Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    Milyen módon tudnék némi pénzmagot termelni a nextgen kiadásban?

    Kapunk 4 milliót az első karakterhez, ebből vettem egy maze bank melletti kóla gyárat, az olcsóbb és közelebbi klubházat és egy ~400e körüli motort. Utóbbinak azért volt jelentősége, mert legalább 3 millát el kell költeni, hogy a karakter generálást befejezze, és így közel 1 millám maradt, amit a kóla gyárra tudtam költeni (fejlesztés).
    Szóval 50e körüli pénzem maradt, csináltam pár küldetést (online menü / job / rockstar created / mission), és 1-1 egység kólát adtam el külön az este, így pár fegyvert is tudtam venni, és van 300e körüli pénzem.

    Ilyen alacsony szinten (10 körül) azért nem egyszerű az élet (fegyver és normális páncél nélkül), nethúzós üres szerver módszer nem működik, és a szerverek annyira tele vannak még hajnali 2-3 között is, hogy 2-3 új szerver keresés után tudok mc-be lépni, hogy alapanyagot szerezzek be a kólagyárhoz (meghaladta a max mc/ceo limitet a szerver). Viszont csak egyszer lőttek agyon menüben turkálás közben, szóval mintha a "piciket" nem b@sztatnák. Se eladás közben, se beszerzés közben nem foglalkoztak velem.

    De a kérdés továbbra is: milyen módon tudnék lóvét termelni az elején?
    A kóla gyár volt anno a legjövedelmezőbb, de teli szerveren nem merek 1 egységnél többet eladni egyszerre. A lester-es heist-eket el sem tudom kezdeni crew nélkül (kurumával kényelmesebb lenne). Az időhúzós mission job-ok 20e körüli fizetséggel sem ideálisak, bár a legelején jól jöhetnek.

    Lesz nextgen PH crew? Csatlakoznék értelemszerűen. Illetve konzolos dolgokkal szabad ide írni? Mintha csak xbox360-as téma lett volna, de az már ment a süllyesztőbe.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák