- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
macikos
addikt
Molnár Petinek milyen dereka van már! Rohadjon meg!
-
Woodslave
félisten
válasz Tipo16V #30409 üzenetére
alap kezdő tömegnövelő edzés, szerintem még annak is bonyolult... Szerintem elég amúgy, egy kemény felhúzás meg pár sorozat húzódzkodás...
Mondjuk neke nincs hátam, szóval nem kell komolyan venni[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zsolt07
csendes tag
válasz Tipo16V #30374 üzenetére
Tipo az újoncok ilyenkor kezdik, hogy nyárra menőzhessenek..
Amúgy ja.
"Konditerem-szűz" vagyok. Hétfőn fogom elveszteni a konditerem-szüzességem. "Van egy alap".. hát egy bizonyos fajta alap van. Az állóképességem elég jó, erőben viszont zéró. Tehát főleg súlyban és erőben akarok fejlődni. Igen, végülis lehet mondani, hogy a nulláról indulok. Valahol elkel kezdeni..
Én laikus vagyok (még). Ha azt mondod, hogy gyér az edzésterv én elhiszem neked. De akkor mondj jobbat.
-
kovsol
titán
válasz PókerFész^^ #30416 üzenetére
Most miért mondasz ilyen ? Semmi gond nincs azzal amit írt. Vagy azzal van gondod, hogy most kezdi majd? Te se rég kezdted úgy tudom
May the Force be with you!
-
Jojo5
őstag
válasz PókerFész^^ #30418 üzenetére
ha 3 vagy 4 hónapot írsz el is hiszem
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Zsolt07
csendes tag
válasz macikos #30375 üzenetére
Igen.
Az világos, hogy enni kell mint a hízó. Na meg persze edzeni.3 étkezés "szilárd" (főleg szénhidrát-fehérje gazdag ételek)
3 étkezés tápkieg-turmix miegymás.Megpróbálok majd ennek a feltételnek minél jobban eleget tenni.
Kreatinból a kapszulát preferáljátok vagy a poros kiszerelést?
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Zsolt07 #30415 üzenetére
félre ne érts, ha most mész le legelőször, akkor teljesen jó. szerintem
bár nekem először úgy "tanították" hogy amíg izomláz van, addig minden edzésen mindenre edzek, és ha elmúlik az izomláz, akkor lehet izomcsoportokra bontani.
Anno én 5x8akat toltam mindenből.Fölösleges még a kreatin neked, úgyis nőnifogsz mint a gomba, egy darabig
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #30412 üzenetére
Nincs mit!
Hát figyelj, elnézve a személyes blogodat, azért eléggé kitartó és komoly vagy. Lehet adni a szavadra! Őszinte gratulációm ezért a 10 év kemény melóért!
"...ide is írogatok, ami ugye alapból IQ romboló tevékenység." Ezen szakadtam!Na ,lassan indulnom kell, melóból érkeztem, de még át is kell verekednem magam a fél városon ilyen g*ci időben cangával. Fincsi lessz! Mindegy, ez van.
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
macikos
addikt
válasz Zsolt07 #30421 üzenetére
3 étkezés szilárd, 3 turmix? Mivan? Ezt hol olvastad?
Esetleg próbáld meg az 5 szilárd étkezés + 2 turmix variációt.
Kreatin neked még nem kell, ez a 3 turmix, de még a 2 is sok. Egyszerűen csak edzened kell és enned, 68 kilósan pláne. Az életkorodat még nem árultad el, de ha fiatal vagy, akkor az elején a kajával nem is nagyon kell foglalkozni, mert ha jól edzel, akkor a napfénytől is nősz.
Woodslave: Valamit elnéztél! Neked nem mogyorót kell enned, hanem tökmagot! [link]
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
-
Tipo16V
aktív tag
válasz Woodslave #30429 üzenetére
hát úgy értem, hogy nekem úgyvolt, hogy mikor lementem először edzeni, és hazamentem, hugyozni alig birtam, meg lehúzni a wc-t. ilyen szintű izomlázra gondolok.
De ez olyan 3 hét után elmúlt, nem volt ekkora, és akkor álltam rá az izomcsoportra osztott edzéstervre."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
P00By
nagyúr
Megvót a láb. Holnap megint hát-váll
-
runner 125
nagyúr
Ertéellklubb - Fókusz - Molnár Péter.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Zsolt07
csendes tag
válasz macikos #30428 üzenetére
"Az ideális megoldás tehát egy kezdő számára a tömegnövelés alatt, ha mielőbb rászokik a napi 6 étkezésre, amiből 3-at hagyományos és 3-at pedig kiegészítő-turmix formájában juttat be szervezetébe."
Kreatinnal kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy felesleges, mert még köszönő viszonyban se vagyok azzal a szinttel, ahol már érdemes lenne használni.
-
PókerFész^^
tag
-
P00By
nagyúr
válasz PókerFész^^ #30435 üzenetére
Majd neten megnézed. Úgy látom az van, sajnos...
-
runner 125
nagyúr
válasz PókerFész^^ #30418 üzenetére
.. csak dumálni jársz le a csajokkal mi?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
macikos
addikt
válasz Zsolt07 #30434 üzenetére
Azért, mert a bodybuilderen van, attól ez még egy orbitális f*szság. Persze nekik az a jó, ha jó sok turmixot iszol.
Egy kezdőnek ahogy írtam is, szinte még nem is kellene külön tápkieg. Én 4-5 év után kezdtem el rendszeresen fehérjét inni. Viszont előtte is fejlődtem rendesen, sőt! Akkor nőttem a legjobban.
Persze attól még ihatsz fehérjét, de a napi 3 az hülyeség.
-
kovsol
titán
válasz Zsolt07 #30434 üzenetére
szerintem ha eszel rendes reggelit majd még eszel 3x és edzés után tolsz egy turmixot is elég lesz, de persze nem féladagra gondolok, ha eddig kevesebbet ettél nem hiszem, hogy azonnal bírni fogod a sok kaját, majd ha tágul a gyomrod akkor mehet több is
a turmixban is olyan anyag lesz mint a szilárd kajában, csak gyorsabban el tudod fogyasztani, és ha nem bírsz sokat enni könnyebben csúszikaz elején ha már csak félig jó a kajád is fejlődni fogsz
May the Force be with you!
-
Zsolt07
csendes tag
válasz kovsol #30442 üzenetére
Nem rég átestem egy stresszesebb időszakon (érettségi) mióta megvan nincs probléma az evészettel.
Most szakmán vagyok az meg ugye 1 hét fejtágító 1 hét meló. Amikor meló van akkor meg meló van, meghozza az étvágyat. Na most ha gyakorlat után még elmegyek majd kondizni akkor szerintem edzés után nagyon derék módon megfogom rohamozni a hűtőt.
Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest