Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProgenXL

    őstag

    "Combat Week kezdődött a GTA Online-ban!

    A tank, a Hydra, az Insurgent és minden egyéb katonai jármű olcsóbban szerezhető be egy héten át a GTA Online-ban. Csütörtökig számos kedvezmény van érvényben az Ammu-Nationben, és három új In and Out pálya is érkezett.

    Az új tematikus hét május 19-én ér véget, addig mindenképp érdemes felvértezni magunkat a legmenőbb harci eszközökkel. A Warstock Cache & Carry oldalán most minden 25 százalékkal olcsóbb.

    Aki nem szeret sokat költeni lőszerekre, annak itt a remek alkalom, a fegyverboltokban minden töltényre 25 százalék engedményt adnak. Hasonló ajánlat érvényes a gépkarabélyokra, puskákra és hajító fegyverekre. Mindemellett pedig a golyóállómellényekhez féláron juthatunk hozzá.

    A Combat Week nemcsak a felkészülésről, de a heves akciókról is szól. A Merryweather szolgáltatások, mint például az airstrike és a fegyvercsomag féláron vehetőek igénybe.

    Továbbra is reflektorfényben maradnak az In and Out adversary módok. A különleges hét alatt mindegyikért dupla pénz és RP jutalom jár, de kétszeres RP szorzó van minden deathmatch, last team standing, capture és korábbi adversary mód pályára.

    Aki gyorsan szeretne szintet lépni, vagy nincs sok ideje feltölteni a bukszáját, az játszhat a kiemelt playlistekkel is:

    Május 13. és 15. között dupla pénz és RP jár érte, a lista az új In and Out IV, V és VI adversary módokból áll

    Május 16-án és 17-én kétszeres RP a jutalom, a listán a Cross The Line I, a Come Out To Play V and Till Death Do Us Part II adversary módok vannak

    Május 18-án és 19-én dupla RP szintén szerezhető, a listát pedig az Extraction V, a Beast vs Slasher IV és a Siege Mentality I adversary módok alkotják"

    Forrás

    [ Szerkesztve ]

    Gunner for life

Új hozzászólás Aktív témák