- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
P00By
nagyúr
válasz God Vazzeg #3759 üzenetére
Hitel!
-
cerkarobi
csendes tag
válasz God Vazzeg #3759 üzenetére
Zaciba kell tenni az összes családi ékszert, arany és ezüst evőkészletet
-
Quan-Chi
őstag
érdekes amúgy hogy a No-Xplode és a Nano Vapor is koffeines , de mégis máshogy pörget mint a hot blood ! ettől függetlenül Scitecet soha többé nem veszek
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Woodslave
félisten
válasz cerkarobi #3757 üzenetére
besírok a röhögéstől. Ki a tököm írja meg ezeket az idióta szövegeket. Orosz nehézatléták pont peak akármit nyomnak, mintha bármit számítana a heti 3 gramm tesztó mellé
Meg underground bodybuilderekkel tesztelték...Meg rakjál 38gramm !! érted, meg két kapszula még rá a paraszvakítás miatt.
De attól még biztos remek bedurranás fokozó termék
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
LOTR
addikt
ne kérdezzétek miért, csak úgy kellettOne Ring to rule them all
-
Radnix
senior tag
Sziasztok srácok! Hallottam valami DETONATOR nevű cuccról, szerintetek adja az ívet?
-
ithomas
őstag
Ez a detonátor tényleg jól hangzik!
Ha lesz pénzem ki is fogom próbálni...Remélem nem csak pénz kidobás lesz..mert pl nekem mind Hot Blood, mind a Nano Vapor kb annyit ért mintha megittam volna 1 sima kávét...azaz kb semmit!
Ezzel ellentétben az ezen a fórumon mostanában sokat szídott piros dobozos Nitrix kibaszottul bejött...gyakorlatilag szétdurrantam edzések alatt, és erőt is hozott!
Csakhogy azt mindennap szedni kell, nem csak edzés előtt..20 napra meg kiadni 15 ezrest, a fasznak sincs "kedve".NO xplodeot még nem probáltam...Ami viszont tömeg szempontjából volt számomra nagyon ütős, az az Attack! ,amit még Mark javasolt nekem , miután benyomott 3 kisdobozos verziót.
Én is hasonlóképp tettem, 2-3 hónap alatt 8-9 kg jött fel rám.Tudom 90%-a víz 10% meg zsír,de akkor is kúrva jó volt!Real eyes realize real lies!
-
macikos
addikt
[link] "én egy honap alat 7kg tiszta izmot szetem magamra szteroidok nélkül."
[link] "milyen vitamin szükséges az izmok formázásához?"
[link] "a szénhidrát bevitelem rendben van mert egy nap halomnyi húst,gyümölcsöt,csokit megeszek"
[link] "2 hete kezdtem el. De még felhúzni se tudom magamat rendesen" B+
Többit be se másolom, remek oldal
[ Szerkesztve ]
-
student
őstag
van valami hatásosabb a piacon az olckúl napo helyett?
-
DeckardCain
senior tag
válasz student #3779 üzenetére
Igen az ugrás, igen hatásos és gyors
Egyéb: Hétfőn megyek laborra, mennyire vegyem vissza a fehérje bevitelt, hány gramm legyen testsúly kilogrammonként, első sorban a máj enzim értékeim miatt. Vagy sz*rjam le ezt a 3 napot és kajáljak úgy mint egy 60 éves papi?: Jelenleg olyan 1,5g körül van, vagy inkább alatta.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Jaj csak nem az új DETONATOR-ról beszéltek itt?
Hú az nagyon király.
Nem kéne topikot inditani neki?Én egyenlőre maradok szemesen. Beleuntam a kúrva cégek hazugságaiba.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Sotho
őstag
Ismim cimbijének a bratyója kislányának a kutyája evett belőle és dúrván ugatott, fasza cucc lehet ez a DETONÁTOR!!!
Ma kemény karedzés lesz és nyújtok is penene drukkolj hogy jól menjen mert ha nem jön össze a 42cm januárra akkor tudod...
[ Szerkesztve ]
-
Quan-Chi
őstag
ezzel a cerkarobival mi a franc van ? én elhiszem h nem rossz az a szar, de a Peak-től se vagyok elájulva ... amúgy ha az összes létező legbrutálisabb kieget szeded , az se hoz annyit mint napi 2 szem DanabolDS /Metabolin ! és akkor ne is beszéljünk egy fullos kombinációról pl.: Winstrol+Deca+Susi ! az üt ... nem ez a fos , bár még én is koksz szűz vagyok (kivétel Spiro) de egyre jobban barátközök a gondolattal hogy beoltom magam veszettség ellen
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
manpwer
újonc
Egy közepes kurát tervezek deca 200mg 15bd és 12bd 250 es szuszta + 10mg s anabol napi 1-2 darabal.Dekát 4 naponta 200mg szusztalon 5-6 naponta250mg.Levezetésnek pedig hcg 5000 esel iletve proviron és clostibegyel csak nem tudom ezekböl menyit kelene szedni és a kura után mikor érdemes elkezdeni öket.kérdésem ez az öszetétel igy rendben van e iletve esetleg csináljak e hoszabb kurát és csak heti 1 dekával iletve 1 szusztával ?
-
do3om
addikt
válasz manpwer #3789 üzenetére
Na kox témára valaki rögtön ugrott.
Sokat olvastam mostanában. Tapasztalatom az általad írtakkal nincs!!!!!
HCG: Manapság rájöttek hogy nem csak kúra végén kel hanem közben is. Van belőle 1500Ne-s abból heti egy végig utána is csak ebből az alacsony dózisúból.
Provi végig kéne.De én nem nagyon vágom ezeket. Amit írtam az ártani nem árt azért merem.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
LOTR
addikt
aha, egy netes fórumban akar ilyen infokhoz hozzájutni....
azt hiszem ez mindent elárul... a tájákozatlanságáról... adjál csak neki tanácsokatsok mindent lehet ésszel csinálni, az ilyen módon történő információszerzés szerintem nem az
P00By
hogy a fenébe ne lenne már baj, honnan tudná, hogy mi a jó neki abból ami itt vagy más fórumon esetlegesen elhangzik és mi nem?
honnan tudná akár ki, hogy valaki -pl egy olvasó- csupán ezek alapján akarna belevágni egy dopping kúrába?[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külpolitika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest