Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz Morris #92858 üzenetére

    Az origó nem tökéletes példa, mert ha valamit írnak, és utána tudok nézni, és látom, hogy nem igaz, nem fogom oda sorolni őket, ahol azok vannak akiket így-úgy megtalálok, említenek dolgokat, utánanézek máshol, és tényleg valós dolgokat említenek, majd eltelik 1-2 év, a velük kapcsolatos (mondják, érdekel, utána nézek, igazuk volt) körök után jön egy olyan, hogy "ez most komoly inkább ne indíts rá".
    A te álláspontodról sokat elmond az is, hogy neked az ORIGO lenne az ellenpélda, és nem pl MrBossFTW. :P
    Ha innen Negyven2 belinkel egy TezFunz twitter linket, ami mindent robbant (gta-s internet szinten), majd az arra tweetre reagál egy gta online firewall-t író emberke, hogy most ő is inkább leveszi a cuccát, mert nem akarja, hogy rosszul használván valaki bajba kerüljön, majd ővele 40 percen keresztül beszélget egy GTA youtuber... akkor én inkább hiszek annak a videónak, és nem játszok, mint tudván arról a videórol "áhh a világ már úgy is elveszett *gtav.exe-re duplakatt*".
    És egy Cayo-ban le merem fogadni, hogy a CVE osztályozásnak ezelőtt( lo_jo linkelése előtt) még nem néztél utána. (Beváltathatod, amint újból leszedem a game-et, ha veszítenék...)

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák