Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz Mustármag #56898 üzenetére

    Szia!

    Két megoldás van.
    Az egyik, hogy a térképen odamész és indítod a helyszínről. Ha nem jelenik meg a térképen akkor az M billentyűt lenyomva a menüben kell túrkálni egy kicsit és bekapcsolni, hogy látszódjanak a feladatok.
    A másik, hogy nyomsz egy ESC-et, majd az Online/Jobs részen indítasz egyet. A Rockstar által ellenőrzöttek közül válassz. Nem kell térképen sehova menni, megteheted a lakásból is. Bár, ha kihozol előtte egy autót, akkor azt melléd teszi a kontakt feladatoknál. Illetve ennél a feladattípusnál az első indítás helyéről kell a helyszínre menned. Ha lakásból indítottad, akkor onnan lemehetsz a garázsba és onnan már kocsival tovább. Ha a következőt az 5 választhatóból indítod, ami a küldi után jelenik meg, akkor a közelébe tesz le a kocsiddal együtt.
    Ha épp senki nem indított olyat, mint te, akkor te kerülsz be Host-nak. Első lépésként beállíthatod a játék paramétereit. Majd ezután zárolhatod a jelentkezési lehetőséget. És végül meghívhatod a barátodat egy erre kitalált opcióval. Ha valaki időközben nagyon gyors volt és becsatlakozott, akkor őt is ki tudod tenni itt.
    Ha minden oké és mindenki csatlakozott, akit szerettél volna, akkor nem kell megvárni az idő lejártát, indíthatod.
    Ha kevés lenne az idő, mert valaki lassan csatlakozik, de amúgy már lehetne indítani, akkor a jelentkezési lehetőség (nyitot/zárt) váltogatásával újra tudod indítani a számlálót. Értelemszerűen állítsd gyorsan vissza zártra, ha nem akarsz idegeneket.

Új hozzászólás Aktív témák