- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz Mariann294 #12050 üzenetére
Nincs mit!
Ti találkoztatok már a játékban tűzoltókkal?? Esetkor természetesen. Rendőr, mentő kijön, e tűzoltót egyszer sem láttam még csak az állomáson.
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
fsb1000
nagyúr
válasz G@bi90MR #12041 üzenetére
G@bi90MR:
Jól sikerült, a sok lassítás is egészen ok, de szerintem ott a 2/3-nál a fegyvertelen emberek lemészárlása inkább egy ámukfotóhoz illik.
Megbontja a sztorit a fillinget vagy valami ilyesmit, hiába jók a snittek. (a nő botladozása nem annyira jó.)Lauda: OK.
Szabod:
Kiváncsian várom a forgatókönyvet.
Én örülnék neki, ha segédeszközök nélkül (mod) is meg tudnánk csinálni a videót.
Maximum PlayerSelector. Lehet hogy bogaras vagyok ezzel az anticsit dologgal, de az ember ragaszkodjon az elveihez...
Szivesen rászánok 1-2 órát majd a dologra. Az időpontot is egyeztetni kéne majd. -
Źşë'
addikt
válasz fsb1000 #12052 üzenetére
nemtom nekem ennyi belefer, mivel nincs sportszerutlenseg -ha el vele az ember, ha elesben menne akkor mar en is pikkelnek ra, de ezek csak segithetnek egy szinvonalas video elkesziteseben! nem keveset!
jobb is lenne meg elobb is meglenne a vid, ertem ez alatt h nem kene 1orat kocsikazni mire kapsz egy pl infernust, mert az adott napszakban epp nem szaladgalnak az utcan.. stb"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bendzso
senior tag
Sziasztok! Nektek hogy sikerült Windows 7-en futtatni a játékot? Mert nekem kiírja, hogy nem kompatibilis...
-
janati
őstag
A Pegorino üldözésénel a végénél (Revenge) hogyan kell irányítani azt a kúrva helikoptert????
Megőrülök tőle....
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!
-
Geryson
addikt
Hát nagyon komoly ez az újabb videó is! Komolyan mondom, hogy olyan kedvem lenne 2 videót is csinálni, tökre tudom a sztoriját, van hozzá tuti zeném is de nem visz rá a lélek. Sőt (megkövezhettek érte jogosan) az összes videómat letöröltem, kikapcsoltam a clip capturét és igazából el is ment a kedvem az egész játéktól! Semmi gáz nincs vele, sőt tökéletes csak én tizenx éve repülőszimulátorozom és valahogy most több mint 1 hónapig ki is hagytam és mostmár rettentően hiányzott. Természetesen péntek este azért szeretnék veletek majd bolondozni (sajnos a mostani hétvégén ez kimaradt részemről), remélem majd kapok még meghívót az elhangzottak után is...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Mariann294
őstag
Amúgy egy pár videóban láttam hogy Nikonak kórházi ruházata volt.Vajon honnan szerezhették?Kórházban nem találtam.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz Mariann294 #12062 üzenetére
Kórházba bemész, van egy küldetés is mikor meg kell ölni bennt egy hapit, akkor kapsz ruhát. Ha nem, be a kórházba, jobbra fordulsz és ott kell lenni egy kis szobának ahol van ruha.
-
Mariann294
őstag
válasz Mariann294 #12065 üzenetére
-
bendzso
senior tag
válasz fsb1000 #12059 üzenetére
Köszi a választ, így már elindult a telepítő, viszont amikor valami c+ 2005-öt telepít fel, vagy nem tudom hogy mi a neve, akkor kiírja, hogy nem tudja telepíteni, mert gondolom hiányoznak azok a dolgok a win7-ből, amik vistában és xpben benne van. Aztán amikor elindítanám a játékot, akkor ez a kép fogad.
Már tiszta ideg vagyok, mert vista alatt szaggat, kilép belőle azért mert kevés neki a videómemória, még lowon is, most win7 alatt sem megy, meg nem is tudok 64 bites rendszert telepíteni...[ Szerkesztve ]
-
Zozzy
aktív tag
válasz Mariann294 #12065 üzenetére
Ezzel én is találkoztam tegnap, sőt, még ma délelőtt is...
-
MS74hu
tag
Hát tegnap este megcsináltam ezt a -userdirectinput-os dolgot de semmi nem történt. Lenne 1kérdésem is hogy az lehet hogy mert gyenge a gépem teljesitménye ezért kidob a multis részböl? probáltam belépni a multis résznél egy gta race-be de kidobot mert gyengének találta a gépemet.mászkálos részeknél nincs gond.
Lenovo Y700
-
szabod
senior tag
Figyelem!! Ekészült a forgatókönyv
Íme:
A dagadt rocker kijön a házából, a kamera távólít a freeway-jéhez (vagy bármilyen másik chopper), majd ő is odamegy. Nézi egy darabig a motort, majd a kamera távolít, és meglátjuk, hogy egy faggio is áll a chopper előtt. Felszáll rá és elindul. Következő jelenetben megérkezik az Algounqinban, a Triangle-n (Broadway megfelelője) lévő Cluckin' Bell-hez (mellesleg tudtátok, hogy van valódi weboldala? http://www.cluckinbellhappychicken.com/)
Itt lesz egy 3-4 emberböl álló sor (+egy eladó). A rocker mindenkit fellök, kilök a sorból, ezek össze-vissza kezdenek szaladgálni, és kifutnak a kajáldából. A rocker elér a legleső emberig, aki nem más mint a "helló mami". Éppen sorra kerülne (már elhangzik a jellegzetes "helló" köszönés), amikor a rocker fellöki őt is. Ekkor előkapja a nagyi a shotgunját, és ráfogja a rockkerra, majd elindulnak kifelé. Közben akik kifutottak átalakulnak nagyikká és egy frugonnal beállnak a főbejárat felé (végülis csak két emberre lesz szükség) A rocker beszáll hátulra és mellé a nagyi, majd elindulnak az "öregek otthonába" (ezt majd ki kell találni, hogy mi is legyen az öregek otthonának az épülete). Következő képben megérkeznek, a rockert bezárják egy szobába, de ekkor megérkezik a rockerünk bandája (persze mind robogón), és kezdetét veszi a harc. Először csak össze-vissza lőnek, hogy legyen akció, azután pedig szépen lassan felszámolják a nagyikat és kimentik a rockert. És mikor mennének el akkor hirtelen feltűnik az utolsó nagyi és szétrakétázza az egész motoros bandát. Zárásnak megint elhangzik a "helló".
Ennyi lenne, ezen persze lehet még alakítani, ez csak egy nyers forgatókönyv.[ Szerkesztve ]
-
Zozzy
aktív tag
válasz MS74hu #12073 üzenetére
Pontosabban -usedirectinput, nem pedig userdirectinput, nem lehet, hogy simán csak elírtad?
Ha a parancsikonban az indítás helye után írva nem működik, akkor próbáld a commandline.txt-s megoldást, azaz ilyen néven hozz létre egy szövegfájlt a játék főkönyvtárában, ezt a kapcsolót elhelyezve benne. -
bendzso
senior tag
Sikerült!
-
idiot
tag
Bocsi,hogy más témába vágok.
De nem tudja valaki a saját zenét milyen formátumba
játsza a GTA 4?Mp3-ba nem az biztos próbáltam.
Segítségeteket előre is köszönöm.alter
-
Zozzy
aktív tag
válasz MS74hu #12078 üzenetére
Passzolok. Szerintem igazából a neted sebességét tartja lassúnak. Egyszer velem is előfordult, hogy ledobott, akkor épp erősen igénybe volt véve a feltöltési sebességem.
Próbáld ki, hogy alacsony létszámú szerverekről is ledob-e, ha nem, akkor valószínű az alacsony feltöltési sebességed lesz a probléma. -
G@bi90MR
aktív tag
Ez a player selector mod működik single módban? Videó szerkesztésben nagy segítségemre lenne.
-
Źşë'
addikt
c:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\User Music\
xp alatt, ide masold be a zeneket mp3ba, majd jatek alatt menj az audio opciokba es complete scan
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
romero28
senior tag
az miért van , hogy egy videókártya csere után exe hibával kidobál?
-
Mariann294
őstag
válasz szabod #12074 üzenetére
Ez nagyon lol hogy egyesek mit ki nem találnak xD
Szerintem tudod hogy kéne?Mondjuk ugy kezdődne hogy mennek a kövér rokkerek csoppereken vagy 4-en (vagy ahányan leszünk).Mutatják ahogy bemennek a Cluckin Bell-be.4 öregasszony áll egymás mögött."Helloooo"-znak a rockerek fellökik őket és valamilyen hanggal kommunikálnak az eladóval.Nagyik kirohannak beülnek egy kocsiba és eltorlaszolják az ajtót.Kiszállnak és elmennek.Rockerek nagynehezen kideritik hogy az öreglányok az öregek otthonában vannak.
Vagy amikor bemenek a cluckin bell-be akkor az egyik banyát agyonverik.Aki kórházba kerül a rockerek pedig bemennek hozzá és kikérdezik hogy hol van a többi nagyi?
Ekkor elmennek az öregek otthonába és kezdődik a népirtás valami vicces szöveggel. -
bendzso
senior tag
válasz fsb1000 #12088 üzenetére
Mostmár elindult Windows 7 alatt, itt találtam meg a megoldást.
64 bitest meg beteszem a dvd lejátszóba, betölti a telepítéshez szükséges fájlokat(amikor fekete a képernyő, és alul megy egy fehér csík), majd bejön a kék háttér, és ott nem jelenik meg, hogy hol is tart a telepítés, tehát csak a háttér van. Ráadásul ott már nem is pörgeti a lemezt a lejátszó.Nem megy sem a Win7, cem a Vista 64 bitese, viszont a 32 bites mindkettőből működik. -
romero28
senior tag
12085-re valami ötlet
-
AthlonXP
őstag
válasz janati #12057 üzenetére
Hát, elvileg úgy mint máskor. A "WASD" gombokkal és az egérrel ( Numpaddal is lehet, csak ugye akkor nem tudsz lőni vele, pedig azzal könnyebb irányítani, mint egérrel ) . Nem árt gyakorolni egy kicsit előtte csak úgy "free mode"-ba, mert az a rész elég nehéz.
Szerintem még nehezzebb, mint egyébként, tegnap haverommal alig tudtuk megcsinálni, de nagy nehezen összejött azért. Igaz, próbáltuk is vagy 10* Már ugye elve a helikopterre való felmászás is nagyon nehéz, nekünk is egy csomószor sikerűlt leesni.Más: Meg tudná vki mondani, hogy hol van az a hinta, amivel a videókban szokták "röptetni" a kocsikat? Sok videón látni, de nem találom a játékban, vagy az csak multiban van?...
-
leroyclub
senior tag
Hogy tudom a boxom kontrollerét csatlakoztatni a gépemhez???
-
kpal
nagyúr
Most raktamfel a gta 4. És nem tudom miért a kép mozog össze-vissza ? Ezt kilehet kapcsolni valahogy ???
Köszönöm a segitséget ![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest