- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
L4R$()n
tag
válasz adequate_cou #5400 üzenetére
Akkor a lényeg, hogy a csirkemell helyett a hal is tökéletes
-
-
swoody
senior tag
-
adequate_cou
senior tag
Szerintem a végén ugyanannyira jönne ki mint egy akciós csirke, mivel a tengeri hekk mostanában bármelyiket veszem 1000/kg környékén igen zsíros, a szélén szinte szalonna van ami a halon nem valami finom legalábbis nekem, mégha jó zsír is.
Az ilyen akciós busával meg ponttyal gürcöljön az akinek hat anyja van
[ Szerkesztve ]
-
adequate_cou
senior tag
válasz God Vazzeg #5408 üzenetére
Ha ebből 15-20at lepucolsz szép kis strandfazon lesz, nagyon jó, gratula
-
God Vazzeg
veterán
válasz adequate_cou #5409 üzenetére
Egy 20-ast mindenképp le kell majd pucolnom, olyan 90kg körülre tervezem a végét
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #5410 üzenetére
Jó lesz!
-
Thom!
veterán
válasz God Vazzeg #5412 üzenetére
jók azok a karok, de pucoljad a zsírt azt jó is lesz...degec
-
nepszter1
addikt
Valaki elmondaná hogy miért kellene enni szénhidrátot edzés után ? esetleg amit elégettünk edzés közbe ujra feltöltjük ? tudom ismét hülye kérdés
szerk : megtaláltam
A szervezet szénhidrátot használ fel arra, hogy az izom glikogén szintjét helyreállítsa. Ha az edzés utáni étkezésben nincs szénhidrát, akkor az az izomszövet kimerüléséhez vezet. A szénhidrát még inzulin beáramlást is eredményez, ami segít, hogy a tápanyagok gyorsabban az izomszövetbe jussanak.
Amúgy gyógyszertárba lehet kapni Dextróz-t?
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Bizony sokat jött a vállad!
Vmi lesz -
Thom!
veterán
Vkinek Jumbo Prof nincs-e tapasztalata esetleg?
mondjuk a banánosról -
glutamin
őstag
Nem rossz ez a forma, derekad sem szállt el.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Thom!
veterán
válasz adequate_cou #5418 üzenetére
hát ott vmi nincs rendben
íz? mondjuk 100% whey profhoz viszonyítva? -
dunkel
őstag
A sparban ismét megjelent a zabpehely, 160Huf / 0,5kg. Két verzió: nagy és aprószemű. A nagyból vettem pár csomaggal, a régi plusos morning sunra emlékeztet. Jobban bejön mint a lidlis
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #5408 üzenetére
Jó!
Viszont miért csak nekem van nagy seggem a topikban? Szánalmas banda!
-
dragonfx
veterán
ki ismeria fitness expressz.hu oldalt?
rendelt már valaki onnan?
tényleg 10e felett ingyne kihozzák??
mennyire gyorsak."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Markgx10
őstag
Kicsit kritikusan ítélik meg a kollégák , ami számomra érthetetlen, mert ez kibaszott jó, ultrabrutál Bazzeg, aki látott téged régebben, annak ettől hasra kell esnie, mert bár akkor is jó voltál, de ez valami új kategória ahhoz képest is, nagyon durva
Lusta vagyok privátot írni, ezért kiírom, hogy letelt az első két hét, ahogy számítottam megrántotta a vizet rendesen, reggel töküresen már 107,2kg voltam (nagyjából +3kg), amennyi még természetesen soha, kinézetem borzalmas, de ezzel próbálok nem törődni, erősödés is nagyon szolidan elindult, de azt nem is az első hetekre vártam, ma reggel 135kg-ba 5 ismétlés ment (ez hatalmas 5kg erősödés ). Mellékhatások: alvászavar, alig tudok aludni, de az a durva, hogy nem vagyok soha fáradt, pár óra alvás után is egész nap szétrobbanok az energiától + néha érezhető magasabb vérnyomás + kóros baszhatnék Agresszívebb rossz értelemben egyáltalán nem vagyok, jó értelemben igen, sokkal jobban mennek az edzések, máskor, amikor már unottam feladtam volna, akkor még csinálok pár ismétlést, egyébként ez a legjobb az egészben, motivációs és ilyen jellegű problémák eltűntek egy perc alatt Ennyi, majd két hét múlva újra beszámolok röviden.
Macikos: Nekem is nagy seggem van, sőt óriási
-
dragonfx
veterán
válasz macikos #5430 üzenetére
most nagyon rámegyek...
edzés eddig:4x.
utobbi 1 hétben volt, sz, v, h, ma is lesz, szerdán is csüt szünet...péntek, sz szünet, vasárnap utána nem tom.....
Kaja hát nem tom szerintetek ebédre csirkemell rizsákat eszek az jó...
de sjana melo nem engedi eleget egyek néha korog a gyomrom...és tudom iylnekor megy el az izom...én éhes fajta vagyok.amugy meg zsömlézek még reggel este.a jumboból ugy képzeltem iszok reggel meg edzés után az ugy jo??
már alig várom ittlegyen...nyárra 90re minimum fel kéne menni inkább 95..persze izomba.....
4 hónap alatt elég esélytelen ..pedig fogadtam egy 5ösbe
most 85 vagyok nem sok...sokak szerint vékony, sokak szerint meg tök jo erős kigyurt...kinek higgyek??jó az itteni banda látom ilyne 120 alatt nincs senki szóval itt valszeg cingár vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Woodslave
félisten
válasz dragonfx #5435 üzenetére
sokan nem tudják ezt elképzelni, de naturálon soha nem leszel 95 kilónál több látványos testzsírral (hacsak nem 2 méter vagy) És ekkor senki nem fog mondjuk rádnézve reszketve menekülni, hogy mekkora szörny vagy.
Egyetlen esélyed ha kokszolsz..
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
-
kovsol
titán
válasz macikos #5437 üzenetére
a testzsír részen lehet áfutottál igazából amig nem tolsz be egy képet, szerintem a többség szkeptikus marad veled kapcsolatban
más: karácsonykor ami felment +5kg az most két hét alatt lement szerencsére mert még távol a cél még egy 15kg -t faragnom kell magamon legalább szerintem ebből a 102 ből bár akkor a 186cm hez meg lassan elveszek
amúgy rajtam még mindig valami fordítva van bekötve mert diéta ellenére még mindig folyamatosan emelem a használt súlyokat[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
macikos
addikt
válasz God Vazzeg #5443 üzenetére
"ha kogzal nyomod akkor nem szóltam"
Nem, mi búgatópor mentesek vagyunk
-
Woodslave
félisten
válasz macikos #5441 üzenetére
ja, azt tudod hogy xar a kajálás meg azt is hogy nem dobnak be néha egy kis extrát
Persze biztos vannak kivételek. Dragonfx is itt figyel már pár éve, talán nem kérdezne ilyet, ha genetik freak lenne
De neked hiába magyarázunk bármit, de azt hiszed 140 kiló vagy 10% alatti tzs-al, csak éppen nem raksz be képet annyira jól nézel ki hogy nem akarod mindannyian ugorjunk.
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
kovsol
titán
válasz God Vazzeg #5443 üzenetére
igazából egyenlőre az jobban zavar, hogy van rajtam fölösleg mint, hogy lemegy egy kevés izom is, bár elég fokozatosan tolom a dolgot semmi drasztikus diéta, a lényeg, hogy egyre jobban nézek ki mert pl már nem derékban vagyok a legerősebb ja és kogz mentes vagyok még
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
dragonfx
veterán
válasz Woodslave #5436 üzenetére
hát ez az
már voltam 87 csak visszafogytam.betegség miatt.
egy 90et azért el kéne érni.
izomba.
rajtam nem so zsír van.max kicsi hason...de azért mneg kell szenvedni lemenjen hasazok is rendesen.akkor legyek 130 lexarom hogy csak angy legyek féjenek tőlem.50 feletti karral.
185..ehhez a 85 normálisan elég de én több akarok lenni.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest