- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
prime77
aktív tag
válasz Pista622 #81202 üzenetére
Szervusztok!
Most akadtam erre a fórumra!
Segítséget szeretnék kérni, illetve infót.
Pár hete elérhető volt a GTA V az Epic Games Store-ban ingyenesen.
Meg is szereztem.
Próbáltam rá magyarítást szerezni, de nekem nem működik.
Szóval létezik működő magyarítás az Epic Games Store-os GTA V-höz?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! -
Kiskokó
veterán
Frissíttették azóta a magyarítást ?
Mert amikor fél éve újra akartam kezdeni a storyt magyarul, akkor volt pont ez az új Launcher cucc és azzal nem volt kompatibilis az aktivátor amiben ki be lehet kapcsolni a magyarítást.De csak OFFline használható amúgy ahogy Plata is írja , Prime
Nem néztem rá de szerintem nincs most működő.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
BogyóBP
addikt
Sajnos heist et úgy érzem nem lehet megcsinalni mert senki se akar belépni...
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
De nincs senki. Mármint egy spanom se játszik ezzel a játékkal. Llamar kuldieit már vegigtoltam de a Depardieu meg a matato materazzi nem ad jó pénzt.. heist kellene hogy tudjam a bunkert fejleszteni de így nem megy.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
prime77
aktív tag
válasz Kiskokó #81205 üzenetére
Hmmm.
Egyébként mikor leszedtem a magyarítást már írták, hogy nem megy az Epic Games Store-os változattal a magyarítás.
Ez az Offline mód miképpen működik?
Mert én rákattintok a játék ikonra, elindul a gamma, majd rámegyek a "story mode-ra".
Most ez akkor offline vagy online?
Vagy csak a multizás az online?
Nem értek ezekhez, de ha nem magyar a játék akkor amúgy sem fogom játszani.
Még jó, hogy nem adtam érte pénzt.
Én személy szerint ezért is fejeztem be a pc-zést, meg úgy a gamelést, mert már szinte semmi sincsen magyarul.
Pedig az lenne a minimum, hogy felirat legyen egy játékhoz, csak hát kicsi ország vagyunk, senki nem beszéli a nyelvünket.
Nagy szopás ez amúgy.
Szóval akkor nem is érdemes szarakodni a magyarítással, mert nem fog menni amúgy sem.
Köszönöm az infót! -
CactuS
Arcképgyáros
válasz prime77 #81212 üzenetére
Akkor ez jelenleg ennyi volt. Elég régi a játék, az eredeti fordítás is nehezen jött össze, kétlem, hogy újra nekiállnak felfrissíteni (bár ki tudja).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hege1234 #81194 üzenetére
Összes unlock-olható cucc, és hogy mit adnak, meg helyszínek: Videóban vagy Wikijén (lap alján) online-hoz.
(#81199) negyven2 Hogyan kezeli a játék azt, hogy ha az embernek több, pl Arcade-je van? Kaptam prime-ost északon, ok. Ha kellene az elit küldi, és már nincs mit venni, 0-ról kell prepezni egy jobb helyen lévőt? Lehet 2 kulön futó prep egymástól eltérő arcade-ekben? STB stb... Az ilyeneket hogy kezeli a játék, esetleg több bejárat, de egy belső tér?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
BogyóBP
addikt
válasz Kiskokó #81210 üzenetére
A másikat nem írtam be az kicsit vulgarisabb...F..szrazo materazzi. De a molester is tok jó elnevezés a lesternek azon én röhögtem Mindegyik ilyen kontaktot elneveztem már valahogy... Llamar volt az egyik. Valamiért mindig lamar dog jutott eszembe a címkéjét alapján.
plata; sanszos köszi valószínű hogy meglesz az a Challenge.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz ledgeri #81214 üzenetére
Egyszerre csak egy Arcade-ed lehet. Hanle akarod cserélni akkor a ha jól emlékszem az eredeti vételár, és a bele vásárolt fejlesztések 50%-át beszámítja. Viszont a Prime-os ingyenes Arcade az $0.00-ér!
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Kiskokó
veterán
válasz prime77 #81211 üzenetére
Úgy Off line, hogy tiltod a netet a játéknak, (és a socialnak? neem emlékszem már)
Ugye akkor indulás előtt fog rákérdezni, hogy storyt elindítsa e Offline.
Ha van net akkor ellenőrzi a fájlokat, és ha az aktivátor be van kapcsovla elvileg akkor helló szia. De nem tudtam kipróbálni, mert mind mondtam az új launcherrel nem is kompatibilis az egész.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
AxelKing
csendes újonc
Bocsi Warzoz, kidobott a game, nem sikerült a kocsi eladás.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Teobro #81223 üzenetére
Arra én is vevő lennék majd valakivel. Annyi, hogy én esténként vagyok általában, de általában 9 után, de a 2 gyerkőc miatt az időpont nem fix.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Teobro
csendes tag
Tapasztaltatok már olyat, hogy a nightclub-ban az egyik technikus nem termel semmit? Az történt, hogy nemrég megvettem az NC-t 4 technikussal és 4 bizniszt rendeltem hozzájuk.(bunker, cargo, kokó, pénz) A napokban eladtam a stock-ot, majd megvettem a meth bizniszt és az 5. technikust. Hozzárendeltem az 5. jobbágyhoz a meth-et, viszont azóta az NC-ben a kokain meg sem mozdul... Van esetleg ötletetek, hogy miért lehet?
SC: Teobromin
-
Locutus
veterán
Szóval a felfegyverzett Deluxo.
Egyik este felmerült a kérdés, hogy miért csak egér jobbklikkel lehet lőni vele, amikor ugye autóvezetés, illetve főleg repülés közben az embernek mindkét keze a billentyűzeten van. Akkor nem igazán jöttünk rá a válaszra Ráadásul a keybindingsnél semelyik logikus opció állítása nem hoz eredményt.Időközben megtaláltam a megoldást: A keybindingseknél a Cars/Bikes/Boats,
menüben az "aim drive-by weapon"-t kell bindelni, én pl Numpad 0-ra tettem. Tehát nem a fire weapont, ami a logikus lenne, hanem az aim drive-by weapont kell módosítani. Így az egérhez kapkodás nélkül is lehet lőni vele.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Plata
félisten
válasz Locutus #81229 üzenetére
Deluxo hogy mivel lő nem izgat.
De ha arra rájönnél hogy a tenisznél hogy lehetne az egérre rakni a különböző ütésformákat azt megköszönném,az alap beállítás nagyon szar és legalább három kéz kellene.
Nekem jobb és bal oldali gombok meg space és egér jobb és bal gombján vannak az ütések.
Na már most balkézzel használom az egeret,bal kezemmel az egért használom,akkor hogy üssek a billentyűzet bal és jobb oldali shift meg ctrl gombjával,vagy a space-el,miközben jobb kézzel az irány gombokkal a karit mozgatom.Egyszerűen két kéz kevés. -
Lorell71
tag
Srácok, kis karim még mindig jelentkezne a crew-ba Elian71 néven. Megoldható? Köszi
-
-
szimszonos
őstag
válasz Teobro #81226 üzenetére
Nekem is volt ilyen és pont a kokónál.Legegyszerűbb beindítani,hogy először ha van még a kokógyárba stock azt leadjuk.Utána a kokóbizniszre nyomunk egy shutdownt,majd beinditjuk megint.Utána visszamegyünk a nightclubba és hozzárendeljük valamelyik technikust utána megint fog termelni.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Buisness Battle elképzelhető hogy beindíthatja mert az hatással van a nightclub warehouse részére.De legegyszerűbb ahogy írtam nyomunk egy shutdownt a bizniszre utána meg beindítjuk újból,igaz ehhez megint meg kell csinálni egy supply küldetést.Ezt máshol olvastam hogy így lehet beindítani de a BB dolognak is lehet köze hozzá majd kipróbalom ha megint leáll.
[ Szerkesztve ]
-
DeTomaso
kezdő
Sziasztok! Nem vagyok nagy GTA-s, a gyerekem játszik vele (43 éves apuka vagyok). Nagy király lennék a szemében, ha meg tudnám mondani, hogy a halálba tudja előszedni a Weeny Tee kocsiját, amit elvileg ezen a héten mindenki ingyen kap, aki online játszik. Elvileg azt mondja a szöveg, hogy free-of-charge és a wardrobe-jába (wtf?) kapja mindenki aki játszik. Ma jár le a határidő elvileg, megköszönnék bármi segítséget, főleg olyantól a hozzászólást aki esetleg meg is szerezte a héten. Köszi: Péter
-
Kiss_R
tag
A heti eventek (mint pl a jóárasított Deluxo) mikor resetelődnek pontosan?
Csütörtök hány óra körül? -
BogyóBP
addikt
Az miért van hogy tolom a game-et, megmerevedik a kép és elszáll. Már megint kezdi. Ugyan nem a legfrissebb video driver van fenn, de a vas elvileg elég kell hogy legyen. I7 8700, 16GB ram, GTX 1060 6GB. Már kezd nagyon idegesíteni a dolog..A játék DX 11 et állit be alapból, de nem hiszem hogy ez releváns lenne. Az Epic game store féle verzió van meg de ha így folytatódik inkább megveszem sima lemezes formában mert lehet az jól fut.
-
-
zsiz
őstag
-
homerhamm
addikt
Hogy lehet előhozni onlineba a Trevoros küldetéseket?
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest