- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
theniel
aktív tag
Van még egy probélmám.
A memóriára 872 Mb-ot ír, holott a 295 ösösnek 2x annyi van.
Emiatt nem engedi max-ra állítani az árnyékolást, ami a lényege lenne.
Van valami megoldás erre, hogy lássa a másik 872 ramot is a játék? -
Robi86
senior tag
válasz Robert1987 #17432 üzenetére
Te majdnem én vagyok, csak egy évvel fiatalabb kiadásban
Ez kéne!: [link]
-
Scorpio06
aktív tag
válasz Mariann294 #17450 üzenetére
Nekemis ugyanez volt, ugyanezt írta ki. Firefox-ból próbáltam akkor feltölteni, de mindig megált... Próbáld meg explorerben, nekem ott sikerült.
Zolás: Az AppData rejtett mappa, azért nem látod. Ott lesznek a mentések.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Mariann294 #17450 üzenetére
Mivel dolgozod meg a videókat hogy fel tudd tölteni?
Én a clip capturet használtam(beestem a város alá a hintával játék közbe) és megosztanám a néppel
Szóval mivel kell használhatóvá tenni a mentett cuccost hogy lejátszható legyen?Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Mariann294
őstag
válasz Scorpio06 #17457 üzenetére
Még mielőtt elolvastam a hsz-ed kipróbáltam azt hogy:leállitottam a seedelést,ujrainditottam a gépet,és átneveztem a feltöltendő vidit is.Gondoltam valamelyik csak megoldja. És végülis sikerült feltölteni de azért köszönöm a választ!
Tehát íme:(még konvertálja a minőséget)
Zolás: A játékban található video editorral.Telefon előkap (fel gomb ugye)aztán kiválasztod a video editort.Create new aztán már szerkesztheted is.Ne kérdezd hogyan,előbb utóbb rá fogsz jönni hidd el Ha kész van 2 gomb van "720 HP" ÉS "1080" HP ha a 1080 nem szürke akkor arra katt,ellenkező esetben a 720-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
válasz Mariann294 #17460 üzenetére
Feltötlés folyamatban.
Köszi a segitséget. Csak 720p-ben engedi mert alacsony a felbontás. Csak mire a retek netem feltölti lemegy a napCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
[link]itt a földalatti gémer edisön. Kicsit rövid dehát ez az első szóval nem leszólni
Már lehet nézni csak tessék csak tessék[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Tálydi
senior tag
Ennek a videónak minden másodperce egy rohadt nagy oltás
k***a jó!Eeeeh, what’s up, doc?
-
Jazz
veterán
Nagyon pöpec
Minél több ilyen videót nézek, annál inkább kedved kapok a jétékhoz. De ilyen szintű garfikához gondolom egy mai közép/felső kategóriás HD 4870 csere nem elég a konfigomban...
Amúgy hogy csináltok ilyen szintű videókat? Vágás, kameraállások...nagyon komoly. Sejtem hogy a játékban van valami ilyen opció, na de ilyen fejlett?
Az elmúlt történéseket hány percig visszamenőleg lehet videóra rögzíteni?
Ha hosszabb felévelt akarsz és nem vágásokkal, pl. 2 órás ingame videó, arra is van lehetőség, vagy azt már külső rögzítő progival kell megoldani?[ Szerkesztve ]
free your mind
-
titán
Kiraly lett ez a vid! Zene a vagasok, sok munka lehet benne.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Egyszerűen nem találok olyan GTA 4 tesztet, ahol különböző vga-kal tesztelték az fps-t, egy adott konfigban. Tudtok ilyet?
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Scorpio06 #17468 üzenetére
Köszi.
Egyáltalán belemenne az alaplapomba? Mi az hogy pci-e 16x 2.0? Megint egy lábbal több hogy nehogy passzoljon adrága abit-omba? Anyjukat. (azt hittem ha annak idején pci-e veszek de jó lesz...)És akkor mi az a kari ami a legjobb lenne konfigomba, de nem is venném potyára azt a sok pixel pippeline-t, ha egyszer úgy se tudja kihajtani...
3870?3.6-ra feltudom húzni procim. Még az sem hajtaná ki 4870-et? Pedig egész jó széria, nem holmi celeron. Prescott hyper threading techn. 1Mb cache 1Gb bus (húzva), meg 3.6Ghz.
Ram DDR vagy DDR2, DDR3...hát felépítsést tekintve a belső órajel mindegiynek 200Mhz. Csak DDR3 cash latency-je 24ns, enyém meg 3ns
Szóval ennyire sokat számít a ram külső órajel? Meg a megnövekedett sávszélesség? Ezeknek a game-eknek nagyon kell? Még akkor is ha csérbe egy DDR3 cash latancy karasztrófálisan nagy? Valahol azt olvastam hogy semmi teljesítmény javulás...
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
bognar110
őstag
valaki megtudja mondani hogy az IV-MP mikor jön ki ??
-
ricsy888
senior tag
Nagyon jó vidi. Látom beletetted azt a zenét.
A végén jót nevettem mikor meglököd a rendőrt a csávó meg ismét elfut előle.Nekem meg elhalálozott az alaplapom aztán most vehetek újat a GTA helyett . Pedig már "csak" 8k.
[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Jó a videó!Jazz: Öreg P4-el szerintem ne is állj neki szenvedni GTA 4-el. Maximum egy 3850-et lenne érdemes melléteni de azt sem hajtaná ki rendesen. Ehhez a játékhoz nem árt egy 3Ghz körüli Core proci de igazából a 4 magosakkal érzi jól magát.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Mariann294
őstag
Küszi szépen mindenkinek!
Jazz: A játékban nagyon jó az editor rengeteg kameraállás meg mi egyéb választható.
ricsi: Az hangyán hogy elfut de még meg is köszöni!Ne tudjátok mennyit szenvedtem ezzel a vidivel..3 szor fogta magát és kitett az asztalra.De visszalehetett lépni és folytatta csak ugy én direkt éjszakára hagytam ugy a gépet..
Azért villog a rendőrős résznél pl,de a többi helyről ki tudtam vágni.Aztán végre kikonvertálta akkor meg a windows movie maker szarakodott.Csak az elejétről lehetett nézni a videót,és nem lehetett "tekerni",ez gáz volt kikonvertáltam ugy ahogy volt,és akkor megjegyeztem az időt hogy mit hova tegyek.. Már majdnem föladtam de mondom sok munkám van benne..
Aztán meg a yutubre b*ta föltenni...5 ször ugrottam neki..ugyhogy kissé szolva nehézkes volt.. -
Robi86
senior tag
lol Egyre jobbak a videóid, pedig már az elsőn is szétröhögtem magam, akkor gondolhatod grat ismét
-
-
őstag
bocs nem ide tartozik de ezt a vidit azzal a konfiggal csináltad ami az adatlapodon van???
-
MS74hu
tag
Gratula. A k..nénis jó vót. A steppelös lábak nekem is szoktak lenni néha.
Lenovo Y700
-
Dot
őstag
válasz Mariann294 #17481 üzenetére
Nem, így sem működik
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Kommy
veterán
válasz ,,no name" #17485 üzenetére
Ha leírnád mi van a laptopban akkor talán meg tudjuk mondani, hogy fog e futni.
-
Psychonaut
veterán
válasz ,,no name" #17487 üzenetére
A VGA a gyenge pont, ez teljesen egyértelmű. Játékokra nem a legjobb. Tudom, mert az enyémben is ilyen van. Alap beállításon épp eldöcöghet, de szerintem játssz inkább San Andreassal.
Ja, és 14 évesen biztos GTA-val kellene játszani?
(Bocsi...)SZERK: Ja, és a procid órajelét is leírhatod akár, az segítene a neked segíteni akaró tagoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz ,,no name" #17489 üzenetére
A minimum rendszerkövetelményeket teljesíti a géped, de az a vidkari...hááát, nem tudom. Én először mindenképp bepróbálkoznék havertól kölcsönkért/virágbolti verzióval, aztán ha elfut, úgyis megveszed, ha meg nem, nyertél 10+ ezer forintot.
Ja, és miért a MM-ban akarod megvenni? -
joey04
titán
válasz ,,no name" #17491 üzenetére
Akkor nézd meg a MM-ban, és rendeld meg máshonnan. ugyanaz lesz, hidd el.
megvétel előtt valamilyen úton-módon mindenképp próbáld ki, mert szerintem az a VGA meghal alatta.[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz ,,no name" #17487 üzenetére
Hát szerintem kevés lesz sajnos az a vga. Itt vannak hogy egyes játékokban hogy teljesítenek a laptop vga-k [link]
-
rup1u5
nagyúr
válasz ,,no name" #17489 üzenetére
Nem érdemes megvenned!
Élvezhetetlen lesz azon a laptopon.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Psychonaut
veterán
Úgy fogsz járni vele, mint én haverral: akkor még nagy csoda volt az osztályban az olyan gép, amin elment a nem olyan rég megjelent csoda - a GTA III.
Át is hívott magához, hogy menjek, nézzem meg. Hát, 5 perc alatt el is jutottunk az utca végéig kb. Szerintem döngetett vagy 5 FPS körül a játék. De mi élveztük, és egész délután játszottunk vele. Harmadikosok lehettünk kb.SZERK: no name, hát mit vársz egy alsó-középkategóriás notebook integrált VGA-jától? Olyan aranyosan naiv tudsz lenni néha. Nyilván nem játékra tervezték. Filmnézésre tökéletesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Psychonaut #17495 üzenetére
haha, én is így voltam anno a q3al a legelső gépemen, 32 mega ram, p2 466mhz meg vmi 4magás integrált vga csoda xD diavetítés volt de én rohadtul élveztem régi szép idők xD
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest