Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ,

    addikt

    válasz Lackooo84 #21753 üzenetére

    Belefáradtam én már az állandó harcba a magyar számtech kiskerekkel. Egyébként se ők az egyetlenek, pl. az Edigital se adott még önként soha az életben se nekem, se egyetlen ismerősömnek sem garanciapapírt. Hirdetnek pl. egy alaplapot 3 év garanciával, és csak egy számlát adnak, amin fel van tüntetve, hogy garancialevél hiányában csak 1 év a garancia. Nagyon sokszor volt már nekik szólva, hogy kérni szeretnénk garanciapapírt is, de eladótól függően 10-ből mondjuk 8 esetben nem adnak kérésre sem, vagy rossz sorozatszámot írnak rá, stb., stb. (Nem 1-2 vásárló esetében, és nem 1-2-szer játszották már ezt el, tehát nem véletlen dolgok ezek.)
    De ezen kívül sorolhatnám a többi magyar számtech kiskert is akik valamilyen módon trükköznek vagy a számlával, vagy a garanciaidővel, vagy bármivel, de az, hogy minden oké legyen, az olyan ritka, mint a fehér holló.

    Nekem már nagyon rég elegem lett ebből ez az egészből, úgy voltam vele, ahol valami negatívat tapasztalatok, ott nem vásárolok többet. Se időm, se energiám, se idegzetem arra, hogy éves szinten több száz csomag/rendelés kapcsán egyfolytában reklamációkat intézgessek. Ez működött is egy darabig, de aztán egy idő után már szépen elfogytak azok a kiskerek, ahol még ne próbáltak volna meg átverni/lehúzni/hülyének nézni.

Új hozzászólás Aktív témák