- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
én most nem leszek otthon 7végén,ezért nekem csak a vasárnap este lenne a jó,mert addigra hazaérek,de hétköznap 8tól is megfelelne.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz bognar110 #12348 üzenetére
Amelyik mappákból ki kell másolnod, document & settings/ felhasználói neved/application data (rejtett)/local/Rockstar Games
xlive mappa: document & settings/ felhasználói neved/application data (rejtett)/local/Microsoft/Xliveremélem jól írtam le mert már vagy 1 éve nem használok XP-t
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
Hát igen, végül is a 2 pecs sokmindent javított, nameg ugye a + beálítási lehetőségek. Csak tudod azér itthon sokaknak van még max 256megás kártyájuk ( ami azé sok mai játékhoz elég ) és ezeken meg nem sokat segítenek a javítások. Persze 512-vel már jobb a helyzet, de hát ehhez leginkább 768-1024Mb ramos kártyák kellenének, azok meg drágák ( főleg most, h a forint már WC papírnak se jó.. ). Emiatt sajnos nagyon sok pcsnek kimarad ez a játék és emiatt azé kevesen fognak konzolt venni ( főleg, hogy pcn sokkal jobb ).
Na mindegy, hagyjuk ezt...bognar110 : Esetleg az 1. HSZ? Azt elolvasva mindegyik oprendszer alól ki tudod szedni a mentésedet.
-
bognar110
őstag
kösszi
-
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #12346 üzenetére
Irigyellek, hogy neked ez a pihenés!
Akkor te valamilyen genetikai csoda vagy!
Én még sajnos nem jutottam el odáig a törzsfejlődésben, hogy GTA4 multizással tudjam kiváltani az alvást. Ha 7 óránál kevesebbet alszom akkor már kóvájgok.Kommy: rég nem láttalak errefelé és multiban.
bognar110: légyszíves tanuld meg használni a MOD gombot! Ez nem chat!
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Terentius
őstag
Sziasztok.Lenne egy olyan problémám,hogy a Ray Boccino-s küldetésnél a Majestic hotelbe kell menni,de a pályát nem tölti be.Loading...aztán semmi.Mit lehet tenni?
OnePlus 12 16/512
-
fsb1000
nagyúr
válasz Mariann294 #12361 üzenetére
Ja... nekem is pihenés
(ezért is haragszom a csitterekre, mer a pici szabadidőm cseszik el)Sőt van mikor felspannol és tudok tovább dolgozni.
Jobb mint a redbull.... -
szabod
senior tag
Nekem is törölték a vidóimat, de írtam nekik egy választ, hogy ezt hogyan képzelik, én sok időt beleölök, erre ők a munkámat a semmivel egyenlővé teszik bla bla bla...
A végén pedig elküldtem őket a pics@ba. Remélem törlik a az accountomat, de a válaszukra akkor is kíváncsi vagyok -
rup1u5
nagyúr
válasz Mariann294 #12361 üzenetére
Természetesen tudom, hogy nem úgy értetted.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
bendzso
senior tag
Sziasztok!
Ma feltettem az XP-t, és visszaraktam a mentéseimet oda ahova kellenek, de nem ismeri fel őket. Ilyenkor mit lehet tenni? Az xlive profilomat felismeri, de a játék az első küldetéstől akar indulni. Windows7-ről váltottam vissza...[ Szerkesztve ]
-
bendzso
senior tag
válasz AthlonXP #12370 üzenetére
XP-ről Win7-re nekem is ment. És az a furcsa, hogy törlöm az xlive, és rockstar games mappákat, de ha újra belépek a játékba, akkor be vagyok jelentkezve automatikusan a profilomba. És ha megcsinálom az első küldetést, és elmentem, akkor pedig nem találom a helyén a két mappát, pedig előtte kitöröltem, és láthatóak a rejtett mappák, és F5-öt is nyomtam, amikor megnéztem.
-
bendzso
senior tag
Valaki feljön multira? bendzsooo a gfwl-es nickem.
-
MS74hu
tag
Hy.tud valaki segiteni? miko inditom a gamét ako állandoan ledob a tálcára és elállitja a monitor felbontását. mit lehet ilyenko tenni?
[ Szerkesztve ]
Lenovo Y700
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Nem lehet több videómemóriát csinálni fizikaiból, mert laptopoknál lehet Í? -
Psych0
őstag
Hogy jöhetett össze ennyi hozzászólás egy alapvetően szar játékhoz?!?!?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
szabod
senior tag
-
Cimbooora
aktív tag
És még vmi...:S
Feltettem a kettő darab patch-et... mindne oké mükszik, viszont megint előjön a hiba...:S az a bizonyos védelmi imbolygás, van is rá crack-em viszont ha crackelem már egyből kiír egy hibaüzenetet egy bizonyos ws10-es hibát:S
Mi lehet a teendő? -
Cimbooora
aktív tag
Netán vki egy PÜ-t?
-
bendzso
senior tag
válasz Cimbooora #12385 üzenetére
A WS10-re én azt találtam, hogy frissítették az összes drivert azok, akiknél volt ez a hiba, és utána ment nekik. Próbáld meg te is frissíteni a driverjeidet. Sokaknak az alaplap driverének a frissítésével(van ilyen egyáltalán? mert ha nincs, akkor az alaplap frissítésével) oldották meg a problémát.
És vedd meg a játékot eredetiben. Mert megéri. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Mariann294 #12386 üzenetére
nincs az a karosszérialakatos aki helyrehozná
este jó volt az a deatmatch radar nélkül
[ Szerkesztve ]
-
G@bi90MR
aktív tag
-
Mariann294
őstag
Mi a szent szar?!!!Most néztem a vimeo-n volt vagy 8 videóm és eltünt???!!!!
Nem használtam illegális zenét....nem értem. -
szabod
senior tag
válasz Mariann294 #12393 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül:
12347
12350
12365más: Valaki a múltkor egy trailert akart a filmről. Nos hát olyat nem csinálok, viszont itt van az eddig kész film, csak rossz minőségben, de trailernek megteszi
-
szabod
senior tag
válasz Mariann294 #12395 üzenetére
Majd fognak....
A levelemre még most sem válaszoltak... -
G@bi90MR
aktív tag
válasz Mariann294 #12393 üzenetére
Töltsétek fel őket Youtubera. Szám címet ne írjatok tagnek, kevésbé ismert zenéket tegyetek alá vagy keverjétek a nem finanszírozott zenét finanszírozott GTA-sal és jó eséllyel megmarad a videó. Nincs limit, hogy mennyiszer tölthetsz fel HD-t, csak a méret van lelőve 1GB-ra és a hossz 10p-re.
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Mariann294
őstag
válasz G@bi90MR #12397 üzenetére
Nekem az összes fent van youtubon és nem használok illegális zenét.A vimeo csak azért kellett volna hogyha netán megtámad egy virus és a pendrive-omrol is valahogy eltünik a videó akkor a vimeorol letudjam tölteni ugyanolyan minőségben mint ahogy feltöltöttem.Hát b**ák meg be***hatják!!!***** meg****** ****** ***** sőt ****** ********+***** ********** !!!!!!!!!!!!!
-
szabod
senior tag
válasz Mariann294 #12398 üzenetére
LOL
Olvastad volna a levelemet amit nekik küldtem.... -
bendzso
senior tag
Elkezdtem galambászni, és eléggé fársztó egy dolog. Mert lövök egyet, és máris van egy csillagos körözésem, amit könnyű lerázni, csak uncsi minden egyes galamb után... Meg egyszer már elkezdtem lőni a rendőröket, de végül ők lőttek le, és mivel nem akartam kifizetni a kórházat, ezért betöltöttem az automentést, mert hogy az volt az utolsó jó mentés. Biztonságból megnéztem egy galambot, hogy tényleg jó-e a mentés, és hát nem ott volt még az a ***** Szóval most lehet ellenőrizni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest