- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorell71
tag
válasz Bajnokfoto #73300 üzenetére
Hali! Nálam is kiírta, pedig minden hardver tuningmentes, a progik gyáriak, nem megy semmi a háttérben. Ezt tettem be a Gta V könyvtárába, most már sokkal ritkábban dob ki. [link]
-
robertosz91
tag
Sziasztok! Tegnap este játszottam és egyszercsak megjelent a fegyvereim közt ezek az ufó szerű fegyverek. Mi történt? Valami akció van? Vagy meghekkeltek? Most kezdtem csak el az online-t és nem tudom mi van. Mit csináljak?
Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
Lorell71
tag
válasz robertosz91 #73305 üzenetére
Modder közelében előfordul az ilyesmi. Majd eltűnik, csak másra ne lövöldözz velük, mert moddernek hisznek.
-
flodureman
újonc
Sziasztok
Újratettem a gépemet és az eredeti gta5 is rajta volt
most akartam újra feltenni, de a harmadik lemez hibás, nem működik.
le lehet valahonnan tölteni ezt?
Hallottam, hogy a rockstar oldaláról le lehet szedni az egész játékot, de én nem találtam meg.
Dobozos játék, social clubosKérlek segítsetek
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz flodureman #73308 üzenetére
Innen tudod letőlteni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
maximilian4
addikt
válasz ProgenXL #73311 üzenetére
Tegnap a hellfire-rel versenyeztem a reptéren egy gyerekkel. Kb. megvolt neki az összes muscle car full tuninggal. Nekem Hellfire level 3-as engine-nel, turbó nélkül. Nem bírt semmi vele. A végén még úgy 5-6 játékos nezőnk is akadt. Beteg egy paripa. Ez sem rossz amúgy, kinézetre legalábbis.
Maxi
-
addikt
válasz maximilian4 #73312 üzenetére
Mert az a kocsi élőben is felfoghatatlanul brutális.
The Demon can do 0 to 60 as low as two point one seconds which makes it the quickest production car in history.... in history!
The $100,000 Dodge Demon Is the Craziest Muscle Car Ever - Doug DeMuro
-
szTotyy
őstag
válasz ProgenXL #73311 üzenetére
A Hellfire után, -ami elég jól hasonlít a Chellengerre (már amennyire licenc nélkül lehetséges)- , már nagyon várnék egy hasonlóan élethű Camaro-t. Ez a Dominator GTX erősen öszvérmegoldás, és lassú is. Pont a Camaro egyik legszebb része, a hátsó lámpák elég távol állnak tőle, az inkább Chargeres.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz maximilian4 #73312 üzenetére
Gyere fel este gyorsulgatni LSIA-ra! Megmutatom én neked mi megy jól
(bárki jöhet)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #73315 üzenetére
El ne felejts előtte a hajódra menni
Tudom hogy ott kezdesz"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
maximilian4
addikt
válasz Kiskokó #73315 üzenetére
Jó hát, 3 millás krieger lehet legyorsulja, de kategórián belül (muscle) nincs ellenfele. Még egyéb kategóriában sem sok. Meg nem eddig kinézetre is ez jön be a legjobban. De ez már nyilván egyéni ízlés. Amúgy jó, összehozhatnánk egy ilyen gyorsulásos versenyt. Valaki indítana flair gunnal és lehetne több távot is kijelölni.
Amúgy mta láttam ezt a videót: [link] elkezdtem gyűjteni egy igazi dodge demon-ra. Pár év múlva használtan.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
szTotyy
őstag
válasz maximilian4 #73319 üzenetére
...*m(t)a.
Én egy mezei, alap Chellengerrel is beérném.
A gyorsulásnál Szabi jó rajt
lánysrác, magára robbant egy gránátot, azt' indul a futam.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz maximilian4 #73318 üzenetére
150k-s kocsival is legyorssullak XD
8felé megyek fel jöjjön mindenki LSIA
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #73321 üzenetére
Jöhetek tankkal?
Bár lehet nem érek fel,az új intel speces járgányomat tesztelem.
Jelenleg még a shipyardon tökölök,mert troll kedvemben vagyok és nem tudom mit véssek az elejére.RP-s neve lesz az biztos.
Klingon változatot a kedvenc fórumos barátomról neveztem el.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
A Programok telepítése és törlése alkalmazásban kiszürkült a lehetősége a GTAV uninstallnak, és a C-n sehoil sem találom a 80gigás mappát. Minden GTAV vagy Rockstar mappa csak pár száz mega. Hogyan kell letakarítani a gépről?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Kiskokó
veterán
Plata eddig mindig védtelek vagy legalább is rosszat nem szóltam de KÉRLEK
Szentséges mária csecsbimbójára. NÉZZED MÁR AZT A KVA CHATET.Én se nézem ha AFK vagyok vagy nagyon ritkán elmegyek pár beírás felett de amikor tudod hogy 3-an avgyunk egy sessionben és egymással beszélgetünk akkor azért Nézzed már....
Ne vedd magadra de komolyan ilyenkor úgy érzem magam mintha óvodával lennék körülvéve Ugye Maxiiiii??? Alias Plata Kettő!
Sumoba akkora mákos guba voltál hogy hagyjuk is
A gyorsulás meg komolytalan volt, ja lenyomtad a 150ezres Alphat a 2 millas nemtudom mivel LSIA-n 1 kocsihosszal hűha :p[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Jól elvertelek titeket sumoban. Ez win. Ne higyjetek Szabinak, kamuzik. Esélyük nem volt Azt mondja mákom volt. Mindent amit csináltam teljes tudatossággal végeztem. Meg hát enni köll. Ha hozzák a pizzát át köll venni, olyan éhes voltam majd meg haltam már. Tuti plata miatt dobott ki sumo közben is egyszer a játék, igen. Mindig bántod szegényt. Ja és a reptéren is megnyertem mindent. Ez csak természetes.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
...és sajnos szombatig nem leszek. Mert pénteken runk b*zi záróvizsga előkészítő szakszemináriumon közigjogból, aztán lehet nem ártana tanulni rá, mert van pár törvény. Szombaton meg Tatán endurozok. Viszont szombat este mehetne valami hasonló csapatás a maihoz. Sumo, Stunt race vagy bármilyen verseny. De néztem vannak ilyen lövölde módok is. Azok között is van 1-2 jó.
Maxi
-
Plata
félisten
válasz maximilian4 #73330 üzenetére
Egész jó kis este volt.
Volt minden,ládázás,PP,még lövöldözés is akadt.
Valami sügér betámadta PP-t,Saabe meg persze afk volt.
De vicces volt,volt hogy egymásután hétszer lelőttem mert pont elém spawnolt,egyszer meg ő lőtt le mert mögém .
Be akarta foglalni a hajót mindenáron,de nem jött össze neki és be pipult,PP után is le akart még lődözni.Én meg hergeltem.
Utána meg versenyeztünk egy jót,a Pfister nem is olyan lassú kocsi.Tök jól bírta a reptéren.
De onnan el kellett mennünk,mert session tele lett gyökérrel és jött valaki repcsivel lődözni.
Mondjuk engen nem kapott el,utána váltottam másik sessionban Pfisterről fűnyíróra.
De a szumó is jó volt,utolsó körben nagyon benézték.
Nem mázlink volt,ők voltak pechesek. -
Kiskokó
veterán
2 éve nem lehet össze hozni egy PH-s lövöldözést szóval szép álmok hehe
Neje Enduro , supermotora már nem futta" ?
Tanuljál, hülyéből van sok! Igaz Plata ?Plata :
az a Porsche a legnagyobb végsebességű autó amúgy a játékban, mellékesen| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Kiskokó
veterán
Tudom, de én ezt élvezem benne.
Néha rosszul sül el de nem leszek bevárós számító.
Én így élvezem a játékot.
Ezért mondtam annó is amikor simán online roncsderbiztünk, hogy valaki ott is rögtön elkezdett tolatva menni hogy ő nyerjen mert ugye tovább bírja a kocsi ha nem a motor kapja az ütést meg taktikázni és mondtam hogy Ne.Nekem nem jön be ez a számító taktikázós játékmód, úgy nem élvezem.
Persze akkor amikor szórakozásból játszunk egymással.
Idegenek ellen ahol számít hogy nyerek e énis taktikázok stb természetesen.Finish Him!
Kaptál azé 2 olyan Fatailty hogy arróó kódúútáJa és Maxiiiiiii adjáá a kutának széntablettát!
Segal ugye te azért értetted hogy a hosszú Ő betűbe kötöttem bele
#73310) Kiskokó Segal (#73309Kaptam egy cuki privátot, pedig nem is "annak" válaszoltam
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Kiskokó #73334 üzenetére
Pedig 205 tagja van elvileg a ph crew-nak. Itt olyan bulikat lehetne csapatni, hogy ihaj. Hol vannak a többiek? Csoro enduróra fussa csoro gyereknek. Teslát is vehetnék, de Porsche 2x jobb, tudod.
Amúgy adok én neked olyan széntablettát Szabikám. Játék közben kéne használni valamit. Az én koromban még TS-en nyomtuk a CSGO-t, de hallom azóta van ez a discord vagy mi a rák. Lehet egyszerűbb lenne a kommunikáció. Nem bántom szegény kutyát. Nem zavarom meg a normális bélműködését.Há de ezé szeressük, nem? Mi lenne ha nem írna. Akkor alig maradnánk itt a fúrumon. Így sincs élet.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Mr.Csizmás
titán
válasz maximilian4 #73347 üzenetére
platának adj széntablettát, hátha nem
fosikirkál annyit"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szTotyy
őstag
válasz maximilian4 #73347 üzenetére
Nem is oly rég még volt itt nagy élet, hetente autóstalálkozók a heti szépségversenyes kocsikkal.
Nem voltak ritkák sem, amikor 2 teli sessiont kitettek a PH-s tagok.Persze, Platát szeressük, Ő a Napi Plata szerkesztője. Pont olyan, mint bármelyik újság: néha érdekeset ír, sokszor hülyeséget,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest