Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Srácok, szerintem engedjétek el ezt a témát itt és most. Ezt már kitárgyaltuk sokszor, azóta volt moderátor által kiemelt hozzászólás is ezzel kapcsolatban, az álláspont azóta sem változott. Természetesen mindenki úgy játszik, ahogy akar, de a a Ph! crew-nek van egy szabályrendszere. Aki ezt nem akarja vagy nem tudja betartani, az nyugodtan kereshez/csinálhat másikat, nincs harag. Elég volt az elmúlt 30-50 hozzászólás ebben a témában. A moddolt pénzzel való kérkedés pedig szerintem simán kimeríti a hangulatkeltés fogalmát, ami ütközik a Ph! alapelveivel (nem, nem azért, mert prűd vagyok, hanem azért, mert sérti az EULA-t és a többség szemében (ahogy a R*-nál is) csalásnak minősül és fölösleges feszkót szít, amire semmi szükség. Csinálja aki akarja, de ne itt ossza meg büszkén.)

    wrongduke: Az, hogy neked, vagy bárkinek csalódás volt a játék (és a community) még nem jelenti azt, hogy jogod van EULAt sérteni. Márpedig a moddolt pénz elköltése az, függetlenül, hogy mivel igazolod magadnak ezt a dolgot. Ezért fölösleges keményen "megmondani" a frankót a topiklakóknak.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák