Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #4251 üzenetére
Csak azt akartam kérdezni, hogy ennek 87,54%-a izom e vagy 57,84 Nem tudom eldönteni
-
whitezo88
nagyúr
válasz God Vazzeg #4251 üzenetére
én is ezt akartam mndani
én meg holnap végre megyek terembe, kari miatt zárva volt szarrá untam magam.
-
macikos
addikt
Nálunk meg fogyóban van a bejgli! Ezért Anyukám sütött gyorsan még 8 sávot Oda a "definition"
-
Shodan
addikt
vááhh mit fogtam nektek.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #4261 üzenetére
Legyen mátólk a neved Bólogató Vazzeg
-
Jojo5
őstag
válasz God Vazzeg #4263 üzenetére
éjjeli bagoly vazzeg az vagy te
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
dunkel
őstag
UPsz
-
Kasza08
őstag
válasz God Vazzeg #4263 üzenetére
Gyúrunk vazzeg!
-
kovsol
titán
úgy is lehet fogalmazni, hogy betöltés megvolt, mert 102 helyett 107kg vagyok
ennyi szénhidrátot két hét alatt nem szoktam enni mint most három nap alatt betoltamMay the Force be with you!
-
kisninja
őstag
Basszus nem bírom ki edzés nélkül... ki kell adjak némi pézet napi jegyre....
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
tkazmer
addikt
sziasztok!
irodai munkát végzek, és ugyan mellette tájfutok meglehetősen aktívan, többen javasolták, hogy a későbbi esetleges (hát)problémák elkerülése végett kellene valamilyen felsőtestet megmozgató tevékenységet is végeznem. egy időben aktívan tollaslabdáztam, de mostanra arra időm már nincs - ebből is következik, hogy valami otthon, lehetőség szerint különösebb segédeszközök nélkül végezhető, és viszonylag rövid idő alatt végezhető gyakorlatsorra lenne szükségem.
próbáltam keresgélni a neten, hátha találok valami egyszerű edzésprogramot (mittudomén napi 5-15 percben hogyan fekvőtámaszozzuk szakszerűen vagy hasonló), de egyelőre nem jártam sikerrel, feltehetően mert a témához egyáltalán nem értek.
tudtok valami weboldalt, ahol ilyen egyszerű, könnyen gyorsan végezhető gyakorlatsorokra lehet lelni?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
harry
veterán
válasz tkazmer #4275 üzenetére
Legyél kreatív Most akkor mi is a cél, átmozgatás, erősítés, állóképesség, növekedés...? Átmozgatni elég lehet valóban egy negyed óra, bemelegítés, kis terhelés, nyújtás... bár így már lehet hosszabb lesz - mármint egy nagyobb izomcsoport, most pl. hátra gondoltam. Ha több mindenre edzenél, akkor az azért összetettebb. Akár jógázhatsz is, az feltételezem inkább közel áll ehhez a célhoz, mint a súlyzós vagy saját testsúlyos edzés.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
tkazmer
addikt
valamit persze biztosan ki tudok találni, csak szeretem alaposan körbejárni a témát, mielőtt nekikezdek és ha van lehetőség "tudományos alapokon" végezni a testmozgást, első körben inkább azzal próbálkoznék...
Valami olyasmire lenne szükség - nem tudom, létezik-e ilyen - ahol a rendszeresség fontos (egyrészt nem tudok egy nap 5-15 percnél sokkal több időt erre szánni, másképp ha nem válik napi rutinná, akkor tudom, hogy egy idő után úgyis abbahagyom), másrészt az, hogy bárhol, bármikor csinálhassam (viszonylag gyakran utazom->ezért is jó, ha bármilyen eszköz nélkül megvalósítható a dolog).
nem az erősítés a cél, bár az elején egy ilyen edzés biztos jár minimális erősödéssel is. leginkább hosszabb távú célja van az egésznek, mégpedig hogy elkerüljem az ülőmunka által gyakorolt negatív hatást a testtartásra, izomzatra, ebből adódóan pedig az általános egészségi állapotra(ráadásul én kényelmes ember vagyok, fotelben ülve, laptoppal az ölemben szeretek és tudok hatékonyan dolgozni )
Találtam egy ilyet http://100fekvotamasz.hu/, de ez túl egysíkúnak tűnik, csak fekvőtámasz van benne, nekem kellene valami, ami a hátamat is átmozgatja. Létezik esetleg valamilyen hasonlóan összetett program, csak ennél komplexebb?úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
macikos
addikt
válasz tkazmer #4278 üzenetére
Szia!
Pedig muszáj lesz elmenned egy konditerembe! Ha sokat utazol, az se gond, legalább változatos lesz a légkör Viccen kívül, amire te gondolsz, tehát hogy "otthoni torna", na az kb. annyit ér mint golyó ellen az integetés. Hagyjuk meg inkább a nyugdíjas mamókáknak. Te 30 év körül lehetsz, miért ne vághatnál bele a testépítésbe? Persze nem a Mr. Olympia a cél, hanem hogy egy kicsit megizmosodj! A végén meg még meg is szereted. Mit gondolsz? Heti 3x1-1,5 óra. Ez olyan sok?
"meg még meg"
[ Szerkesztve ]
-
-
Manitou
veterán
válasz tkazmer #4278 üzenetére
Szerintem nem rossz kezdésnek ez a fekvőtámasz dolog. Ezt tényleg bárhol és bármikor tudod csinálni kombinálva húzódzkodással egy általános erőnlétfejlesztésre/ szintentartásra mindenképpen kiválló.
A fekvőtámasz elég összetett gyakorlat mell kar váll és még kicsit hát is terhelést kap.[ Szerkesztve ]
-
tkazmer
addikt
válasz macikos #4281 üzenetére
a futással többnyire stresszt vezetek le, illetve azért nagyon jó dolog éppen a tájfutás, mert annak során egyszerre futok (végzek fizikai erőfeszítést) és navigálok (végzek szellemi munkát), tehát a "normál" futásnál jóval összetettebb dolog.
ezen kívül az életem "kirándulás" részét, igényeit is kielégíti, ugyanis a különböző versenyeket, eseményeket az ország számos pontján rendezik a szerb és a szlovák határ között, illetve járok néha külföldre is, és erről sem szívesen mondanék le.szerintem amúgy könnyen lehet, hogy rajtam már egy bíró ica tréning is segítene oké, ennyire talán nem vészes a helyzet, de azon kívül, hogy pár emberrel fél évente egyszer elugrunk egy kicsit tollaslabdázni/teniszezni, vagy nyáron vitorlázok pár órát egy kishajóval, tényleg nem sok munkát végezek deréktól felfelé (tekintsünk el a levélgereblyézéstől, a fűnyírástól és az autóvezetéstől is ), és mivel korábban volt egy enyhébb gerincferdülésem, továbbá elméletileg a vállamat sem 100% helyesen tartom, majdnem biztos, hogy 50 éves koromra ebből komoly bajok lehetnek...
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
macikos
addikt
válasz tkazmer #4283 üzenetére
Kondizással szerinted nem lehet stresszt levezetni?
Én csak azért mondom a konditermet, mert ahhoz, hogy normálisan megerősödjön a hátad, a melled, karod, vállad, ahhoz konditerem kell.
Szóval akkor konditerembe fogsz járni, szuper, ezt megbeszéltük
Komolyan gondold meg. Mindenesetre itt egy kis átmozgató edzés:
1. Háthoz húzódzkodnod kellene. Ezt otthon megpróbálhatod, bár kétlem, hogy így rögtön csak hátból, úgy hogy a karod nem segít, sikerülne... Amennyit megy egyhuzamban, pihensz, ezt megcsinálod 4-8-szor
2. Fekvőtámasz jó dolog kezdésnek, vagy amolyan átmozgatásnak a rendes edzés elkezdése előtt. Szintén 4-8-szor amennyi megy.
3. Kar és váll edzést otthon így minden nélkül megcsinálni nem lehet!
4. Hasazni lehet. Hasprés! [link]5. Keress egy konditermet
Majdnem elfelejtettem:
6. Viszlát!
[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz tkazmer #4283 üzenetére
neked akkor mindenképpen jó lenne eljárni egy edzőterembe
nézd meg a body.builder.hu-n az egyik bbtv adását, Csatári Ervin edzésvideóját derékfájósaknak, ha jól emlékszem vannak benne olyan részek amiket otthon is simán lehet végezni bbtv linkfekvőtámasz főleg tricepszgyakorlat, bár elég összetett
húzódzkodás jó hátra
vagy tényleg vegyél egy norbikazettát, aztán ugrálj arra, átmozgatni még az is jobb, mint a semmi, de eszközök hiányában otthon nem nagyon van mit csinálnina macikossal nem értek egyet, ilyet, hogy "amennyi megy" véletlenül se csinálj, mert olyan izomlázad lesz rosszul leszel
húzódzkodásból mondjuk nem lesz gond, úgyse fogod tudni olyan sokszor felhúzni magad (inkább mellhez húzz, mint háthoz, így kevésbé terheled a vállövet/izületeket), de fekvővel vigyázz, csinálj mindent fokozatosan és akkor nem lesz gond[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
macikos
addikt
Hehe, hát igen, ha tkazmer nagyon gyík (bocs ), akkor lehet hogy meglepetések fogják érni. Én egyszer úgy szedtem össze egy jó kis izomgyulladást mindkét bicepszemben, hogy elkezdtem húzódzkodni, vagyis inkább próbáltam (amikor még nagyon gyík voltam )... felmásztam és lassan leengedtem magam. Az eredmény az lett, hogy 1-2 nappal később úgy bevizesedett/gyulladt mindkét karom, hogy jött rá +5-6cm és nem bírtam mozgatni őket.
-
LOTR
addikt
válasz macikos #4286 üzenetére
én meg pont fekvőtámaszozással jártam meg tricepszügyben (bár érdekes, de akkor már azt hiszem edzettem egy ideje), nem bírtam behajlítani a kezem, élmény volt utána 2 napig enni, nem találtam elég hosszú nyelű villát....
bár azt tegyük hozzá, hogy 100db-nál többet toltam le több részletben[ Szerkesztve ]
-
LOTR
addikt
válasz BÁ Nutrition #4288 üzenetére
hát amióta nem lehet letölteni, csak stream nézni, azóta nem néztem egy részt sem, de ez jó hehe
-
tkazmer
addikt
válasz macikos #4284 üzenetére
köszi a programot!
konditermezés majdnem biztos, hogy egyelőre nem lesz, nem tudnám hosszú távon megoldani. konditerem így megmarad a nyaralásokra, mint időtöltési lehetőségvégül, privát levelezést folytatva Vandittal illetve többetek javaslatait figyelembe véve nem tudom, mennyire marhaság az alábbi terv:
hétfő
4-8-szor "amennyi megy" fekvőtámasz, annyi önkontrollal, hogy lehetőség szerint tudjak másnap étkeznikedd
Vandit javaslata alapján gumikötelezés (ez a kellék még olyan dolog, ami talán megoldható utazások során is)ezzel a programmalszerda
háthúzódzkodás, szintén "4-8szor amennyi megy" elven.csütörtök
Csatári úr videója alapján gyakorlatok elvégzése [link], leginkább azokat tervezem, amikor pl. hason fekszik és miközben felemeli a lábát, egy rudat húz a válla fölé.péntek
felülés, 4-8-szor amennyi megy.hétvége
futás (leginkább hétvégén jártam eddig is futni, a sport jellegéből adódóan máskor nem is nagyon tudok)[ Szerkesztve ]
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz tkazmer #4290 üzenetére
létezik olyan hogy fitness szalag
teszkóba lehet kapni, valami 1000 forint
a versenyzők ezt szokták használni verseny előtt mert minden izmot be lehet durrantani vele
szal ajánlom figyelmedbe.bár annyi hátránya van hogy azért nem baj ha már megvan hozzá a megfelelő koncentrációs képesség az izomra, ami kezdőként kizárt kb
de igazából bármit csinálsz otthon legalább felét ugyis rosszul csinálod majdyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz tkazmer #4275 üzenetére
szerezd meg Pavel Tsatsouline Naked warrior című könyvét.(magyarul is megvan) Bár a fazon igazából a kettlebell miatt ismert, de ebben a könyvben saját testsúlyos otthon végezhető gyakorlatokat ír le.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
harry
veterán
válasz macikos #4279 üzenetére
Ez is baromság, már sokszor mondtam én is, mások is, hogy ha egyszer valaki nem izomállat akar lenni, csak mozogni, edzeni, dolgozni szeretne, azt teheti otthon is, olyan gyakorlatokat lehet végezni egyszerűbb felszereléssekkel, saját súllyal, stb, hogy beszarnál alatta
Mondanám, hogy nézz utána, de úgysem fogsz, ezért pl: [link] Nem ilyen Norbiduci tréninges ide-oda tologatós magyarázós videókat meg edzéseket kell nézni (mondjuk olyat is csak futólag láttam, inkább nem szólom le).[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
kovsol
titán
én múltkor végigtoltam egy ilyen norbis úgra-bugra 50 perces edzést és azt kell mondanom kardiónak elmenne rendesen, pulzusom jól felment és dőlt rólam a víz
ez amit linkeltél csajszi elég durva dolgokat csinál, rendesen be lehet szarni tőle szerintem[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest