Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pokers

    senior tag

    Srácok!

    Én nem szeretnék belefolyni ebbe a Mónika showba, csak mert mostanában elég keveset is vagyok online, de azért a topikot követem, csupán egy dologra szeretném felhívni a társaság figyelmét.

    Korábban leszólt magyar crew, a powa frontembere LA-ből csinálja a vlogjait, mivel a notebook.hu és az xbox magyarország ELISMERTE tevékenységét, így kiutaztatta az E3 2018-ra.

    Ezt akár a mi csapatunk is kaphatta volna, ha másképp állunk hozzá.
    De mi képesek vagyunk olyan f@szságon veszekedni, amiről az utolsó kommentcunami is szólt :W

    Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy jó lenne felnőni végre és értelmes, szórakoztató dolgokat csinálni online. Elvégre azért akarunk "zárt" csoport lenni, hogy a sok vérpistitől/moddertől tudjunk játszani egy jót. Ha valakinek a KD aránya a fontos, az mehet publicba bármikor, de azt gondolom, hogy a nagy többség csak nyugisan szeretne játszani ezzel a sandbox játékkal. (Tudom, ez a GTA, ez nem az a nyugdíjas műfaj, de mivel elég sokféleképpen lehet játszani, így a phhu crew azért alakul(t), hogy egymásnak segítsünk, és tudjunk szórakozni anélkül, hogy wc-t, karácsonyfát, stb kapnánk a seggünkbe.)

    Azt látom, hogy az a pár húzó ember is kezd belefáradni a sok marakodásba, akik anno benne voltak minden buliba.
    Ha nagy ritkán fel is megyek crew sessionbe, nem szól másról csak az mc-ceo eladásokról, hogy kinek épp melyik gyára telt meg és kellene eladni.

    Csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni, megyek vissza BDO-zni :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák