én konkrétan fele ennyiért vettem. Ha olcsóbban meg akarod úszni, akkor nézz be a helyi Aldiba. Mostanában szokott lenni Náluk is henger. Van sima felületű is. Meglepően jó!Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Hangfalképű
tag
válasz aelod #173911 üzenetére
Izolátumot még nem, de koncentrátumot pár napja vettem tőlük első és valszeg utolsó alkalommal. Banános, sütis és csokis ízben, utóbbit még nem próbáltam, de az előző kettőből kiindulva nem lehet nagy szám. Könnyen oldódik, de nem krémes hanem egy lötty az egész és mind a sütis, mind a banános a legrosszabb, amivel eddig találkoztam. Hátha neked szerencséd lesz és az izolátumuk maga a menyország
-
aelod
veterán
válasz Hangfalképű #173913 üzenetére
Ilyen beszámoló után elment a kedvem a kísérletezéstől
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aleister
veterán
Elkezdődött a Builderes megateszt. Csak engem került el a felhívás a jelentkezésre?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Angel2014
addikt
Tegnap Berki feltette ezt a videót.
Írtam neki :
Basszus Krisztián ez a 30 kiló nem fog megártani? És még nyögsz is alatta? 🤔 50-60 kilós lányok nyomnak ennyivel! Nagyon elszoktál az edzéstől!
Erre jött is a válasz:
te nyomást látsz én préselést koncentráltan kizárólag egy izom csoportból
a 30 kg pedig 60 kg 😜
A lényeg ha rám hallgatsz te úgy csinálod ahogy akarod, én így csinálom.Kérdésem az, hogy mennyi súly lehet ez?
És szerintetek ez nyomás vagy Berki szerint préselés a melltől nyomás, ami a nevében is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Angel2014 #173921 üzenetére
Meglepően normális válasz volt ez. Beképzeltebb embernek ismertem meg. Kellemesen csalódtam.
Ránézésre 4x5 kiló van fent. A rúd mondjuk még kb 15. Aztán lehet, hogy akkora ez a Berki, hogy eltörpülnek mellette a súlyok és valójában 10 kilós tárcsákat rakott fel.Alien2022:
Szerintem én most fogom kipróbálni a Stillmass fehérjét. Jó lett volna a Builder, mert kellett volna vitamin meg ízületvédő is, de ha nem akarnak akciózni, akkor annyit nem ér a dolog.
És nem akarnak...Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz Angel2014 #173921 üzenetére
Berki mindig is így edzett, "izolálgat" de szabályosan, és valószínűleg az étrendje elég jónak mondható+tápkieg+egész évben edz, neki ez bevált. nem hiszem, hogy baj lenne az edzésével ,csak azért mert nem nagy súllyal dolgozik. A videón pedig nem tudod megállapítani, hogy ezt a sorozatot milyen volumenő edzésmunka előzte meg pl. lehet ez egy triszett 3. gyakorlata... akkor pedig tök mindegy kb. a súly
-
bigmasterg
addikt
válasz TomDeNemm #173927 üzenetére
Azt ne felejtsük el, hogy nem naturál.
Legalábbis korábban bevallottan cuccolt.
[link]Azt azért ne felejtsük el, hogy ami szteroidokkal működik, naturálban könnyen zsákutca és könnyen túledzéshez vezethet.
Lásd a különböző nagy testépítők edzéstrevének és edzésmódszerének másolása -
TomDeNemm
csendes tag
válasz bigmasterg #173929 üzenetére
Naturál és naturál között is van különbség. Pl. Berki mint mondtam jól kajál, szed mellé cuccokat és valszeg nem meló után megy edzeni, szóval pihen is. Nincs semmi kimagasló a mostani fizikumán a videón, szóval ez ránézésre az én szememmel 100% szteroid mentes. A túledzést sem értem, nem volt szó róla, hogy túledzi magát, inkább azt fikáztátok, hogy nem edz rendesen.
-
grizlisandor
veterán
válasz parazstaposo #173906 üzenetére
Köszi, nem rossz, de bordázott van a gyógytornásznál, így végül itthonra egy Salta bordázott SMR henger lett a kiválasztott.
(#173912) t256:
Köszi, pontosan ilyen van a gyógytornásznál is. Fentebb linkeltem végül mit vettem, azért a vásárlás előtt az áldását kértem a gyógytornásztól.
Mikor említette, hogy jó lenne egy hengerre beruháznom otthonra, felhívta a figyelmemet, hogy nagyon megemelkedett az ára egyes hengereknek, így keresni kell, ami még értelmes áron van. -
aleister
veterán
Pont tegnap lamentáltam a 20%-os Builder akción. Na megjött.
Ha ezt tudom, inkább az ötöslottó főnyereményt kérem.KisTücsök
Köszi az infót, de így lehet, hogy még egy rendelést nyomok a Protein Buzz-ból.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #173933 üzenetére
Derékból kicsit előre mész, karod kinyújtod és jól megnyújtod a hátat, jössz visszafelé, könyök szorosan a test mellett és a lapockát zárod, a háromszöget meg köldök alá vagy a kis micsodádhoz húzod.
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #173938 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #173940 üzenetére
Azt hogy onnan nem akar lemenni a zsír.
Dehogynem kell zárni, sőt akkor jó ha össze is ér. Nagyon sokáig csináltam rosszul, és egész másképp fejlődik.
A múltkor Berki szarul csinálta Ebben a videóban már edzővel sokat javult. Sőt az edző is mondja benne zárd a lapockát.
Én itt is mondtam neki, hogy jobban engedje előre , tartsa meg egy kicsit és ne siessen.
Amúgy én szoktam csinálni egyenes rúddal szélesen is , amit alulra és mellhez is húzok.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #173943 üzenetére
Látod ezért nem fejlődsz ahogy kéne!
Még a mai napig sok nagy név alkalmazza, még Jay Cuttler is.
De itt is írnak róla. [link]
(#173942) Alien2022 : Nem tudom, hogy hatásos lenne ez nekem. De méretet sem írnak a mostani derékbőségemmel fel sem tudnám venni.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Angel2014 #173944 üzenetére
Itt van róla videó is. Érzékletesebb szerintem, mint a nyers szöveg.
A videó nézése közben jutott eszembe, hogy mi bajom volt nekem a Nyúllal. A felvétel fele kb mások fikázásáról szólt. Miért nem lehet simán felhívni a figyelmet a dolgokra (kisebb súly, kontrollált használata pl) anélkül, hogy másokra mutogat? Miért sikerül ezt kulturáltan előadni egy csomó más testépítőnek/személyi edzőnek?
Külön vicces, hogy látni, amint kiszerencsétlenkedi a huzalt a csigából, és meg van vágva a videó. Karma.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #173945 üzenetére
Látom nálad beütött a hidegfront!
Vagy trollkodsz megint?
"Karozni és csuklyázni jó gyakorlat " ezt írtad..
Nem volt szó arról, hogy mit szélesít!
De elmondom szélesít is hiszen a hátat minden irányból lehet szélesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs