Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz Angel2014 #104288 üzenetére

    ertem tehat ha ruhaval ami segit mondjuk 30 kilot, 3 segitovel akik tartjak a rudat, hidalva lecsokkentve a tavot felere es a maradekot megosztva egy 30 centis deszkaval lehet nyomni 180at. magyarul ruha nelkul egy alap fekvenyomast csinalna kb 130al 1 ismetlest. ami nagyon szep teljesitmeny. :K

    figy kb 10 eve mikor meg full felelotlen voltam akkor bohockodasbol nyomattam egy kissraccalkb 50 kilo 29es kar.. 130 kilot fekve ugy h 55 kilo volt a maxa addig. nyilvan en huztam le rola nyolcvanat de hat egy videoba pont idefert volna ez is, mindezt persze ayert h igazoljuk a hazudozasaid h dontott padon nyomtal a 80as evekben 175kiloba 4et szeriaban ami annyit tesz h kb 200 ment volna fekpadon ugyanigy es 220 korul lett volna a maxod rawba, namost ez akkor lazan az orszagos csucs lehetett kb barmely kategoriaban itthon, emlekszem volt egy Bajcsi Lajos nevu versenyzo akkoriban aki kb ilyesmit tudott 120 kilosan, de az semmi mert te ezt 16 evesen tudtad. szal annyira szanalmasak a hazudozasaid h hihetetlen, en konkretan nem tudok nevetni se rajta mint userxy, inkabb szomoru vagyok h valszeg ennyire lenezel itt mindenkit h ilyen hulye hazudasokkal beallitasz es nem nem kotrodsz el a 10ik buktanal se.
    igen nagyon meggyozo volt a keped amit beraktal, mar csak egy kis fust effekt hianyzott rola, orulok h buszke vagy ra h 144 kilo vagy, nyugodtan egy 50et meg ledobhatsz mire lemegy a tzs 20%ra. legkozelebb olyan kepet rakj be ahol a kocsiban ulsz, de csak felig legyen lehuzva a sotetitett ablak h bizonyitsd mennyit fogytal..
    kicsit magadbanezhetnel mar.. sokadszor persze, szal ez nem fog megtortenni.

    ha azzal jonnel h ja de te 180 kilosan csinaltad 16 evesen ezt a nyomast akkor is szanalmas vagy

    amugy Janesz is kozel nyomott ennyit mint te 90 kilosan kockas hassal de valahogy nem hasonlitott rad, raadasul o is ob2. volt testepitesben 2007 korul es azota is legenda itt..

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák