Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor9991

    őstag

    válasz 313313 #17548 üzenetére

    A helyzet a telefonnal az, hogy július 1-óta ennyi történt, az meg csak plusz hab a tortán, hogy a szervizbe mennyi idő alatt jutott el :) semmi konkrétumot nem írt se az edigital, se a cordon electronics, bár hozzájuk ugye nekem amúgy sincs semmi közöm.
    Amikor leadtam a telefont a jegyzőkönyvben feltüntették, hogy a javítás ideje akár a 30 napot is elérheti.
    Huszon pár nap után írtam az edigitalnak, hogy a 30 napot megvárom, mert ugye a jegyzőkönyvön ez fel volt tüntetve amikor leadtam a telefont javításra, így gondolom ezt el is fogadtam, de amennyiben nem készül el 30 napon belül akkor már nem javítást hanem cserét vagy csereutalványt fogok kérni.
    Erre azt válaszolták, hogy a csere nem azon fog múlni, hogy én mit szeretnék, hanem azon, hogy a szerviz meg tudja javítani vagy nem :)
    Tehát várjak türelemmel, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a lehető leghamarabb visszakapjam a megjavított készüléket.
    Közben írtam a szerviznek is, itt első alkalommal még nem is találták meg a telefont a saját rendszerükben, kértek még valami számot a szervizlapról, majd visszaírták, hogy bevizsgálás alatt van, nyugodjak meg.
    Mikor másodjára érdeklődtem , hogy a jegyzőkönyvben rögzített hibákat ők is tapasztalták-e és a javításukkal mikorra végeznek előre láthatólag, arra nem is válaszoltak.

    Szóval hétfőn már a javítás 31. napjánál tartok, milyen lehetőségem van, amivel a leghamarabb el tudom érni azt, hogy vagy kicseréljék vagy adjanak egy csereutalványt?
    Lehet, ha türelmes lennék még pár napig/hétig :) , meg is lenne javítva de nem szeretnék feleslegesen várakozni, ha nem muszáj, márpedig azt gondolom nem muszáj csak bepróbálkoznak ezzel ,hogy a szerviz dönt, nem a bolt.Nem akarok fenyegetőző emaileket írogatni senkinek ,azzal úgyse megyek semmire, a cordon electronics oldalán csak ilyenek vannak, csak ha 30 napot meghaladóan már valamihez a jogszabály szerint lehetőségem van akkor azt ki is használnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák