- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Márk01
tag
válasz runner 125 #31095 üzenetére
Javaslom "runner 125"kizárását a fórumról örökre.
===============================================================
-
runner 125
nagyúr
Látom mindenkinek örömet okoztam, ez igazán megtisztelő.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz God Vazzeg #31105 üzenetére
mindenre rímel, reggel óta ezen röhögünk a melóhelyen
less qq more pewpew!
-
Markgx10
őstag
Én mindegyik lányt a klipből (is ), de ez már a 30 év felettiség átka , most olyan nőkre is azt mondom, hogy nagyon jó, akire 5-10 éve rá sem néztem volna. Már szinte minden nő jó nekem
-
BÁ Nutrition
addikt
ki ez a kigyúrt kertitörpe?
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
macikos
addikt
Nézi valaki a VV-t? Na nem mindig, csak néha?
Múltkor volt tej ivó verseny, ez eddig okés. Na de hogy utána bement egy srác, akinek a neve Dzsörzi, hát... itt valami nekem gyanús
Elkezdtem a szerdán a második kreatin kúrámat, speciális macikos módszer alapján. Úgy csinálom, hogy edzés előtt teszek 1,5-2 liter vízbe 15grammot és azt iszogatom, meg amikor hazamegyek, akkor még ugyanennyit leküldök a fehérjével. Edzésen annyit venni észre, hogy éberebb vagyok, nem fáradok el annyira, valószínűleg magasabb a vérnyomásom, meg a fejemen is jól dagadnak az erek, súlyom még kislány kategória, mert az utóbbi időben szarul kajáltam (tehát keveset), de már érzem, hogy kezdek betöltődni.
-
Kassadin
addikt
Ezzel átlépted azt a bizonyos képzeletbeli határt....
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
labedzes utan futni a villamoshoz - priceless
kaptam bioteches proteines csokit mikulasra, azt majszolgatom. olyan ize van mintha fureszport kevertek volna mogyorovajhoz, de hatha ettol leszek izmos
less qq more pewpew!
-
bandus
veterán
kizártdolog, az a szemöldök egyszerűen hányinger.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Yeffy
veterán
válasz runner 125 #31116 üzenetére
Ppffff... az a duma...
Ülj le, egyes!A linkelt videódhoz meg külön gratulálok, készítheted az ugródeszkát!
Amúgy ma lett volna láb, de későn értünk vissza fuvarból, úgyhogy majd holnap.
Bakker, eléggé szar edzésileg a fuvarozás. Enni nem tudok normálisan, ki tudja, hogy végzek...[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mocsanisi
senior tag
Ma egy lightos hátat toltam, kicsit dekoncentrálva. Holnap forgalmi vizsga, aztán kicsit izgulok miatta. A vizsga miatt nem is lábaztam ma, nem szerettem volna izomlázzal vizsgázni, elég dologgal meg kell küzdenem ott, nem kell még egy kis izomláz is
Mellhez húzás szélesen:
30kg*15
55kg*8
65kg*8
65kg*8
55kg*8T-rudas evezés 45fokon, melltámasszal:
20kg*10
40kg*8
50kg*7
60kg*4Mellhez húzás szűken:
55kg*8*4Merev karú letolás:
20kg*15
30kg*8
40kg*10*2Merev karú letolást sose csináltam, most kipróbáltam, és eléggé éreztem. Rendszeresíteni fogom
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz BÁ Nutrition #31122 üzenetére
gyors fejszámolással ez mindössze 2 millió 80e forintomba kerülni.
Ez még a hülyének is megéri.
less qq more pewpew!
-
Jojo5
őstag
Hátaztam ma és uhh durva volt
Nem mentem fel nagy súlyokig inkább a 12-14 es ismétléseket preferáltam
Húzódzkodtam 6okat és krvajól esett a mai edzésPeace
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
LucifeI2
őstag
válasz Woodslave #31129 üzenetére
Íme:
"Thanks for bringing this up. Squat depth is critically important, but so is correct form. ATG-level depth most usually requires that the lumbar muscles relax the lordosis and that the hamstrings relax before extreme depth can be reached. It doesn't sound like a good idea to me that anything be relaxed in a deep squat, since doing this kills your good controlled rebound out of the bottom and risks your intervertebral discs. Those rare individuals that can obtain ass-to-ankles depth without relaxing anything might be able to get away with it, but as a general rule you should squat as deep as you can with a hard-arched lower back and tight hamstings and adductors. This depth will be below parallel, but it will not usually be "ATG".
-Mark Rippetoe
"ATG = ass to grass.
De igazából érezni is lehet, én is ha lentebb megyek, a derekam egyből sokkal lazább lesz, nagy súlynál nem bírom feszesen/egyenesen tartani. A lényeg, hogy nem éri meg lentebb menni ha az az ára, hogy az izmaid ellazulnak, és tényleg nagyon ritka aki teljesen bele tud ülni úgy hogy mindene feszes marad.
-
LOTR
addikt
macikos figyelmébe ajánlom [miert_haltak_ki_a_mamutok]
One Ring to rule them all
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #31134 üzenetére
-
Szizol
tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani Óbudán jó konditermeket?
Válaszokat előre is köszi! -
cerkarobi
csendes tag
[Több, mint érdekes...] A Reuters cikke a D vitaminról, illetve az, hogy az amcsi hatóság megemelte az ajánlott D bevitel mennyiségét, mint felnőtt, mint gyerekek esetében is.
-
-
BÁ Nutrition
addikt
tegnap én is hátaztam elég jól ment. ugye már régóta mérsékelt súlyokkal tudtam csak tarkóhoz húzni a karom miatt, de most már ment 120al alakul januártól már szerintem 100%ot tudok majd hozni
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
runner 125
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #31139 üzenetére
Fu baz, az elég kemény, még egészséges embernek is. Jelenleg én 75-tel húzok oda, szégyen mi?!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz runner 125 #31140 üzenetére
jó de te mióta edzel?
-
macikos
addikt
De te lány vagy
-
Woodslave
félisten
jóvan el ne ájulj már mert egy 2 méteres 110 kilós ember 120-al húz le tricepszgépen
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
P00By
nagyúr
-
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest