Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Farkas23 #47407 üzenetére

    Akkor jojjon (ezredszerre is) a lenyeg.
    Ha nem szeretnel a standard es mid kocsikkal pocsolni akkor gyujtsd ossze a 10 standard es 10 kocsit a raktaradba es NE ADD EL!
    Had porosodjanak mert akkor csak top kocsit fog tudni felajanlani a jatek lopasra. Persze az meg fontos hogy top kocsibol 12 fele van tehat ha bentvan a 32 auto a raktarba akkor ne menj lopni megegyet mert akkor az mar random barmi lehet. Ha igy csinalod minden korbe top kocsit fogsz lopni meg eladni!

    980oc lesz ra lecserelve de csak akkor ha nem lesz hangos az 1080Ti FE mert ha igen akkor azt adom el es megvarom a cusrom verziot. Este minden kiderul a gta jo tesztalany lesz:)

    Hussaf: en eddig kb 1200 autot adtam el ha mindegyiknel csak 1000gta dollar kar lett volna az mar tobbszarezres kar is lehetne. Igy is vesztettem mar epp eleget kilott kocsik miatt nem hianyzik az extra veszteseg foleg ugy hogy semmivel sem tobb ido mert az npc akkor sem jon hamarabb ha kiszallsz a kocsibol es pl minigannal esel nekik csak a kiadasod lesz tobb.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák