- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz macikos #3450 üzenetére
Megvolt a második már-már normálisnak mondható hátazásom, köszönet érte nektek, az itt leírtak alapján alakítottam át a hátedzésem. Váll sem volt túl szar tegnap, valami félelmetes izomlázam van mindenhol a vállamban, komolyan mondom egyre jobban elégedetté tesz a munkám. Persze lehet már az van, hogy a tudatalatti miatt edzek ennyire jól és komolyan magamhoz képest, mert már tudom, hogy nemsokára kezdődik a segítség és ez lelkesít, de az a lényeg, hogy fasza minden (kopp-kopp) Bárcsak mindig így lenne, már kurvára nem itt tartanék.
-
Markgx10
őstag
A válledzésem sorrendben ezekből áll (genetikailag leggyengébb pontom a váll, de az fejlődött legtöbbet, mióta edzek, azzal mindig haladok egy picit, szóval ez nekem egy bevált edzésterv)
- Oldalemelés 5x12-15
- Döntött törzsű oldalemelés 5x12
- Nyakból nyomás 12,10,8,6,6
- Állig húzás 5x8A mai hátedzés pedig:
- Lehúzás szélesen mellhez
- Döntött törzsű evezés
- Egykezes evezés
- Lehúzás szűken szintén mellhez
(ezt macikos javasolta , mert kértem, hogy max 4 gyakorlat legyen benne, annyira van időm. igaz ő nem ebben a sorrendben írta, de én így csináltam)Nekem ez már nagyjából normális, ne is kérdezd, hogy előtte mit szerencsétlenkedtem hátra, hidd el, hogy ez nagyságrendekkel jobb
-
macikos
addikt
válasz Markgx10 #3453 üzenetére
Ez megtisztelő Nem gondoltam, hogy valaki rám fog hallgatni, főleg nem egy régi motoros...
Vállnál esetleg még az állig húzást lehet kicserélni előreemelésre.
"igaz ő nem ebben a sorrendben írta, de én így csináltam"
Pedig a te sorrended talán még jobb is, mint az enyém, mert itt elöl van a lehúzás szélesen mellhez, ennél meg fontosabb a szabályosság, mint a többinél és edzés vége felé már nehezebben kivitelezhető.
-
Jojo5
őstag
A szűken mellhez húzás az krvajó már nyár közepe óta benn van minden hátazásnál
Brutálisan lehet érezni tőle a hátathttp://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
swoody
senior tag
válasz macikos #3454 üzenetére
Ez mennyire jó szerinted?
-Evezés rúddal
-T rúdas evezés cserélgetve hetene csigás evezés szűkön
-Mellhez húzás
-Szűkön mellhez húzás vagy ugyanúgy szűkön csak saját súlyommal
-Felhúzás (ehelyett szokott lenni fűrész vagy húzódzkodás)
-HiperhajlításLehúzást rakjam be?
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Jó, ha bírod
Én felhúzást és hiperhajlítást nem szoktam csinálni, de szerintem nem is nagyon bírnám egy edzésen. Ha bírod, akkor csináljad.
Fűrészelést néha be lehet tenni T rúd helyett. Lehúzást is néha be lehet tenni a szélesen mellhez húzás helyett vagy mellé, megosztva a sorozatok számát.
A legfontosabb: a gurtni
-
Kasza08
őstag
Sziasztok!
Biztos, hogy nagyon unjátok már a kérdést, de nincs türelmem visszaolvasni.
Szóval szeretnék elkezdeni a gyúrást, a feltételek adottak, van terem, pajtás akivel csináljam... stb.
16 (lassan 17) éves vagyok, eddig nem igazán sportoltam semmit aktívan, mindenbe csak belekóstoltam (foci, box, evezés...).
Szeretném, ha a tapasztaltabbak összeállítanának nekem egy edzés tervet, a helyes étkezést a koromra való tekintettel. Legfőkébb felsőtestre szeretnék dolgozni (kar, mell, váll, has, hát). Ehhez milyen gyakorlatokat kell csinálnom, és kezdőknek heti hány edzést ajánlotok? Van valami külön étrend kiegészítő, amit ajánlotok?
A választ és a türelmet előre is köszönöm! -
DeckardCain
senior tag
válasz Kasza08 #3459 üzenetére
Kötelező olvasmány:alapismeretek
OlvasdÉtrend alapja az alapismeretekben, testsúly kilogrammonként 2 gramm fehérje illetve 5g szénhidrát. Nem írtad hány kiló vagy..
"Legfőkébb felsőtestre szeretnék dolgozni" Ezt felejtsd el, lábazni is kell.
Edzéstervvel kapcsolatban nem kellene sokat visszaolvasni....
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz DeckardCain #3456 üzenetére
Én azért az oldalemelésekkel kezdek, mert amint írtam, borzalmas szar alapból a vállam, csapott, kicsi meg ilyenek és azt olvastam, hogy ha a szélességére akarok "rámenni", akkor ezt terheljem először.
-
-
swoody
senior tag
válasz CoolBoy323 #3466 üzenetére
Valami olyanra hívd ki amit nehéz megcsinálni.
-
macikos
addikt
válasz CoolBoy323 #3466 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy manapság Arnold egy NPC-t se nagyon tudna megnyerni... azóta kicsit változott a mérce. Kezdjük azzal, hogy Arnoldnak konkrétan nem volt combja!
[ Szerkesztve ]
-
Kasza08
őstag
válasz DeckardCain #3460 üzenetére
értem, köszönöm! 69 kg vagyok és 186 cm.
-
Bencus88
nagyúr
Köszönöm mindenkinek!
Bibby:De nagyon Előző héten kormányt alig tudtam haza fele tekerni.Meg ágyba hátról hasra 3 és fél perc volt átfordulni.Dee most kibírtam 5 napot érzem meg minden, de most kipihenek.Pl ma kipihentem egy kis fahordással -
nepszter1
addikt
Valami fehérje cuccot tudnátok ajánlani kezdőnek ? Az a lényeg nem tömeget akarok növelni csak fehérje kell
-
nepszter1
addikt
Vártam az értelmes bunkó kommenteket , köszi
-
8nemesis8
veterán
-
Kasza08
őstag
válasz DeckardCain #3460 üzenetére
jah, és még annyi, hogy hogyan mérem le, hogy mennyi 138 gramm tisztafehérje? Rácsapom a halat a konyhamérlegre? és ennek mindennap ennyinek kell lennie? vagy csak aznap, mikor edzettem?
erről nem találtam semmi infot az alapismeretekben, meg egyáltalán, hogy én mondjuk 4kor megyek edzeni, előtte el kell kezdenem a napi tápanyag bevitelt?
Bocs a sok kezdő kérdésért -
P00By
nagyúr
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Itt egy vonal!
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz Kasza08 #3484 üzenetére
bb.hu-n találsz kalóriatáblázatot ott megtalálod hogy 100g ban mennyi fehérje/szénhidrát/zsír van. szinte minden étel fel van tüntetve. minden nap ennyit kell enned mivel akkor fejlődik az izom amikor pihensz. edzésnapokon ihatsz edzés után turmixot. tápanyagot egész nap lehetőleg minimum 5 felé elosztva kell bevinni. edzés előtt 1 órával már ne nagyon egyél mert kihányod. ja és edzés előtti étkezésekben legyen sok szénhidrát hogy legyen kraft az edzésre
edzés menetével tisztában vagy? mert kajából itélve úgy néz ki hogy nem . elolvastad te rendesen az alapismereteket? több oldal is van nem csak az első, végén gyakori kérdések válaszával bunny módra.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
8nemesis8
veterán
válasz God Vazzeg #3488 üzenetére
Ezek a hülyeségek hiányoztak a mindennapokból, amíg kevésbé olvastam a topicotP00By embere válogatja, nekem semmi bajom vele.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
És te vagy igazi gyúrós? Vág az eszed?! Hát hülye vagy?
(#3490) 8nemesis8: Így gondoltam én is!
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
-
God Vazzeg
veterán
Gyúrós vagyok, nem hüJe
ON: Voltunk ma Kecskeméten brutál challengen, nagyon jó volt, mindenki eredményes versenyt tudhat maga mögött, aki javítani akart az eredményén az is sikerült, egyszóval jóvót! 4 embert készítettem fel, volt kinek drukkolni, nagy feltűnést keltettünk nem mindennapi buzdításainkkal (nyomjad kötsög, mégeggyet mert megb@szlak, stb.. ) és az intenzitással, amit leírni nem tudok, látni kell. Lesz majd videó a challenge oldalán, addig is itt van egy: [link]
Szóval az intenzitás fogalmát értékeljétek fel, és még keményebbek legyetek!
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz God Vazzeg #3494 üzenetére
Huh már a nézésébe is belefáradtam!
-
DerDer
tag
A feherje port mibol allitjak elo? Van valami termeszetes alapja, vagy ez vmi teljesen szintetikus dolog
-
Myki19
aktív tag
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest