Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz JoolsNOS #23364 üzenetére

    Nem tudom mit tolnak az emberek, de én a GTA Online-t 13-16 órákat tolom úgy hogy nem lépek ki ez idő alatt, max annyi ideig, hogy a kamera elkezd forogni, de akkor is bent vagyok a játékbeli lakásomban. Pl most több mint 14 órát toltam egyhuzamban.

    A single részt is mikor megjelent toltam 14-17 órát minimum egyhuzamban, aztán ahogy jöttek a patchek úgy is toltam 13-16 órákat és egyszer nem kezdett el akadozni (a legutóbbi patch után kellett egy grafikai beállítás visszaállítás alapértelmezettre, majd belőttem úgy hogy most szépen fut és jól is néz ki). Pedig nem csak a falat néztem mozdulatlanul órákig... heist-ek orrba-szájba, városban rohangálás motorral, autóval TPS (a páncélozott kuruma-t csak így tudom irányítani a lőrésen nem látok ki rendesen :D ) és FPS nézetben váltogatva, és még autó meg motor versenyek meg ami lehetőség van a játékban...

    A RAM használat elég komoly, a 8 GB-ból majdnem felfalja az egészet Windows-al együtt, de mint írtam egyszer nem akadt a játék.
    A Windows 7 SSD-ről fut, a játék meg HDD-ről. Steam-en kívül, Microsoft Security Essentials, MSI Afterburner + Rivatuner Statistics server, Logitech egér driver, Realtek hangkártya driver fut és ennyi semmi más.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák