- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Érdekes videósorozat első része.
(nem tudom volt-e már)₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
glutamin
őstag
válasz macikos #5441 üzenetére
Nekem unokatesóm ilyen. Hogy "utálom" is érte Alapból nagyon szálkás és ha rendesen edz akkor jön is rá szépen a tömeg. De mostanában inkább fut.
Természetesen az étkezése is ennek megfelelő. Kiló kenyér naponta és alig zsírosodik.
Van aki szerencsésnek születik ilyen szempontból, más meg izzadhat egy pici eredményért is.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
glutamin
őstag
Két hétköznapi genetikával megáldott naturál testépítő
Bognár Gergő ha jól tudom még tinédzser kategóriákban is versenyzett mostanában (22-23 év körüli), Molnár Peti is szintén freak genetika.
Egy átlagembernek ez a szint fényévekre van.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
hejesírásó
senior tag
ha mellre gyúrok akkor a vállam másnap fáj. nem lehet vele kezdeni vmit hogy a mell legyen a szűk kereszt metszet és ne a vállam?
-
Bibby
addikt
válasz hejesírásó #5463 üzenetére
Mondjuk próbáld meg kizárni a válladat a munkából... nem írtad milyen gyakorlatokat csinálsz, de ha pl. ferdepadon nyomsz akkor mindenképpen terhelődik az elülső része.
Ha sima padon is ennyire izomlázas lesz, akkor valószínű hogy szarul csinálod/nagyon gyenge a vállad.Mint legegyszerűbb megoldás szerintem azt kellene, hogy visszaveszel a súlyokból és minél koncentráltabban csak mellből nyomsz. Így helyesebben csinálod a gyakorlatot, és a váll is hozzáerősödhet.
[ Szerkesztve ]
Ελευθερια η θανατος
-
penene
őstag
válasz hejesírásó #5463 üzenetére
a mellbimbód vonalára helyezd a súly mozgatási irányát, ne a nyak felé. Akkor a vállizület is kevésbé terhelődik.
ill. még jobban koncentrálj, hogy mellből dolgozz ne vállból. Mert ez azt jelenti, hogy többet kap, mint kéne.
Bibby: húha, ilyen segítőkész ritkán a topik, 1 percen belül 2 nem patkányozós segítség is...
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
válasz hejesírásó #5467 üzenetére
Nem tudtam hogy mi a franc az a perfect push up, de most már tudom, sajnos
Konditerembe elmenni?
-
kovsol
titán
9kg -t lejjebb venni ? bár én láttam embert a terembe aki 6kg val tárogatott, vagyis csak szeretett volna na jó nem akarok gecizni senkivel el kell kezdeni valahol, emlékszem régen még közép suliban nem voltak kézi súlyzók és ilyen 15-20kg -s tárcsák lyukjába raktuk be az ujjunkat és úgy tárogattunk
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Bibby
addikt
Mivel ez a perfect push up ahogy látom kettő darab műanyag, sokat variálni nem lehet rajta. Tedd lejjebb a válladtól, közelebb a mellbimbó vonalához. Ugyanígy tárogatást is, válladtól lejjebb a súlyzókkal. Azért megnézném mennyire szabályosan csinálod.
Ελευθερια η θανατος
-
hejesírásó
senior tag
már frankón megy, egyenes hát hát láb váll egy vonalban.
konditerembe meg nincs időm járkálni. itthon meg egyre több cuccra futja.
szval rakjam lejjebb, oksa, ma este megnézem h úgy milyen.
kovsol: jól van na. tudod honnan kezdtem amikor legelőszőr mellre gyúrtam velük....7 kg-tól már fáradtam
értelmiségi vagyok, ráadásul még relatíve friss a festék a diplomámon, szval még a fősulis életvitel bennem van[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz hejesírásó #5471 üzenetére
szerintem mi se vagyunk buták én pl. most tolom utolsó félévemet a suliban vagyis már csak csináltam mert vége a sulinak ha meglesz még ez a három vizsgám
[ Szerkesztve ]
-
CarajoEsp
senior tag
Sziasztok. Következő kérdésem lenne. Vettem Bcaa-t, meg Glutamint a kérdés a következő lenne. Megfelelő elosztás lenne-e az, ha edzés napokon reggel 5gr Bcaa, edzés előtt 5g Gluta, közben 5gr Bcaa, végén 5gr Gluta, majd este lefekvés előtt újra 5gr Bcaa.
Edzés nélküli napokon Reggel 5Gr BCaa Napközben 5gr Gluta és este megint 5gr Bcaa.
Esetleg más felosztásban lenne érdemes szedni?-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Woodslave
félisten
válasz hejesírásó #5471 üzenetére
kezd tárogatással, ha nem így csináltad volna eddig és aztán a push up (bár az max melltartóban jó)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
tibi666
senior tag
lenne egy olyan kérdésem, hogy miért van az nálam, hogy ha szénhidrátot eszek, elálmosodok. elvileg az lenne a normális, ha bepörgetne, nem? hisz növeli a vércukorszintemet.
-
macikos
addikt
válasz hejesírásó #5480 üzenetére
tipikus fősulis? Tehát csontváz vagy oroszlánfóka test, kócos, zsíros, korpás haj, zsíros fül amiből pereg is kifelé egy kevés wax, szakáll, izzadság szag, rohadó szájszag. Stimmel?
-
adequate_cou
senior tag
válasz CarajoEsp #5473 üzenetére
En betolnam a napi adagot edzes vegen azt jonapot, de te erzed Én is így csináltam de az egész napom abból állt már, hogy porokat porcióztam amiknek nincs semmi hatása összességében az én szintemen
Más: Újrakezdésem legbrutalabb edzése volt ma, eleve fel vagyok baszva 0-24ben minden miatt, hat mondom lemegyek megedzem a mellem, a harmadik fekvenyomás sorozat utan meg mindig csak a vallamat ereztem, pedig mindig jol ra tudok koncentralni a mellizomra, ugy felbasztam magam, hogy csinaltam 6*4 sorozatot hatféle gyakorlattal mellre, a vállamat nem érzem de szerintem bedurrant a mellem legalabb egy kicsit
Ami érdekes, hogy inkább fájt az oldalsó váll mint az elülső, bár lehet a végére az már elzsibbadt, szóval jó egy elbaszott edzés volt de legalább izzadtam
-
kovsol
titán
válasz hejesírásó #5480 üzenetére
te Pécs Dohány utca 5-7 alatt laksz ? profilodból néztem ki én se lakom messze
(#5481) macikos: bazz te melyik suliba jártál, hogy ilyenekre emlékszel ? tuti bölcsész, vagy kommunikáció ?
[ Szerkesztve ]
-
Weaver
senior tag
regenon-t próbálta vmelyikőtök ? hol lehetne szerezni,és mennyiért ?
-
kovsol
titán
válasz hejesírásó #5486 üzenetére
na franc maci leírta milyen is vagyok akkor
-
CarajoEsp
senior tag
válasz adequate_cou #5484 üzenetére
Oké. Egyelőre most szedem második hete így, majd ha semmi hatása nem lesz, akkor össze-vissza lesz, csak azt hittem van valami beváltabb, hogy reggel inkább ez, vagy este inkább az
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
Eagle16
addikt
Én 5 kilósakkal nyomom, de legalább nagyon szabályosan
Mondjuk november vége óta ma voltam először edzeni (szégyellem is magam érte, de bekavart az a sok decemberi ZH...), nem is sikerült valami jól, ám ezt a mait csak amolyan átmozgatásnak szántam. (annak viszont elég jó volt, alig bírom felemelni a karomat)₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
macikos
addikt
válasz hejesírásó #5486 üzenetére
Hehe, van egy pár infós a totyikban
Én Gépész vagyok, hát nálunk van minden. Az infósokat direkt írom kisbetűvel, mert azok zombik Még a tanárok is... felnőtt, 40 éves férfi, 2 diplomás 3 nyelvvizsgás infó tanár bejön vizsgáztatni öltönyben, erre már 3 méterről olyan izzadságszag csap meg, hogy fordulok le a székről A rendszergazda szájszaga is megérne egy kiselőadást. Szerintem nem mosott fogat mióta vagy 15 éve berakták az állásába, szerintem azóta online. Zsíros hajú, fokhagyma szagú lányokat nem is mondom. Meg azt, hogy néha a buszon szalonna szag van Egyébként volt hogy a buszon vittek fél disznót a koliba az egyetemisták
Ez a Miskolci Egyetem, ha valaki kedvett kapott volna hozzá[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
közérdekű közlemény
bio cla+t átalakítja a zsírt, helyére sovány izomtömeg kerül !!!!
most mondták be a tvbe, szerintem világszenzáció
linkelni nem akarok, de ennek a csodaszernek a honlapján még azt is írják, hogy megelőzi a jojó-effektustOne Ring to rule them all
-
Weaver
senior tag
azért az adipex odaveret mindenféle extra tevékenyég meg odafigyelés nélkül is
ez meg hasonló cucc, de értem mit mondasz. én nem is vagyok híve a sport és megfelelő táplálkozás nélküli fogyáshoz. de mondd ezt olyan nőnek aki akkora mint a ház és a sport neki a tévénézés + nassolás.... és persze ő is jól akar kinézni
-
-
dragonfx
veterán
ezek köcsög undoritoak hányinger, ilyen sosem akarok lenni, megijednének tőlem a lányok, és nem fullszálkás akarok lenni hanem kigyurt nagydarab.
130+ kg..te jó ég....az 1 kövér disznó....macikos olyna izmos??
nem beszélek szakemberrel max. az ügyben milyne kokszot javasol.
Nem kockás a hasam.sajnos.ahhoz le kéne dobni..de akkor izom is menne.
egy középen homoru U betű mondjuk kezd látszani és az U két lenti száránál 2 beesés....
de mndne nap hasazok.Hát a csirkemell rizsa az menübe van szóval nem oylan hatalmas mennyiség dejóllakok vele.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
macikos
addikt
válasz dragonfx #5499 üzenetére
"130+ kg..te jó ég....az 1 kövér disznó....macikos olyna izmos??"
Nem, szumózok... egyébként nem te mondtad, hogy nagy akarsz lenni? Nem vagyok nagyon izmos meg száraz, de alakulok. Egyes topiklakó patkányok szerint csak zsír vagyok Képet is raktam már be, de nem tetszett nekik, azt mondták nem látszok rajta... Majd egyszer még teszek be újat.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest