- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Valaki játszik rajtam kívül 5600xt-vel (vagy esetleg még erősebb navi-val)? Mik a tapasztalatok? Vannak gondok?
https://tinyurl.com/rasoapro
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Beerdrinker
tag
Került a semmiből hozzám három alien fegyver. Eldobni nem lehet őket, ki-belépés után is megvannak. Mit lehet ezekkel kezdeni?
"Where is Jessica Hyde?"
-
Plata
félisten
válasz Beerdrinker #82404 üzenetére
Lődözd el a lőszert és eltűnik.
-
veterán
válasz Beerdrinker #82406 üzenetére
El ne dobd az atomizert, a leghasznosabb ha küldetésben beragadsz. 500 ezerért vettem. Nem ufo fegyver az, boltban megveheted.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Kiss_R
tag
válasz Beerdrinker #82406 üzenetére
Én is így jártam, írtam supportnak, elnézést kértek, de nem tudják elvenni a beaddolt fegyvert. Cheaternek hála így lett 3 plusz állandó fegyverem, ami közül csak a tücsökpöcs hasznos, de az nagyon.
-
Beerdrinker
tag
Hát akkor maradnak. Köszi az infókat!
"Where is Jessica Hyde?"
-
Nagus
senior tag
válasz Beerdrinker #82410 üzenetére
A tücsökpöcsöt én megvettem, a másik kettő modder által került hozzám. Az ammo shopban azt írja megvettem, én is beletörődtem.
-
Fantomas80
tag
válasz rasotamas #82402 üzenetére
Szia nekem 5700XT van. Olyan grafikai problémám van a Gta val hogy fák lombját úthibákat egy tized másodpercel később tölti be de betölti utánna. Azóta már volt pár Driver csere de a helyzet változatlan. A gépem nem indokolja hogy gyenge vagy ilyesmi. De már megszoktam. Más játéknál nem tudom csinálja -e? Nincs időm mással játszani.
[ Szerkesztve ]
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Kiss_R
tag
válasz Mr.Csizmás #82411 üzenetére
Ezeket a fegyvereket nem tudom letenni, ahogy a navy revolvert sem (vagy a double actiont, valamelyiket nem lehet letenni). Lehet, a beaddolás miatt, mert ugye nem vettem meg őket, viszont eldobni sem lehet, fegyverboltban meg úgy szerepel, hogy meg van véve.
-
Jojosi
csendes tag
válasz Fantomas80 #82415 üzenetére
Ilyenkor az inventoryban kell enable custom weapon loadout-ot aktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
Nagus
senior tag
Felmerült bennem a kérdés ma is mivel szinte betölteni sem akar a játék online része, hogy vajon mikor fog ez a game alfa állapotból bétába lépni? És vajon ebben az állapotban miért vásárolták meg ezt PC-n? Hiszen szinte az összes konzolportról elmondható, hogy borzalmas!
[ Szerkesztve ]
-
mulli86
tag
Én most éppen németből játszok, kellett egy VPN hogy megkerüljem a routert, mert egyébként a portok amiket a routeren keresztül használtam volna, blokkolva voltak. Fel se tudtam csatlakozni. A lényeg a lényeg, most tök gyorsan tölt, otthon nekem is sok bajom volt a csatlakozási időkkel. Szval érdemes a megfelelő portokat otthon is felszabadítanod vagy VPN-t használnod.
Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
-
Plata
félisten
Mi a fene,két olyan pénzcsináló bugot szüntetnek meg amiről nem is hallottam.
[link] -
hegyipapa
senior tag
30/7/2020 Weekly GTA Online Bonuses
Podium Car: Sugoi
Double GTA$ and RP Activities:
Arena War Modes
SurvivalsDiscounted Content:
Deveste Eight, $1,166,750
Deviant, $307,200
Toros, $298,800
RC Tank, $1,365,000
Cerberus, $1,935,150/$1,455,000
Brutus, $1,333,325/$1,002,500
Scarab, $1,538,145/$1,156,500
Imperator, $1,142,470/$859,000
ZR380, $1,069,320/$804,000
Arena Wars Workshops, 40% Discount
Arena Wars Workshop Renovations, 40% Discount -
Beerdrinker
tag
RC Bandito, $954,000 - Kell ez vajon nekem?
Úgy látom, a héten nem sok pénzkeresés lesz..."Where is Jessica Hyde?"
-
Fantomas80
tag
válasz Beerdrinker #82422 üzenetére
Meg ahogy látom az Update is elmaradt.
Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
Plata
félisten
válasz Fantomas80 #82423 üzenetére
Hát RDR Online-ban jött update,de egy nagy nulla.Főleg bugokat hozott.
-
Gawamatsu
senior tag
Nem kell, tök felesleges, vezethetetlen kis fos.
-
zsiz
őstag
Hát arra jó, hogy ha ráérzel és a heti time trial-t megcsinálod vele, akkor 100 ezret kapsz érte, ha jól emlékszem. De amúgy marha rossz vezetni. Én útálom.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ProgenXL
őstag
válasz Fantomas80 #82423 üzenetére
Milyen update-re gondoltál?
Ha dlc-re akkor azt előzetes bejelentés nélkül kb esélytelen.Gunner for life
-
Beerdrinker
tag
Köszi, akkor egyenlőre hanyagolom a Banditót.
"Where is Jessica Hyde?"
-
Locutus
veterán
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Kiss_R
tag
Visszatérve a beaddolt lézerfegyverekhez.
Úgy tűnik, a heti update rendbe tette az inventorymat, eltűntek a lézerfegyverek és a navy revolver is (utóbbit mondjuk normál módon szereztem meg, de ingyen bármikor megvehetném, ha annyira kellene - nem kell). A fegyverboltban most megvehető mindhárom alien fegyó, kedvezményes áron, szóval legit módon lesz tücsökpöcsöm 250k-ért. -
Remedyke
csendes tag
válasz Beerdrinker #82404 üzenetére
Szia! Nekem is volt ilyen, hogy modder adott fegyót (amíg afkztam), és találtam rá működő megoldást, mégpedig: Játszani kell egy "Buzzer Beater I" arena game mode-ból. Ezek után freemódba lépve elfog tűnni a wheeledről a nem legális fegyó.
-
0utsider
tag
válasz rup1u5 #82431 üzenetére
Én inkább úgy mondanám, hogy megnöveli az esélyt.
Írtam egy progit ami időzítve végig zongorázza helyettem a pörgetés folyamatát.
De ezzel is csak kb 20-25 %-os eséllyel pörgetek kocsit.
Mondjuk előtte csak ruhát tudtam pörgetni :)
Én úgy vettem észre, hogy nagyban függ a forgatás eredménye attól, hogy hova és milyen szögben állok be a kerékhez. -
rup1u5
nagyúr
válasz 0utsider #82437 üzenetére
Hát ez jó! Ahány ember, annyiféle elmélet.
Akkor már én is leírom az enyémet.
"Én úgy vettem észre, hogy nagyban függ a forgatás eredménye attól, hogy hova és milyen szögben állok be a kerékhez."
Ez szerintem egyáltalán nem igaz, mert scriptelt mozdulatsorral mindig ugyan arra a helyre áll be a karaktered onnantól kezdve hogy entert nyomsz a pörgetéshez.
Amikor ennek a mozgássornak vége és a karaktered megfogja a kereket megjelenik a Press S felirat és innentől számít hogy ténylegesen mikor nyomod le az S-t! Minél hamarabb nyomsz S-t a 'Press S' felirat megjelenése után, le annál nagyobb lendülettel pörget. Mivel a kerék kiinduló pozíciója minden esetben ugyan az (a kocsi valahol 10-11 óra körül áll) ezért kevesebb mint egy fordulatot kell pörgetni a keréken. Én eddig minden esetben úgy pörgettem ki a kocsikat hogy a Press S felirat megjelenése után 3,5mp-ig számoltam.Ezt könnyen leellenőrizheted te is. Próbáld ki a 3,5mp-et leszámolni miután megjelenik a Press S. Kicsit trükkös mert kb 4mp-ig van csak kint a felirat aztán kezdheted elöről.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
homerhamm
addikt
Xbox One-on hogy lehet átállítani a nyelvet kínairól vissza angolra (GTA nyelv)?
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Hege1234
addikt
csatlakozom és tovább csavarom a kerék pörgetős dolgot
illetve kb kinyírom a scriptezéséssel pörgetést..
van egy AHK script amibe bele lehet írni hogy a kerékhez érve megnyomod az E -t majd
az F1 bill-t és ahogy felvillan a press S elkezd "számolni" és a beállított értéknél
nyomja le az s-t
csakhogy hiába van megadva neki a 3600 vagy a 3677
(invite only szessönben is ahol minidig "friss" kerék van)
3-4 próbálkozásra is random amit ad
csak annyi hogy marad a lassú kerék..
szóval marad a SZERENCSE kerék pörgetős módszer -
rup1u5
nagyúr
válasz Hege1234 #82442 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam, hogy kéne egy olyan script ami a "Press S' felvillanása után 3.5mp-el nyomja az S-t.
"3-4 próbálkozásra is random amit ad"
Ezt kifejtenéd mert nem értem?
Mi random? Nálam a kerék mindig ugyan abban a kiinduló pozícióban áll, gondolom mindenki másnál is.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
negyven2
veterán
válasz homerhamm #82444 üzenetére
Ez csak Xbox-on gond.
Rá kell menni GTA V-re, ott megnyomni a menü gombot, az így megjelenő menüben rá kell nyomni: Manage game & add-ons, ott a Save Data, majd a nevedel ellátott mentésére kell rányomni. És ott a Delete Everywhere, ez törli a mentést a gépről és a felhőből. De így ugye a sztorit is előről kell kezdeni majd, viszont újra ki tudod választani az Angol nyelvet. Vagy a a konzol régióját UK/US-re rakod akkor automatikusan angol lesz majd (de a mentés törlést nem lehet megúszni).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest